Har folk virkelig føler sjalu på meg? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Alle som har følt målet for misunnelse av andre, vet hvor vanskelig det er å forholde seg til en eller flere personer som sliter med å få det du har, gjør det du gjør, vinner du vant, og i alvorlige tilfeller, selv har en personlighet som ligner på ditt.

Det er naturlig at folk tar som et eksempel til livet ditt en bestemt person som vant det ene eller det, avhengig av personligheten til hver. Noen ganger vet vi folk som har gått gjennom motgang og til tross for alle vanskelighetene, har oppnådd sine mål. Se på disse menneskene med undring og ta dem som et eksempel på kampen er helt normalt, og selv sunn, da dette oppmuntrer oss til å også gå etter hva vi ønsker for oss. Problemet er når vi kommer til å mislike det at disse menneskene har, opplever negative følelser med hver nye erobring av dem.

Snakk om misunnelse er nesten tabu, fordi det søl med en av de mest kompliserte følelser av mennesket: frustrasjon. Desire hva er den andre eller ikke vil den andre har ingenting annet enn det du har er en klar demonstrasjon på at du ikke er fornøyd med sine egne seire. Men vær forsiktig før bedømmelsen offer for andres misunnelse.

Mine venner vil ha det som er mitt?

Blant kvinner kan misunne også være mer uttalt på grunn av innholdet av konkurranseevnen som gjennomsyrer den kvinnelige personlighet. Ikke rart at menn har en tendens til å spøke om rivaliseringen vi har med våre venner, kolleger, kjente og enda ukjente: vi kvinner ofte har følelsen av at de andre kvinnene med hvem vi bor er interessert i alt våre, men bør undersøkes hvis vi er riktig i vår dom, før vi manifest.

Når dine virkelige venner, de som du vet du kan stole på til enhver tid, prise klærne, håret, skoene dine eller din nye kjæreste betyr ikke at de vil ha disse tingene for dem. Denne slags følelse viser at det ikke er sant intimitet og tillit mellom deg og så er det veldig viktig å utvikle ekte vennskap som er over den slags følelse.

Dersom, på den annen side, er du sikker på at det er misunnelse hva de føler for deg, bør du vurdere om det er ikke bedre unna disse selskapene og søker andre, faktisk, vil du rundt bare fordi de liker deg, ikke fordi de er interessert i det som er hans.

Hvordan håndtere misunnelse av andre?

Noen ganger tror vi at andre vil ha det vi har, men denne følelsen kan ikke være sant. Motta ros og bli beundret av andre betyr ikke nødvendigvis at folk er sjalu på deg. Godhet demonstrert i gester som dette bør ikke alltid bli sett på som misunnelse.

Hvis du tror du kan være offer for misunnelse, prøv å observere hvem som er rundt deg før du beskylder noen. Folk har forskjellige mål og så mye som hans prestasjoner og eiendeler er verdifulle, de kan ikke være ønsket av alle. Revurdere sine selskaper og bort fra de som ikke gjør deg godt, enten ved misunnelse eller av andre grunner. Til slutt, hvis du merker at noen virkelig ønsker å "leve livet" føler overrasket og glad for at andre tar deg som et eksempel. Skader forårsaket av følelser som sjalusi avhenger også på vei (positive eller negative) som vi står overfor.