Tips for å søke på en jobb åpning på Internett - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

I dag bruker vi internett for alt. Å vite været, nyheter av dagen og til og med å gjøre innkjøp av mat. Ingenting mer naturlig enn vi bruker det også for søke arbeid. Det er mange annonser og ulike selskaper i sektoren, men vil det fungere igjen?

Tilsynelatende virker det, og veldig godt. Registrering og innsending CVer over internett er en del av hverdagen for mange selskaper og antall kandidater deltar i online selection Den vokser hvert år. Dette teknologisk gjennombrudd som gjør prosessen med å finne en jobb raskere for både kandidaten og for selskapet selv. Dette skaper gjensidig nytte.

Selv å være enklere og raskere enn den tradisjonelle måten, er det noen forholdsregler som må tas. Forsøk alltid å holde din CV oppdatert og spesielt når du registrerer flere ulike læreplaner, se til omsorg alltid holde deg oppdatert.

Portugisisk feil kan koste deg et intervju. Bruk stavekontroll og lese dem nøye. Snakk om dine faglige erfaringer alltid i første person. Hvis du er på en høyskole, eller hvis det allerede dannet, er det ikke nødvendig å sette på CV som fullførte grunnskolen og videregående opplæring, informasjon er underforstått.

Læreplanen bør være attraktive og objektiv. Bruk bare viktig informasjon om deg og under noen omstendigheter, lyve om sin opplæring eller tidligere erfaring. Liste din CV jobben du søker på, det gjør forskjell når de velger deg for et intervju.

Hovedmålet er registrering kan du personlig bli intervjuet, så møt opp målet. Dokumentet skal være maksimalt to sider. Det bør bare være en tredje side om informasjonen er virkelig nødvendig og viktig.

I tillegg til elektronisk registrering, noen mennesker foretrekker å sende e-post direkte til HR-avdelingen i selskapet. I dette tilfellet unngå å være uformell og bare dirigere e-post til den ansvarlige personen virkelig kjenner hennes navn.

På tidspunktet for å sende dokumentet, unngå å feste filen. Mange bedrifter bruker sikkerhetssystemer for å unngå å motta vedlegg fra ukjente e-poster. Det ideelle er å sende CV i e-posten kroppen.

I noen tilfeller kan det være at selskapet oppgir at læreplanen skal sendes vedlagt. I slike tilfeller bruker helst DOC eller PDF-format, slik at den ansvarlige for valg ingen problemer med å vise din CV har.

Målet er også å fullføre emnet for e-posten. Bruk navnet på jobben tilbudt, eller noen kode som tidligere er fastsatt i avsløring gjort av selskapet.

Gjelder bare for jobber som passer din profil. Send e-post til en jobb som tilbys kan skade deg i fremtiden når en ledig stilling som faktisk har å gjøre med profilen din.

Ha en profesjonell e-postkonto, unngå svært uformelle e-postadresser, foretrekker å bruke fullt navn stavet riktig. Sjekk din e-post minst to ganger om dagen, for å unngå å miste informasjon om utvelgelsesprosessen og lykke.