10 tips for å varme platene - Kvinner Tips

Vi har alle hemmeligheter. Enda mer om sex. Tenke på det, har vi samlet 10 store hemmeligheter for deg å overraske partneren din og gi den animerte varme øyeblikk. Vær oppmerksomme på tips og la kjeven. Han vil finne ut at du har lest dine tanker.

1 - Attitude er afrodisiakum

En kvinne med holdning er en stimulans og for både menn. Så, overraske ham med noe varmt når han minst venter det. Verdt en elting på kjøkkenet eller initiativ til sex. Ordet er: tør!

2 - Løsne opp og ha det gøy

Ikke bekymre deg stønne eller lage støy. La kroppen din tale. Dette er fordi jo mer et menneske innser at kvinnen er behagelig, føles mer kåt.

3 - Prøv

Tillat deg selv å lære nye ting. Men fri vilje. Noe bare for å behage gi partneren din. Når vi prøver nye ting, finner vi det vi liker og hva er våre grenser. Du kan også møte stimuli av disse hadde ingen anelse om jeg kunne føle glede.

4 - slik Footprint

Mange menn elsker å trekke håret, bli sterkere og med gi en lett klappe. Og det er også kvinner som elsker. Hvis du er en av dem, prøver å snakke med din kjærlighet om det eller gå gradvis vise hva han liker under sex. Det er garantert suksess!

5 - Skam stedet er der ute!

definitivt glemme at pneuzinho eller de streker som bry deg så mye. Definitivt, hvis fyren er villig til å ha øyeblikk av glede med deg, er det siste han vil bekymre deg for hva du tror det "horrible" og bekymringer i skjul. Så fri deg. Du kan være sikker på at det er ingen som legger merke til disse detaljene når han er seksuelt tilfredsstilt.

6 - Speak!

I siste øyeblikk, ingenting å tie. Kjærlige ord, varme, slem eller bare hvisker. Uansett hva det er, gi utløp for som kommer til tankene for øyeblikket, og dele den med din valgt.

7 - Kreativitet

Lei av mor og far? Føler at du trenger noe nytt? Hvis dette har skjedd, eller hvis du bare ønsker å overraske, ikke noe bedre enn å bruke kreativiteten. Hva med litt nytt søk eller gå til en sexy butikk? Katten din vil elske!

8 - Utforsk fantasier

Snakk med katten din om hvilke som er de mest intime ønsker det. Nyt og, selvfølgelig, avsløre deres. Rekkefølge, er ingenting bedre enn å oppfylle våre ønsker ikke det? Enda mer med vår kjærlighet. Dette vil gjøre har stor glede og ytterligere øke intimitet mellom de to.

9 - Ignorer klokken

Kom deg bort fra sameness. Hvis du alltid transem natt erfaring variere. Lyst til å overraske ham med kjærtegn i morgen eller i løpet av badekaret? Kom deg vekk!

10 - Undertøy

Ingenting som en vakker sexy stykke å overraske og tenne flammen av lidenskap. Hva med å satse på en sexy modell med den foretrukne fargen på din kjære? Jeg håper det bare ved hjelp av undertøy og se et stort smil som belønning. Verdt det.