Hvordan takle irriterende slektninger - Kvinner tips

Som ikke har en irriterende relative? En ugift tante som holder spør når du gifte eller onkel som oppfordrer deg til å være en partner for sin virksomhet? Parente så nesten alle har, og er ikke alltid like lett å håndtere. For å unngå hodepine uten å forlate varmen til side, følger våre tips og unnslippe de kjente irritasjonsmomenter.

1 - Unngå kontroversielle emner

En måte å unngå argumenter er å sette av problemer som kan generere en konflikt av synspunkter som religion og fotball. Trekker lettere ting, og har muligheten til å ta de fleste uten å dele dem inn i grupper med vidt forskjellige synspunkter.

Selv i denne sammenheng, når noen trekker en sak som kan ende opp i en svært voldsom diskusjon, frigjøre temaet foreslå noen andre problemet lettere å håndtere.

Et tema som pårørende ofte liker å dele uten store problemer er barndommen; taler denne tiden av livet ofte etterlater de mest nostalgiske og glade mennesker, forårsaker dem til å diskutere konstruktivt og minnelighet.

2 - Hvis de fylle deg med spørsmål ...

Selv om spørsmål som "Når du gifte?" Eller "Når vil du ha barn?" Er veldig irriterende, generelt, er hensikten med disse spørsmålene for å vise interesse og oppmuntring av hendelsene i hans liv. Men hvis det plager deg, prøv å snakke på en subtil måte og uten ironi at personen vil være den første til å vite når dette skjer fordi du vet hvordan denne nyheten vil være viktig for ham eller henne.

3 - Følg skikker

For å unngå problemer, når du mottar besøk eller under et besøk til en slektning hus, som gjør alle og følger familie skikker. Husk at jo mer du gjør opprør på dette tidspunktet, vil mer oppmerksomhet trekke mer og vil ønske å overbevise deg til å endre holdning. Derfor, "når du er i Roma, gjør som romerne."

4 - Ros de som minst venter et kompliment

Du vet at irriterende tante som alltid får i foten, erter håret, snakker stygt om kjæresten sin og fortsatt insisterer på at du trenger å skifte jobb? Det er at selv om du har å prise fra første øyeblikk du møter. Det finnes ingen bedre våpen mot surly holdning slektninger også. Et kompliment avvæpner den personen og følgelig vil ikke angripe deg med sine snap dommer og råd du ikke spør.

5 - Hvis de insisterer på å gi deg råd

Rådene er vanligvis velkommen, men ikke alle, er det ikke? Ofte foreldre gir råd for å hjelpe, men vet ikke alle detaljene i situasjonen som gjør en stor forskjell. Men avviser en opp foran råd kan virke unges opprør og kan gi deg hodepine, vil de prøve å overbevise deg om at de har rett. Så, mens du lytter til en kommune si: "Det er en god idé." På denne måten bare erkjenner at forslaget var bra, men ingen forpliktelse til å følge den.

Uansett, er familien like. Det har irriterende folk og hyggelige mennesker, men de er alle en del av samme familie. Så det er viktig å være tålmodig, spesielt med eldre og behandle alle med respekt. På denne måten unngår du at de også disrespect deg.