8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Ta bilder er ikke lenger noe eksklusivt fotografer i lang tid. Med bruk og popularisering av digitalkamera dette bildet endret seg fullstendig, og etter at kameraet telefonene utseende, enkel tilgang til fotografering skjerpet opp enda mer.

Sammen med den enkle fange og vise bilder kjapt, internett har intensivert kulturen i fotografering. sosiale nettverk som Instagram og Pinterest enda mer verdi et bilde du kjenner representerer mer enn tusen ord. I dag er mange mote og skjønnhet ikoner vises først på sosiale nettverk og deretter gjøre deksler av blader.

Muses fitness som Carol Buffara, Gabriela Pugliesi og Bella Falconi er bare noen få eksempler på kvinner som ender opp med å bruke Instagram for å fremme en livsstil og er svært vellykket. Det er til og med eksperter i mote og skjønnhet industrien, som Thassia Naves, Camila Coutinho og Camila Coelho. Hvis du vil gjøre og hvordan de får rett i selfies, se følgende tips.

1. Belysning er alt!

Du kan bruke det beste kameraet i verden, men hvis belysningen er ikke kult, det er ingen bruk. Bildet vil ikke være bra i det hele tatt og lys image handler om. "Photography = bilde (lys) + staving (skriftlig). Det vil si å skrive med lys ", sa fotografen Luciana Cristhovam.

Når du kan velge naturlig lys er alltid mer fordelaktig. Men hvis du er innendørs, se etter en klarest mulig plass før du tar selfie.

2. Lær deg å nyte det du har rundt deg

kunne ikke gå til stranden eller byparken i helgen for å ta disse fantastiske bilder? Ikke noe problem, hvis du er en fotografi elsker, men vet at du kan bruke det som er rundt deg til å komponere bildet.

Luciana konto som objekter og omkringliggende elementer kan ikke bare sette scenen, men også bidra i bildekvalitet. "Slør av klare eller nesten transparente farger er gode lette ventiler og gir gode resultater." Hun forklarer at lyse møbler som kommoder, også fungere som ekstra belysning.

3. Velg vel bakgrunnen

En helg i naturen eller på stranden ved siden av den du elsker fortjener å bli registrert. Nyt naturen og ta noen bilder av seg selv, tross alt naturens skjønnhet bidrar til å skape et scenario som kan forbedre et bilde og gjengi mange liker.

Fotografen forklarte at stranden er også et flott sted for selfies, siden det gir en utrolig utsikt og godt lys. Det gir et hint: "On the beach, ta bilder med ryggen til sjøen for å kunne vise det vakre blå som han har."

4. Caprice i positur

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Uansett dag, tid eller sted, det viktigste er å være lykkelig og synes naturlig at resultatet vil bli et vakkert bilde, og for å trekke oppmerksomheten til sine tilhengere. Hvis det du ønsker er å vise spesiell egenskap, som en dask mage eller en ny frisyre bare satse på bilder som er i stand til å vise hva du vil. Slik at alle vil legge merke til, og du fortsatt tjene litt ekstra ros!

Hvis du tenker overvektig og ønsker ikke å vise det, det er en vei ut. Luciana viste at å fremstå som tynnere er ikke nødvendig å gjøre hundrevis av sit-ups, bare en enkel bevegelse. "For dette er det en sikker triks: plassere kameraet over ansiktet og du ser ikke bare til ansiktet, som med den fineste nese også."

Løft haken og forsiktig vippe ansiktet er også tips som kan gjøre en forskjell i selfie.

5. Vær oppmerksom å gjøre

Make-up kan allerede være en del av din daglige, men det vil være hva folk vil se nøyaktig det samme som du ser? Vær forsiktig med å overdrive rødme, bruke grunnleggende farger og korrigerende forskjellig fra din hudtone og ikke glem å rengjøre alt var uklart. Uansett hvor liten feil å bruke sminke, for å legge ut bildet på Internett, mange mennesker (spesielt de som er nærmest) vil se deg.

Mange kjente har gjort denne feilen, så, siden du har nytte av bilde valg som vil legge ut, se bildet før publisering. Så du velger den beste, og ingen lærer å gjøre feil.

6. Sjekk din flash

De selfies kan tas på noen måte eller hvor som helst. Men bildene som er tatt foran speilet nå blitt klassiker. Dersom lage et bilde som det, ikke glem å ta kamerablitsen. Tross alt, ingen ønsker at lyset sprengning i bildet er det ikke?

7. Invester i en mobiltelefon med et godt kamera

Hvis du elsker å ta bilder og vil ha dem til å komme ut perfekt, kan det være på tide å investere i en telefon med et godt kamera. En telefon med et kamera med 8 megapiksler genererer vanligvis gode bilder, men for de som leter etter et enda bedre oppløsning markedet har allerede alternativer med 13, 20 og til og med 41 MP. Bare bestemme som passer mest til din stil og din lomme.

8. bruk og misbruk av fotoapper

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

I tillegg til sosiale nettverk som allerede tilbyr filtre som Instagram selv, er det lett å finne fotografering apps for både Android og iOS.

  Aviary og Afterlight

  Aviary er en av disse magiske apps du kan redigere bildet, beskjæring, bruke filtre, rammer, beveger seg i lysstyrke, metning, fokus på å skape memes. Det er gratis og tilgjengelig på begge plattformer.

  The Afterlight følger samme stil multifunksjonelle Aviary og godt kjent for enkelt grensesnitt som skal brukes, og programmet kvalitet. Ulempen er at det er bare tilgjengelig i Apple Store.

  Bokehful og Instabokeh

  Ønsker å gi en annen effekt på bildet ditt? Applikasjoner med bokeh virkning er svært nyttige. De oppfører seg som et profesjonelt kamera hadde blitt brukt til å forvrenge og uskarphet enkelte bildepunkter. Denne effekten kan påføres ved Bokehful i Apple eller ved Instabokeh i play.

  Over og Phonto

  De to er programmer som må skrive inn tekst funksjon i fotografier. Med et stort antall skrivere, fargealternativer, endring av posisjonering og en rekke alternativer, kan applikasjoner gi et nytt formål for selfie. Den Over kan bli funnet i Apple-plattformen og Phonto i Google.

selfies av den berømte

Sjekk ut noen bilder tatt av den kjente og publisert gjennom sin offisielle konto på Instagram og inspirert til å lage dine selfies.

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Bruna Marquezine

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Anitta

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Carolina Dieckmann

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Juliana Paes

8 tips for å gjøre den perfekte selfie - Kvinner Tips

Foto: Avspilling / Instagram Flavia Alessandra