I likhet med de enkle tingene i livet kan gjøre deg gladere - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Se tegnefilm, under dyna, på en regnfull morgen. Iskrem med tonn på tonn med fargerike drops på toppen. Les endelig den boka du har kjøpt og igjen på sokkelen, mens du venter på den ideelle øyeblikk. Gå på kino og tette halsen med popcorn, ser en dum komedie, som ikke krever for mye hjerne. Dette er alle enkle aktiviteter som gir en stor glede for de som utfører dem.

Men hvis du ikke har mye tid eller penger, allerede blir noen av disse aktivitetene en mer hodepine. Det viser seg at å fokusere sin oppmerksomhet på enkle, krever ingen mental eller økonomisk innsats og ikke trenger frigjøre tid kan være en god måte å lede livet med mer optimisme og avhending. Med andre ord, de enkle, gratis ting i livet er en god terapi og kan selv gjøre deg til en gladere person.

Selv tilsynelatende utopisk i dag, her er en stor sannhet: lukter som er hyggelig, som smilet til folk du liker og omfavnelsen av gamle venner som ikke er der tider, er noen av de oppskrifter for umiddelbar lykke en en bør holde.

Alt dreier seg om en praksis sjelden brukt i disse tider med stress og mas. Dette er for å stoppe hva du gjør og vie noen sekunder av hensyn til de gode opplevelser som påvirker oss i midten av dagen. "Look" for disse øyeblikkene har en utrolig intens makt over vårt humør; disse korte sekunder at vi stopper vårt univers bare å nyte noe dumt som gjør oss lykkelige utgjøre forskjellen på slutten av anstrengende arbeidsdag. Dette er teknikken til å ta øyeblikkelige doser av glede og entusiasme i løpet av dagen. Det er også aktiviteter som koster lite tid eller penger, og som også må dyrkes.

Opprette øyeblikk av lykke

For en aktivitet for å bli betraktet som en eneste lykkelig øyeblikk, er det nødvendig at det ikke gjentar seg med overdrevne frekvens. For å forstå hvordan dette fungerer, forestille seg en rett som du liker mye. Når du har muligheten til å smake det, er dette et spesielt øyeblikk, fordi du ikke gjør hver dag. I så fall ville retten være noe spesielt for å bli bare en vane i din daglige rutine.

Å lage dine egne øyeblikk av lykke, prøver å huske noe som gir deg enorm glede, og at du ikke har lenge. Et tips er å tenke på minnene vi bærer fra barndommen. Smaken av en pai din bestemor gjorde, for eksempel, eller følelsen av å spille med lekedeig. Du vil bli overrasket over mengden av gode minner å lagre det i minnet, og deretter bare prøve å få tilbake noen av disse skikkene deres dag til dag.

Tilegne deg til den hyggelige oppgaven med å gi seg, minst en gang i uken, øyeblikk av velvære og billig glede - og fascinere med de positive resultatene av denne vanen i humøret på slutten av dagen. Husk at de enkle tingene i livet er enda viktigere.

Se videoen nedenfor som en liten handling kan snu dagen til en dag mye lykkeligere.