Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Den striptease dukket opp i midten av 20 som en kommersiell strategi burleske teatre, som på den tiden var å miste publikum til nyheten for øyeblikket, på kino.

Gjennom årene ble han kjent som en slags intim og sensuell dans, kombinert med kraften av forførelse og vanlig blant kvinner som ønsket å dempe forholdet.

I dag er strip tease kan være et verktøy som kan gi trygghet og empowerment for kvinner som praktiserer det, fordi det fungerer selv-aksept gjennom sensualitet. Praksis strip tease er fortsatt en vei å utforske sin fatale side ved hjelp av alle sine attributter, samt å være en fin måte å føle seg vakker og mektig med sin kropp og sin kvinnelighet.

Striptease trinnvis for å la ham gal

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Det følgende er et trinn for trinn i en strimmel som forlater et hvilket som helst menneske sprø i sengen. Det er verdt å huske at dette er et eksempel, og du kan tilpasse og improvisere på den måten som gjør at du føler mer rolig.

1. Klær: Først av alt, velge klær som gjør deg mer komfortabel og også for å føle deg sexy. Tenk på de trekk du kan gjøre for å få det og også dansen som vil fortsatt tilstede med klær. Ikke nødvendigvis å være undertøy, men du kan begynne å bruke en kjole eller andre deler som gjør at du føler deg vakker å røre fra starten, for eksempel en genser over det sexy.

2. Musikk: Velg musikk og forberede plass. Om nødvendig, øve foran speilet. Fordelen med det er å kunne faktisk se bevegelsene at du verdsetter mest og også de som du kan unngå.

3. Dans: Begynn danser sakte, stirrer og håret opp. Sakte og til musikk, gå kneppet opp frakken, eller ved å åpne glidelåsen kjole, eller skyve genser håndtak. Gjør alt sakte og gi deg nytelse. Føle all den kraften du har i øyeblikket.

4. Den første del: La den første klesplagg faller til bakken. Ta dem av subtil måte, bare å skyve med føttene. Hold deg oppdatert med holdning og ser fast, og fortsetter å danse sakte viser deler av kroppen din som du liker best.

5. ser ut: Gjør Spillet ser denne delen. Ser hardt på partneren din mens du skyver hendene nedover kroppen hennes og deretter sakte se bort. Klatre hendene til håret og slipp dem med finesse og sensualitet, kaste ham en feminin og forførende måte.

6. Hands: Hold på danser til musikken, beveger hoftene, bruke hendene til å gå gjennom kroppen din. Bruk en stol for å støtte bena mens ut å kjøre hendene. I denne delen prøve å holde tritt med den holdning på plass.

7. scenario: Stolen kan være et flott bakteppe for resultatene. Benytt anledningen til å gjøre trekk der du kan bruke det uten frykt. Len deg tilbake, åpne og lukke bena, bevege hendene på lårene og ta deg tid til å flytte sensuelt hoftene skjev på mobilen.

8. BH: Når du løfter, alltid sakte og til musikk, senke BH stropper og oppsiktsvekkende. Plasser hendene på brystene hennes mens frie delen. Slå vendt fortsatt å spille med dem og gi mange "forrige" før avsløre sin nakne fang. Dalen spille klær du stripe mot sin partner.

9. truse: Nå er det på tide å ta den siste biten. Fortsett med dans og gå snu tilbake igjen. Nedre del sakte og se på det med smil og provoserende utseende. Gå senke trusen til midten av rumpe og lage en thriller. Danse litt mer med stykket den posisjonen, ryggen og med blikket vendt tilbake. Deretter fortsetter å gå ned stykket. Ferdig sitter i stolen å glede med bevegelse av bena eller gå på tur til hans retning, fortsatt hoppe, for å fullføre dans og slå presentasjonen inn i et øyeblikk av ren nytelse.

5 tips for å gjøre en strip tease fantastisk

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Hvis du mangler er oppmuntring, sjekk ut noen tips som vil hjelpe deg å få løs på tidspunktet for strip tease.

1. Nyt øyeblikket

Danseren og utøveren Alexia Machado forteller at strip tease å være noe tenkt som en kunstform som kroppen din uttrykker. Mye mer enn en måte å glede partneren, bør stripen forlate deg komfortabel og egge sin mest feminine og sensuelle side. Føler deg komfortabel og sexy med kroppen din, og med tid og sikkert flammene lyse opp.

2. Velg riktig musikk

The strip tease handler om musikk. For Alexia, musikk er et element av største betydning og bør velges basert på hva beste kobler deg og din bedrift. Men det viktigste er at musikken skal gjøre alt tilbake til deg, aldri mer tydelig enn tolkning. Et annet tips er å velge sanger med godt merkede beats å hjelpe synkronisere med dansetrinn og fallende klær.

3. Misbruk av tillit

For Alexia Machado, slår tolker når vi utfører en stripe, men i en mer fordekt versjon av oss selv, en versjon som ikke vises i dagliglivet, og som er avdekket kun i tider med intimitet. Vi avslører denne "sexy versjon av" vekke nysgjerrigheten til de som observerer oss og for dette, tillit (igjen hun) er tatt. Hold jevn blikk (Alexia forsterker: det er nøkkelen) og elsker i alle bevegelser. Alle som ser deg vil elske deg også.

4. Uthev dine sterke

Alexia tips som vil hjelpe deg å føle deg tryggere og sensuell er å vite og markere sine styrker: "Jeg bruker mitt lange hår og min hofte. Slipestein, empino baken, spillet hår ... Den sensualitet er mer spontan. "Husk å bruke en skikkelig belysning, perfekt til ytterligere oppvarming av miljøet og forbedre kroppen din.

5. Utforsk din feminine essens

Alexia, som danser og utøver har allerede innarbeidet dans til hans personlighet, men selv om du ikke er en danser må jobbe med det som er mest naturlig. La deg rive med av musikken og for øyeblikket, har tillit i kroppen din, og du har mer feminin: hans sjel.

Alexia Machado påpeker at det ikke er noen restriksjoner - enn si regler - for de som ønsker å gjøre en strip tease. Ideen er å avdekke alle sensualitet som din personlighet har gjort hver eneste forestilling. For å hjelpe trekke den ville siden, indikerer det de praktiske erfaringene som hjelper utforske den siden, som Pole Dance, HeelsClass, twerking, Stiletto, Bootie Dans og Lap Dance.

Husk at strip tease bør gjøres først og fremst til deg, som en måte å skjerpe mer feminine og sensuelle side. Nyt øyeblikket, være trygg på kroppen din. Føl deg sexy og aldri glemme å ha det gøy, tross alt er det umulig å ikke være vakker og forførende når du er deg selv, vakker og naturlig.