Anal sex: alt du trenger å vite om det

Foto: iStock

Omgitt av tabuer, er anal sex fortsatt et emne som genererer mye nysgjerrighet, usikkerhet og tvil. Men hvis det behandles med tålmodighet og lav vekt, kan det være en veldig hyggelig opplevelse.

Praksisen kan også fornye sex mellom paret, bidrar til å etablere et mer intimt forhold og tillit, samt skape nye øyeblikk av glede til to.

Men husk: å være god, bør du være avslappet og villig til selv å prøve. Du trenger ikke å bestemme seg for å prøve praktisering av anal sex bare for å glede partneren, så vel som bør være noe velsmakende kan bli smertefullt og behagelig.

Sjekk ut de viktigste myter og sannheter om anal sex, de beste posisjonene til praksis og hva du bør ha på hånden i tid til å nyte dette øyeblikket med partneren din.

7 myter og sannheter om anal sex

Anal sex: alt du trenger å vite om det

Foto: iStock

Noe viktig for dere som ønsker å dra er å vite hva som faktisk er sant og hva er løgn når det kommer til analsex, tross alt, kan mange ting som ikke er sant hindrer deg fra å fråtse i dette ønsket. Møt noen myter og sannheter i denne praksisen opplyst av eksperter på området.

Les også: 10 leker som du må ha for å krydre ting opp

1. Anal sex vil alltid vondt?

MYTE: I tilfelle av kvinner, har en tendens til anal sex for å være mer smertefullt fordi regionen ikke har samme elastisitet av vagina ", sier urolog Moacyr Simas. Men han forteller også at det ikke er normalt å føle smerter hele tiden. "Hvis det er smerter i alle relasjoner, er et tegn på at noe er galt. Å ta en viss forsiktighet for å unngå smerte, for eksempel bruk av smøremidler og være avslappet med kroppen uten stress. Paret må være i harmoni og komfortabel med situasjonen, slik gleden av loven for begge parter. "Han sier.

2. Det er lettere å trekke seg kjønnssykdommer i anal sex?

SANNHETEN"Anal sex regnes som en av de vanligste måtene å entreprenørkjønnssykdommer. I tilfellet med HIV, sædvæske av en HIV-positiv person bærer store mengder virusmengde, og i løpet av handlingen kan skje mikrosprekker i anus og rektum, letter infeksjon. "Forklarer Moacyr. Og bekymring er ikke bare med HIV. "Dessuten, i analt samleie er det mulig å trekke noen kjønnssykdommer som HPV, gonoré, herpes og hepatitt C. Så selv i analt samleie, er det svært viktig å bruke kondom."

3. anal regionen går ikke tilbake til det normale elastisitet etter loven?

Les også: 10 ting relatert til sex du må prøve

MYTE : Urolog forklarer at, når det gjøres riktig, er dette en myte. "Hvis anal penetrering er laget i en tilstand av velvære og nytelse, vil ingen skade forårsakes til regionen."

4. Anal sex forårsaker hemorroider?

MYTE : Moacyr forklarer at hemorroider er et resultat av økt trykk i venene i anus. "Trykket forårsaker disse årer til å svelle, slik at de smertefulle, spesielt når personen sitter. Blant de viktigste årsakene til hemorroider er overanstrengelse under evakuering, forstoppelse, bli sittende i lange perioder og anal infeksjoner. "Han sier. Men for de som allerede har hemoroider, kan praksisen bidra til å forverre bildet.

Som for anal sex, forklarer urolog som "den mest voldelige eller uten riktig smøring analt samleie kan føre til skader i anorektal regionen, men ikke føre til hemorroider."

5. Leker og tilbehør kan skade endetarmen?

Les også: 10 tips for å gjøre det beste sex av livet ditt

avhengerHvor lekene er for dette formålet, de pleier ikke å skape problemer, ifølge Moacyr. "Vibratorer og seksuelle tilbehør er velkommen til gleden synspunkt, men hensyn må tas når du kjøper disse typer produkter for å opprettholde god intime helse. Vi må være oppmerksomme på mulige traumer og skader. Det er tilfeller, for eksempel, at innføringen av skarpe gjenstander i analområdet kan føre fekal inkontinens (ufrivillig tap av avføring eller tarmgass) på grunn av traumer til anal sfinktere ", sier legen.

6. Størrelsen på penis kan skade anal sex?

MYTE : Det viktigste, ifølge Moacyr er kvinnen å være avslappet til å skje dilatamento regionen. Men han advarer omsorg knyttet til kanal størrelse: "Når det gjelder lengde, er det anbefalt å opprettholde en langsom og forsiktig aktivitet med penis over 18 cm, som den rette kanal har en gjennomsnittlig dybde på 17 cm."

7. Du kan få orgasme med analsex?

SANNHETEN : Den mest siterte spørsmål om anal sex er faktisk ja! Men det avhenger av en rekke faktorer, som for eksempel urolog Moacyr Simas påpeker: "Generelt vil personen som kjører penetrasjon føler mer glede fordi analkanalen er smalere. Men alt vil avhenge av smøring av anal regionen i de innledende, blir graden av opphisselse av personen penetrert og parets harmoni for å forbedre seksuell praksis. "

Les også: 10 hemmeligheter seksuelt fornøyde par

Allerede Personlig fr Lu Port-aux påpeker et annet viktig element for at gleden i øyeblikket er full: "Jo sikrere du føler på tidspunktet for anal og bli opphisset, jo mer du slipper frykt, angst og nyte situasjonen som kan være svært behagelige for øyeblikket. "

4 gode posisjoner for å praktisere anal sex

Et godt utgangspunkt for å levere denne tiden, spesielt hvis du øver for første gang, er å finne den ideelle posisjonen. Hvis kvinnen er behagelig og rolig, det hjelper deg å slappe av og dermed hindre sammentrekning i regionen, en av de store ansvarlig for smerten oppleves under samleie.

Den personlige fre, Lu Port-aux 4 indikerer gode posisjoner som vil hjelpe deg å finne sweet spot for øyeblikket:

Anal sex: alt du trenger å vite om det

Bilde: Woman tips

1. Opp for kvinner

"Den beste plasseringen for første gang, eller en effektiv forsøk er kvinne på toppen. Den partner må forbli uten å flytte og kvinnen må kontrollere innføring og bevegelse i begynnelsen, som passer nøye slik at ingen skade, ingen hast (denne spiss gjelder alle posisjoner).

Eksperten understreker også at det er viktig å unngå kommer og går uten penetrasjon er fullført. "Dette er den største feilen. Det er nettopp fordi menn trenge 'ut og om' i anal sex som gjør vondt, fordi den måten det er umulig å ikke skje. Det beste er å sette sakte, som ønsker å slappe av og nyte en helt sexy tid. Når du er der, men vil du få myke bevegelser. Tidligere partner må være rolig, for ikke å gjøre brå bevegelser ", forklarer Lu.

2. Side

"Nei hastverk, det er lovlig i en annen tid til å prøve Side Saddle, hvor kvinnen kan styre alt fra intensiteten av bevegelse og fortsatt ha mulighet til å bruke onani." Antyder en personlig fr

3. Ligge med bena åpne opp

Den sakkyndige Lu Port-aux sier at denne posisjonen er et alternativ til å manipulere klitoris og samhandle med sin partner, snakke øynene dine opplevelser i øynene. "Dette vil bringe en enda varmere klima for begge. Jeg kan garantere at opplevelsen vil forlate deg trygg og villig til å la gå hver dag. "

4. Fire

"Når du allerede er trygg og avslappet, kan dette være en av dine favorittsteder. Ikke glem at selv fire, kvinnen kan og bør bidra til å innføre og kontroll, manipulere hennes klitoris. "Angir den profesjonelle.

Husk alltid at din glede er å være først til å utnytte. Ellers kan du fange øyeblikket og ikke være så bra. "Sex å være bra skal være morsomt, for medvirkning av paret. På denne måten alle tabuer og frykt opphøre å eksistere, og deres oppfatninger om kroppen din, glede og empowerment endring fantastisk måte ", sier Lu.

Elementer som kan hjelpe deg i denne opplevelsen

Anal sex: alt du trenger å vite om det

Foto: iStock

Slik at alt går bra, er det nødvendig at noen elementer kommer i praksis tid. Noen av dem er knyttet til sikkerhet og helse av paret, mens andre er avgjørende for å få mest avslappende og fredelig tid. Så sjekk listen og bestille disse elementene for natten!

kondom: er det viktig for helsen til paret, unngå overføring av seksuelt overførbare sykdommer, som vi snakker. Og husk at når du endrer vaginal anal regionen bør endre det for å unngå problemer som urinveisinfeksjoner.

smøremiddel: som regionen har ingen naturlig smøring, slik som i vagina, er det viktig å bruke smøremiddel. Det vil bidra til å hindre friksjon som kan forårsake smerte og sprekker, og bringer mer glede for praksis. Legen konstaterer at Moacyr Simas må bruke vannbasert smøremidler, siden den ikke kommuniserer med latex kondomer og er allergivennlige.

Vibratorer generelt: de er ikke avgjørende, men de hjelper i å stimulere regionen, noe som gjør den mest behagelige øyeblikk. En personlig fr indikerer kulen som en interessant modell for stimulering av klitoris i praksis. Det understreker også omsorg med hygiene, hvis du bruker vibratorer i anal området ", er det også lovlig å bruke kondom for å hindre bakteriell forurensning av leketøy. Og vil også være mye enklere rengjøring, unngå å bruke slipende produkter, bare mild såpe og vann. "

Klyster og dusjer: noen kvinner velger kanalen rengjøring før praksis. Ifølge urolog, kan du i stedet bruke bestemte produkter (som klyster) og rengjøring med vann. Men han advarer om at det bør brukes med forsiktighet og kun for seksuell handling, ikke snu dette til rutine fordi det kan påvirke helsen din.

I tillegg til disse elementene, og tilbehør, er det viktig at kvinnen er trygg, har du kontroll over situasjonen og spesielt føler myndighet. På denne, en personlig fre Lu Port-aux påpeker: "Vi lever i en veldig macho landet, der mye av kvinnene sender til å gjøre alt for å behage mannen. Han børste når den er presset til å ha sex, så de trenger å forstå er at kvinnen er ikke annerledes. Den myndighet kvinnen ikke miste sin kvinnelighet å være sterk og kan helt endre ditt syn om anal sex. "

Det indikerer også litt forandre ditt syn på temaet: "I stedet for å se praksis som en mannlig dominans, ta det som en form for makt, som dikterer hvem som skal være klar når du er. Har makt til å ta initiativ og spør hvordan du vil ha det gjort, kontrollere situasjonen og har orgasmer med analsex. "

Nå føler seg klar og kraftig til å investere i en vår erfaring som kan være fantastisk og spennende i livet ditt?