Vitanol A: hudlege klargjør all tvil

Foto: Reproduksjon

Hvis du lider av rynker, uttrykk linjer, kviser, hud blemishes og til og med strekkmerker, kan behandling med tretinoin være effektive. Tretinoin er et retinoid indisert for behandling av forskjellige hudproblemer og markedsført under navnet A. Vitanol

Hva er det og hvordan Vitanol A?

Legemidlet er tilgjengelig i krem ​​og gel, og det er dermatologi profesjonell papir sett hvilken av de to formlene er mest hensiktsmessig i hvert tilfelle. fetere skinn, for eksempel, vanligvis reagere bedre til gelproduktet.

En hudlege Helena Zantut forklarer at dette stoffet "er svært gammel, er aktuell retinsyre", dvs. det bør brukes eksternt og ikke svelges. Hun sier at Vitanol A "forbedrer fine rynker, men må brukes med akkompagnement av en hudlege."

Det er risiko fra bruk av Vitanol A?

Helen forklarer at, akkurat som alle andre dermatologisk behandling, konsultere en profesjonell er avgjørende hvis resultatene er tilfredsstillende. I tillegg er det viktig ikke å overdrive bruken av, i henhold til dermatolog: "[anbefales] som brukes for en kort tid, ellers er det påvist at [medikamentet] kan begrense huden, bryte blod edderkopp årer, som gjennemtrenger og dessuten forårsake rynker på grunn av den konstante betennelser forårsaket av retinsyre (tretinoin). "

Hun påpeker også at doseringen trenger spesiell oppmerksomhet, slik at huden ikke blir svekket. "Hvis brukt med en meget høy dosering kan Vitanol En irritere, småblødninger mer, flake, blant andre problemer," sier han.

En annen faktor som ikke kan overses, er bruken av solkrem under behandlingen. Når huden er tynnere på grunn av syre, er det bare å gi avkall på skjermen være en alvorlig feil, som fører til skader og brannsår.

Hvor kan man kjøpe Vitanol A?

Den Vitanol En lett kan finnes på apotek eller apotek, inkludert Internett. I vår forskning det billigste stedet å kjøpe Vitanol The Onofre er i apotek. Prisen varierer fra $ 26,02 til R $ 32.82, ifølge dosering.

Kjøp The Vitanol nå!

Hvis du er interessert i å gjøre bruk av produktet, først gjøre en avtale med hudlege du stoler på, slik at han kan vurdere din historie og kliniske bildet før du setter den beste behandling for ditt tilfelle spesielt.

Du kan sjekke preparatomtalen for The Vitanol denne linken.

Bruke Vitanol A?

Salven bør påføres på ren hud uten sminke rester eller andre produkter. For å unngå alvorlige hudreaksjoner, er det viktig å bruke Vitanol Like før du går til sengs. Noen lys du utsetter huden etter bruk av produktet kan forårsake vevsskade.

Kjøpe til lavest mulig pris!

Den hudlege anbefalinger bør følges. Noen fagfolk indikerer daglig bruk, mens andre forsvarer intervaller på én dag mellom programmer - og hvorfor det er så viktig til akkompagnement av en ekspert.

Det er også viktig å fjerne produktet med en mild såpe (eller såpe spesielt utpekt av den profesjonelle) hver dag i morgen.