5 kroppslige tegn og hva de betyr i timen for erobringen - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

I spillet erobringen, er de to partiene prøver alltid å ligge ett poeng foran hverandre. Det er fordi når det gjelder romantiske forhold, er sjansene for at noen skade skjørt er ofte ganske høy. Derav fraser, bevegelser og utseende kan fortelle mye om den sanne intensjoner en person - og ta hensyn til disse detaljene gjør hele forskjellen i tide til å tolke den.

Tilsvarende er det flere måter å sende en melding til den andre, og denne strategien ikke alltid innebærer bare verbal kommunikasjon. Vite hva slags det signaler du sender og mottar fra hennes frier eller ment er viktig for dem som ønsker å starte et forhold.

1 - Smile

Når en person smiler, viser det at du føler deg bra, komfortabel eller glad. Smilende skaper en atmosfære av empati mellom partene, og kan legge til rette tilnærmingen, selv når to mennesker er ennå ikke kjent.

2 - Posture

Når en person er, for eksempel, armene i kors, er dette en utilsiktet demonstrasjon av mangel på interesse for hva som blir sagt eller samtalepartner. På den annen side, når noen lener seg litt fremover i løpet av en samtale, betyr det at det er interesse for faget.

trakk på skuldrene eller en slurvete holdning kan gå en følelse av lav selvtillit og liten bekymring for samtaleemne.

3 - Øye for øye

Hvis, når du snakker, noen ser deg i øynene, fordi det er ikke redd eller skamfull for å avsløre til deg. Øyekontakt under en samtale er et godt tegn på at det er eller skape en medvirkning mellom deg og andre.

4 - Ringetoner

lys og lys innslag på skuldrene eller armene av noen andre betyr at det er i ferd med å etablere en dypere kontakt med henne. Hvis en fyr gjøre dette for deg, vet at han er interessert i faget, eller selv i deg. Tilsvarende, hvis du viser interesse, er dette en god taktikk siden berører er selv subtile, ingenting å bo "nudging" gutten.

5 - Movements

Nikk når han snakker, er det en annen måte å skape empati og la den andre rolig i samtalen. Bøy hodet litt til siden viser interesse og nysgjerrighet om emnet som du snakker om. skjulte hender i lommene, i sin tur kan bety at du skjuler noe fra noen andre.

Alle disse signalene fra kroppen er ofte ubevisst. Vi skjønner ikke hva de mener, slik at vi kan få feil bilde ikke bare for menn som vi er interessert, men for de menneskene vi lever med, generelt. Vet hvordan å kontrollere og bruke denne typen kommunikasjon kan hjelpe oss å ha et bedre forhold til disse menneskene, redusere feiltolkninger om oss og gjør det mulig for oss å nærme seg dem på en mer human måte, som de føler seg komfortabel å være seg selv når de er hos oss.