Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Du hadde et forhold var eller lengtet etter å være fornøyd med ham, men, som mange kjærlighetsforhold, er over. Alle kvinnene har gått gjennom tider som dette, og sannsynligvis vil fortsatt gå gjennom noen flere. Og mange av de gangene ikke har flaks eller styrke til å gjøre det bra løst dette bruddet.

Er klager, uløste problemer, ting som sårer folk tror skal sies, men det som er mer skadelig form er følelse av eierskap. Jeg mener noe viktig i livet til en annen, og være ute av motivene eller programmer skaper ubehag og gjør det enda vanskeligere å akseptere en ny eksempel på forholdet.

Så smertefullt som det er, må man innrømme at livene til folk som har gått gjennom sin historie, så vel som hans liv, vil fortsette, og de vil derfor leve andre romanser.

"Når enden er traumatisk og innebærer en følelse av smerte og avvisning av ekstrem, pleier vi å presentere store vanskeligheter med ideen om at ex fortid og betyr at det er liv utenfor oss. Det vil si, det er ikke fordi forholdet endte han eller du vil aldri være fornøyd med noen andre, "sa den sakkyndige psykologen i forholdet, Pâmela Magalhães.

Realiteten er at relasjoner kommer og går, og vi må ikke bare akseptere, men streber etter å virkelig forstå betydningen av denne virkeligheten og få til å gå videre.

Les også: 7 tegn på at du ikke har overskredet din ex

Sette dette i praksis kan ikke være lett. Følgende er en trinnvis med tips som kan hjelpe deg med å løse dette problemet på best mulig måte:

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

1. Unngå møter

Så mye som nostalgi slo sterk, er den beste tingen å gjøre for å unngå samlinger som kan føre til tilbakefall eller dårlige følelser. Unngå steder som tilbyr gode muligheter for å finne det, eller steder som de pleide å gå sammen. Dette trenger ikke være en langsiktig praksis, men kreves minst mens det er fortsatt vondt eller lengsel.

Tilsvarende, utveksle meldinger, telefonsamtaler og følge opp sosiale nettverk kan mate tomme håp og bli enda mer forferdelige. Magellan psykolog Pamela sier: "Prøv å koble den på alle mulige måter (Facebook, Whatsapp osv). Dermed vil det være lettere å ta eierskap til sitt eget liv, uten skygge av noen som for tiden ikke ønsker deg og ikke med deg. "

Du bør være trygg og selvforsynte, men det betyr ikke at de ignorerer den menneskelige tilstand som trenger litt tid til å komme og omorganisere livet. Ikke tving deg selv til å leve med ham i navnet til en antatt overlegenhet hvis en eller annen måte som ikke gjør deg godt.

2. Respekter sorg

Alt separasjon må utvikles. Avhengig av hvem som hadde initiativet av avbrudd, reaksjonen og hvordan man skal håndtere de er forskjellige. Dette forklarer Pâmela Magalhães: "Hvis det var du som tok det første skrittet mot slutten og er sikkert og rolig med dette, kan alt bli enklere. Nå, når vi er på den andre siden, og til slutt var ikke noe vi ønsket, er det mye vanskeligere. Smerten er veldig stor, men opplevelsen av denne serien av følelser som involverer sinne, tristhet, følelser av avvisning, frustrasjon, blant andre, bør og må være bodde. Det er nettopp når vi tillater oss å føle alle disse følelsene og vise dem faktisk, at vi blir sterkere og moden for en remake av denne situasjonen. "

Les også: Hvordan takle spekter av ex kjæreste

3. verve støtte fra venner

Tilstedeværelsen av venner, familie og folk du stoler på og som oppfordrer deg vil være avgjørende på dette tidspunktet. Selvtillit har en tendens til å være på bånn når vi føler forlatt eller erstattes. Så opprettholde det sosiale livet, enda lettere, er det viktig for deg å fortsette å føle seg ønsket, ønsket rundt og selv kanskje tryggere at livet fortsetter utover kretsen av forholdet.

Ekteskap noen ganger gjør folk vender seg bort fra venner og slektninger. Rutinen av et forhold reduserer ofte venner av plass. Dette er en flott tid for å redde folk som utfyller deg. Dette vil bidra til å utvide sin horisont og bringe nye muligheter.

4. inspirerende aktiviteter

Det er dokumentert at trening bedrer humøret og selvfølelse. Får at treningsøkten du planla, melde deg på noen bevegelsen som dans eller svømming er gode tips for å lette situasjonen. Holde kroppen i bevegelse kan gjøre at du føler deg bedre mentalt og fysisk. Et godt tips er å lage spor, se på solnedgangen eller klatre i fjellet. Så du delta i øvelsen til kontakt med naturen. Denne kontakten er svært viktig for oss desprendermos noen av livets problemer i samfunnet og realisere nye horisonter.

5. Ser ingen informasjon om det

Aldri, aldri, på noen måte tillate deg selv å undersøke hva som har skjedd i hans liv, enten gjennom felles bekjente eller sosiale nettverk. Jo mer du har nyheter om ham og hans virksomhet, samt følelse av eierskap og oppgivelse vil bli skjerpet, og jo større lidelse. Ikke en lett oppgave, men absolutt en av de viktigste for deg å overvinne denne fasen av den sunneste måten mulig.

Det er alltid den personen som ønsker å betro seg til deg de siste nyhetene fra din ex. Ikke hør på ham, og ikke tillate deg selv å høre denne informasjonen: det kan gjøre deg lage historier eller tilbakekalling vondt. Nysgjerrighet vil bli enda enklere å håndtere enn de konsekvensene det kan gi deg.

Les også: Self-esteem kvinnelig

6. Ikke gjør sammenligninger

Gjør ditt beste for å ikke sammenligne med dagens ex kjæreste. Uansett hvem som er fetere, tynnere, penere eller hvem som har den beste jobben. "Prøv å hjelpe, ikke være på jakt etter bilder eller informasjon om den tiden av sitt liv. Denne situasjonen vil skade henne mer og mer, og vil ikke ta alt, bare bidra til utslettelse av selvtillit, "sier Pamela.

7. Linjen går

Det er fortsatt sant at det er noe bedre å kurere et knust hjerte enn en annen kjærlighet. Hvis du føler deg fri og virkelig åpne for dette, gå tilbake og finish tid med denne harsk. Men vær på vakt: tvinge deg selv til å ha andre forhold, eller søke den som å møte dine behov eller prøve å gjøre sjalu er det verste du kan gjøre. Dette vil sikkert skade ytterligere hindre deres utvinning og i alvorlige tilfeller, for å oppfordre deg til å lete etter ham.

Forstå syklus av relasjoner og være i stand til å leve i fred med det er hardt arbeid og konstant personlig utvikling. Hold glede og utholdenhet, fokusere sin styrke i seg selv, og for at du vil overvinne enda bedre øyeblikk som dette.