Hva er lykke? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

"Lykken er et individuelt problem. Her er noen råd gyldig. Hver og en bør se, i seg selv, bli lykkelig. "(Freud)

Man søker å livet "Happiness", ord så vakker, og det betyr så mange forskjellige ting, noe som er enda vanskeligere å definere det, men jeg vil prøve i denne artikkelen.

hva lykke er så subjektive som å spørre hva din favoritt mat spør. Det er tider i livet vårt der vi liker japansk mat og etter at vi delta på alle restauranter der ute og spise japansk mat i lang tid, plutselig spiste en pasta og innser at lykke finnes på andre måter. Lykken trenger ikke å være eksklusiv, mye mindre begrenset til bestemte tider eller handlinger.

Jeg liker å tenke på lykke som en ervervet gave. Ingen er født med en følelse av tilfredshet og prestasjon, tvert imot, de første opplevelser som mor føler etter fødsel er en stor tomrom, samt fødsel er en frustrerende og traumatisk situasjon for barnet, må du tilpasse seg raskt den nye verden vi er i.

Følelsen av lykke er erfarne øyeblikk senere, når mor holder barnet sitt i armene og er i stand til å føle kjærlighet i sin reneste form mens du ammer og barnet kan oppleve din første følelse av glede, satiating din sult.

Lykke er en følelse som må prøves og testes gjennom hele livet, fra fødsel. Og som sikrer valgfrihet enn de fleste tror.

Et annet interessant poeng, jeg liker å tenke på lykke er at dette er individuelt og kan ikke overføres. Hver erfaring det på en måte og til forskjellige tider, det vil si, hvis du prøver å være fornøyd med oppskrift fra en annen person, kan det ikke fungere.

Gitt dette konseptet, kan du bare være glad hvis du kjenner veldig godt og forstår følelsene dine på bestemte situasjoner og tanker.

Selvinnsikt kan være nøkkelen til jakten på lykke, men det er ikke det materialiserer. Når du kjenner deg selv godt, og vet hva som bringer deg denne følelsen, må det være tiltak. Uten handling, blir lykke en utopi og blir en ideologi. Mange mennesker lever et liv etter lykke og ikke innser at lykke er å bli skapt, og ikke funnet.

    Anbefalt lesning: 51 ting i stand til å gjøre deg lykkelig

Å være lykkelig tar arbeid, vi ofte trenger å forlate bak gamle vaner og erfaringer for å gjøre plass til den nye. Mens velge den enkle måten resultatene vil være den enkleste.

Så hvis vi tror at lykke er en individuell gave og ervervet gjennom selvinnsikt og spesielt handling, kan vi si at lykke skjer bare hvis det er en endring i tanke og holdning.

Som Albert Einstein sa en gang: "Det finnes ingen større bevis på galskap enn å gjøre det samme, på samme måte, dag etter dag, og venter forskjellige resultater." Denne kraften for endringen er også en individuell aspektet, fordi verden ikke endrer alene.

Lykke er et valg og så vi bør vite hvilken pris du vil betale for det. Når vi forstår gevinster og tap av denne endringen kan vi kontrollere og stille spørsmål ved tap og deretter gjøre denne prosessen mindre smertefull.

    vurdere: Hva du gjør i dag for å være lykkelig?

Og ikke glem at "Den energiske mann som er vellykket og er hva som kan bli til virkelighet fantasier av begjær." (Freud)