7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Ville du tro om noen fortalte deg at en siste romantisk komedie du så er ikke så uskyldig som det ser ut, og kan også tilby negative konsekvenser for livet ditt!

Det virker også underlig, tross alt, lese en bok, se filmer hjemme eller i filmene er superpositivos vaner, samt hyggelig. Men for å gi deg en idé, har påvirkning av romantiske komedier i livene til noen mennesker vært gjenstand for flere viktige forskningen.

En universitet Heriot-Watt i Skottland, for eksempel, fant at det å se romantiske komedier kunne forlate personen med urealistiske forventninger i forhold til sine virkelige relasjoner.

Forskningen ble gjort i god moro og, analysere 40 treff den romantiske komedien som genre, identifisert noen vanlige begreper i denne typen film, for eksempel: "par forelske umiddelbart"; "På slutten, skjebne alltid bringer mennesker som elsker hverandre"; "Det er bare en perfekt match for hver person"; blant andre.

Forskerne plassert, da rundt 100 frivillige til å delta "skrevet i stjernene", mens en annen 100 sett en David Lynch drama. I en undersøkelse gjort etter økten, ble det klart at de som så den romantiske komedien viste mye sterkere tro på romantiske begreper - som ideen om "destinasjon" osv - enn andre.

Men seriøst, er at en slik studie bør det tas? Romantiske komedier kan også påvirke vurderingene og / eller ønskene til en person?

Psykologen Thais Khoury, spesialist personare, forklarer at alt som kommer i form av media (film, TV, print, musikk) påvirker verdensbilde, opinionen og oppførselen til folk flest, særlig kvinner - som over tid, har de blitt et mål for utnyttet av reklame.

Men, legger det psykologen, ville det være urettferdig å skylde bare romantiske komedier til å påvirke meninger og ønsker. "De er mer et kulturelt enn å opprettholde et nyskapende kulturproduksjon nøyaktig. Bare opprettholde en standard av pre-eksisterende sosiale funksjon av en tid da barns historier som Askepott, Snehvit, Rapunzel, blant andre - utbredt i århundrer i Vesten - allerede bygge identiteten til kvinnen og mannen på en modell perfekt og idealisert forhold. Merk at vi har fokus på kvinner, men menn er ikke immune mot denne modellen, "forklarer han.

Nedenfor kan du se noen ideer som mest romantiske komedier overfører som absolutte sannheter, og at en eller annen måte kan påvirke måten kvinner begynner å se en ekte kjærlighetsforhold.

1. Enhver kvinne må vente på henne "Prince Charming"

7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Dette er sannsynligvis den vanligste illusjonen om at romantiske komedier trodde på en kvinne og er relatert til ideen om at det er en "perfekt match" for hver person i denne verden.

Thais Khoury forklarer at denne typen illusjon kan påvirke negativt i ønskene og selv oppførselen til en person. "Kvinner og menn bruker sine liv uten å oppleve kjærlighet, som venter på sine prinser og prinsesser, med all perfeksjon belastning at disse ideene tilsi. Ensom, blir for stiv med hensyn til utseende, eiendeler og måten den ideelle personen skal ha. Og dermed frata seg mer ekte og menneskelige relasjoner", sier han.

2. Det er bare helt lykkelig kvinne som gifter seg

7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

De fleste romantiske komedier slutter i ekteskapet, er det ikke? Som, på en måte, understreker ideen om at en kvinne kan bare være glad for å finne en mann å gifte seg.

"Selv i dag er født nye former for forholdet og også et annet utseende for hva som utgjør en kjernefamilie, ekteskap og seksualitet, er det fortsatt en lang vei å gå mot utgivelsen av disse referansene og muligheten for å øke kvaliteten relasjoner, "sa Thais.

Psykologen forklarer at, i dag, kan du observere en voksende kvinnebevegelsen at spørsmål og utfordringer i svært direkte måte viktigheten av forholdet til en mann, "hvilke modeller det følger, ideen om å ha barn eller ikke, måten disse barna vil være opprettet, blant mange andre sektorer av kvinnens liv, "sier han.

Også i henhold til Thais, kvinnen som har forholdet med "prins" - som sikkert vil gifte seg med henne - det setter en felle som hindrer den fra å ofte finne en partner for livet eller en kompis.

3. Vellykket Kvinner profesjonelt treg til å finne noen

7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Historier om journalister, advokater, entreprenører som jobber for mye og derfor ikke har tid til å forholde seg, er vist i mange romantiske komedier. Hva gjør ideen innebar at kvinner må velge mellom karriere og kjærlig forhold, siden de kan knapt gå sammen.

Men dette kan ikke sees på noen måte som en regel! Gjerne det er så mange vellykkede mennesker som har funnet noen spesielle, så vel som andre - uansett yrke og tiden de bruker til å jobbe - er fortsatt singel (kanskje til og med ved valg).

Vi må komme bort fra tanker som: "for å finne den spesielle personen du trenger å gi opp jobben min", "Menn liker ikke kvinner som jobber for mye" osv Det er avgjørende å ha personlighet, jage sine mål og aldri sette dine drømmer og prosjekter utelukkende på en mulig perfekt forhold.

4. Det motsatte (alltid) tiltrekke

7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Dette er et populært uttrykk og kan selv gjøre noe fornuftig. Men det du ikke kan tro er at dette er en regel. Finn den personen som du har vanskeligheter med å komme sammen på jobb bør være din "prince charming" siden du bor uenig med alt; eller, du, som er mer omgjengelig, liker å gå ut osv, må du finne en rolig, sjenert mann, som dateres til arbeid, blant andre ideer, er veldig vist i romantiske filmer, men er ikke alltid ekte ...

Det er en stor mulighet for at du blir involvert med en person som har samme smak som deg, de korte ut, som har anlegg for å kommunisere etc., akkurat som deg! Tross alt, er hvert tilfelle forskjellig og det er ingen regler i tid å bånd og falle forelsket i noen!

5. Hatet slår alltid til kjærlighet

7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Mye av den romantiske tilbakeholdne begynner med kamper, uenighet mellom en mann og en kvinne - vi snart innse - er hovedpersonene og ender sammen på slutten av filmen!

Men det gjør det faktisk skjer i det virkelige liv? Selvfølgelig kan det bli isolert tilfeller, men generelt, knapt en mann du være uhåndterlig, eller som av en eller annen grunn, fornærmet deg i en kamp eller argument, vil bli "kjærligheten i hans liv" i et par dager.

6. For å være forelsket, må også ha smerter

7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Mange filmer viser historier om par som elsker hverandre, men atskilt (for en tid) for forskjellige grunner, for eksempel fordi de bor langt unna; familien godtar ikke forholdet; en kvinne må gi opp sin kjærlighet for skyld for en venn som også er forelsket i ham; fordi også kjempe; fordi man ikke aksepterer den andres arbeid etc.

Men sannheten er at kjærligheten ikke trenger å rime med smerte! Det er forventet at romantiske filmer viser ofte slike historier, så det er en interessant drama å se ... Men heldigvis lever en stor romantikk kan faktisk være noe rolig og fredelig. Så ikke vent for unødvendige komplikasjoner!

7. Hvis han forelsker seg i deg, kan du helt endring

7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Hvem har vel ikke sett en film der hovedpersonen - i utgangspunktet anses den typiske "chicken mann", uinteressert i alle slags forhold - forelsker seg i, og fra dag til natt, helt endrer din personlighet?!

Det er ikke umulig for en mann å endre sin atferd for å bli en mer opptrådt person som søker et seriøst forhold, men det neppe skjer fra ett øyeblikk til et annet.

Tross alt, har ingen kvinne makt til å forandre en mann. Akkurat som en mann kan ikke endre en kvinne. Men det er sant at hvis interessen for begge parter, kan de to bli sliter med å holde sammen, modifisere bestemte handlinger som kan hindre forholdet ville fungere, men aldri endre måten å være av hver.

Viktige tips for å se en romantisk komedie uten bedra

7 illusjoner om at romantiske komedier lærer - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Som allerede fremhevet Thais Khoury, ville det være urettferdig å skylde bare romantiske komedier til å påvirke meninger og ønsker. Og se denne typen film vil ikke være en negativ vane å vite telespectadora skille hva som er fiksjon fra virkelighet!

Tuppen av psykolog er: på spørsmålet. "Hva er et forhold? Hvordan jeg lærte å forholde livslang? På den måten er tilfredsstillende? Koble med meg og intimitet i min kjærlig forhold i mitt ekteskap? Hva ville være et perfekt forhold for meg? Hvordan jeg idealisere forholdet mitt og min / min partner (a)? "Han forklarer.

Thais påpeker at mens det er et ideal om perfeksjon, vil bindingen bli svekket og forventninger, ekstremt høye - som sikkert vil føre til frustrasjon. "Hvis forholdet kan være veldig bra og veldig berikende uten forventning om perfeksjon. Vi kan være mer menneskelig, vi gjør feil og be om unnskyldning, kan vi være trist og gretten dager, med vissheten om at selv da, noen elsker oss og er elsket av oss, til tross for forskjeller, "forklarer han.

Dermed er det klart at det å se romantiske komedier er ikke et problem. "Problemet er aldri spørsmålet selv hvor de kommer fra våre kulturelle og sosiale verdier, og vi er fornøyd med måten vi ble støpt i samfunnet, familie og personlige relasjoner. Vi må spørre oss selv hva som er kjærlighet og hvordan vi uttrykker og mottar det, "sier psykologen.

Tenke på alt dette, er en viktig sak å tenke på: våre forventninger i møte med et kjærlig forhold er tross alt våre samme eller er forventningene til våre foreldre, venner, fellesskap og samfunn?! Verdt å gruble!