15 tegn på at du ikke er klar for et forhold - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Noen kvinner vil ha en kjæreste. Andre finner de ønsker. Dette er fordi mange ikke er klar over at vi trenger å fylle på flere spørsmål før du stuper inn i et forhold. Femten separate tegn på at du faktisk er fortsatt ikke klar for å møte noen.

en signal

Du føler deg deprimert. Hvis dette er din situasjon, unngå å få inn i et forhold. Sjansene for å tiltrekke seg feil type partner er stor fordi, i motsetning til hva det sies, som tiltrekker seg ut. Prøv å forbedre stemningen før du ser etter en seriøs kjæreste.

andre tegn

Har du fortsatt vil at ex. Et nytt forhold vil ikke kurere det og kan selv gjøre ting verre, så det er nødvendig å først helbrede de åpne sårene.

tredje tegn

Du er for opptatt med sin karriere, høyskole eller seg selv. Godta at i disse forholdene, er det ikke plass i livet ditt for noen andre.

fjerde tegn

Du føler deg tiltrukket av de gale gutta. Forstår at dette er en måte å få bare i relasjoner som åpenbart vil ha noen fremtid. Du gjøre for å unnslippe alvorlig forpliktelse.

5-signal

Du tror du ikke er fornøyd bare fordi de ikke har en kjæreste. Husk: du må være fornøyd før forholdet, så det kommer bare for å fullføre lykke.

6 signal

Du har tenkt å redde mannen, mate ham, ta vare på det og la det hele på nytt. Loven som 'mor' av søkeren er en feil, rett og slett fordi du ikke er hans mor. Ta vare på deg selv og unngå denne typen atferd. Hvis du fortsatt har det, kanskje du bør vente til avbryte den til da inngå et forhold.

7 signal

Tror du at en prins vil vises for å redde henne. Unødvendig å si at dette er en feil. Menn er fremfor alt mennesker. Uansett hva du velger, vil det ha defekter som du må leve. Det er opp til deg å bestemme hvilke er utholdelig og hva som er utålelig.

8 signal

Hans største bekymring i livet er å finne den perfekte mannen. Lag en ny høyskole, gå reiser, vinne nye venner. Å være for fokusert på å finne en kjæreste er et tegn på at du fortsatt må betale mer oppmerksomhet til livet ditt.

9 signal

Du endrer å møte forventningene du tror at menn har om deg. Mens ute av stand til å handle være deg selv og opptre naturlig, ikke tenke på et forhold, fordi holde karakterene er vanskelig og for smertefullt.

10. tegn

Du fortsatt ikke føler seg helbredet gamle sår forårsaket av relasjoner. For å legge inn en ny dating, må du se det som en ny dating; går inn i det med mistillit og såre følelser forårsaket av andre gutta er å fordømme det å mislykkes.

11. tegn

Har du fremdeles mener at svikt i tidligere forhold var alltid feil av menn med hvem du er i slekt. Lær å ta ansvar sammen for når en dating ikke fungerer, vanligvis feil av begge, i større eller mindre grad.

12 tegn

Du er usikker. En dating, i dette tilfellet, vil det forverre. Å være sammen med noen helt du må stole på denne personen og være usikker, er det svært vanskelig å skje.

13. tegn

Du er ikke akseptert som det er. Leveregel at "hvis vi ikke elsker hverandre, ingen vil" er helt sant. Ingen mann vil akseptere deg og respekterer deg som du er hvis du ikke gjør det først.

14 tegn

Du bare ut av et forhold. Hvis situasjonen er at det er bedre å ta tid for ting å slå seg ned før du ser etter en ny kjærlighet.

15 tegn

Tror du en kjæreste kan hjelpe deg å helbrede følelsesmessig smerte og lidelse. Riktig holdning er å møte smerte og vanskeligheter før avreise på jakt etter en partner, slik at du kan dele de beste tingene i din personlighet.