Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Noen ganger håret rop om hjelp. Tørketrommel, flatt jern, svømmebasseng, kjemiske prosedyrer og selv de produktene som brukes i dagliglivet vil forlate sine merker på ledningene. Håret tørt, livløst, med mye frizz, lav glans eller pinlig for lett kan være et tegn på at det er på tide å gjøre en hydration.

Men hydrering, ansvarlig for å gjøre vannet erstatning til slutt, er ikke den eneste måten å behandle håret ditt - og du kan trenge annen behandling. Å vite hva håret ditt trenger, er ideelt for å få en rask porøsitet test. For dette trenger du en hår og en gryte med vann, fortrinnsvis en lys farget pott for enkel visning. Så bare sette ledningen i vannet og se hva som skjer: hvis ledningen vask, må du rekonstruksjon; hvis du bor i midten, må du ernæring; er flytende, er det behov for hydrering.

Hvis det du trenger er fuktighetsgivende, gode nyheter: gjøre behandlingen hjemme er enkel og ikke dyrt ut. Foruten å være i stand til å finne ulike produkter klare til markedet med rimelige prisklasser som passer alle lommer, kan mange naturlige ingredienser hjelpe i oppgaven. Uavhengig av valgt for å utføre behandlingen for å holde håret metode hydrert den ideelle er at prosessen er en del av kapillaren rutine og gjentatt med en viss frekvens.

"Det anbefales å opprettholde en viss fuktighetsgivende rutine - en gang i uken kan utføres i de mest kritiske tilfeller, eller hver 15. dag. Men når håret gjennomgå en kjemisk prosess, blir hydration enda mer nødvendig. Når ledningene blir utsatt for sjøvann eller bassenget, er også viktig, "anbefaler Simone Andrade, frisør Walters Coiffeur Center i Rio de Janeiro.

Alle hårtyper kan (og må) å motta hydrering: rett, krøllete, frizzy, fet, tørr, farget. I denne saken finner du tips om hvordan du hydrering hjemme, både med ferdige masker som med hjemmelagde oppskrifter. Sjekk!

Les også: 12 masker til håret testet og godkjent av bloggere

Hydration med masker

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Den vanligste måten å gjøre mykgjør håret hjemme er å bruke ferdiglagde masker. Produkter som regel en tykkere krem, skjønner, alene, for å gjenopprette skjønnhet og helse av ledninger og er tilgjengelige - både med hensyn til kostnader og praktiske å finne.

Søknaden er ikke jordisk; du kan gjøre hjemme uten hodepine og uten å måtte gå til salongen hver gang at håret trenger å være hydrert. Typisk har hvert maske med spesifikasjonen i emballasjen den skal brukes, og det er viktig å følge instruksjonene - spesielt tid til å "hvile" av produktet i ledningene.

Generelt, trinn for trinn for påføring av en fuktighetsgivende maske er som følger:

  1. Vask håret med sjampo;
  2. Skyll godt;
  3. Påfør masken i vått hår;
  4. La produktet fungerer som den tiden som er angitt på pakken;
  5. Skyll og avslutt som vanlig.

Alternativene fuktighetsgivende masker på markedet er mange. Du kan finne produkter for alle hårtyper, fra svært forskjellige priser. Når du kjøper, holde et øye med angivelse av produsent og velg det som passer din hårtype.

"Produktene bringe identifikasjonsmerker, men søke hjelp fra en profesjonell vil også hjelpe, selv for de som har problemer med å gjenkjenne den aller type hår mer teknisk måte," antyder Simone.

Les også: Capillary Tidsplan: full timeplan for å gjenopprette selv den mest skadet hår

12 fuktighetsgivende maske som er verdt investeringen

Sjekk ut galleriet under de mest anbefalte fuktighetsgivende masker, som kan finnes i drugstores, supermarkeder, kosmetiske butikker eller nettbutikker.

Yamasterol gult for R $ 5.69 i øvelsene

Yamasterol gult for R $ 5.69 i øvelsene

Elsève Arginine Resist av R $ 11.90 i USA

Elsève Arginine Resist av R $ 11.90 i USA

Les også: Co-vask: vask teknikk som gjør vakre hår og hydrert

Pantene Pro-V intens fuktighet for $ 21.20 i Ikesaki

Pantene Pro-V intens fuktighet for $ 21.20 i Ikesaki

Tresemmé Deep Hydration Moisture Rich for $ 8.37 på Droga Raia

Tresemmé Deep Hydration Moisture Rich for $ 8.37 på Droga Raia

Natura EKOS Chestnut av R $ 32,80 i Natura

Natura EKOS Chestnut av R $ 32,80 i Natura

Native SPA Manoi & Argan av R $ 38,69 i Apothecary

Native SPA Manoi & Argan for R $ 38.69 i Apothecary

Hode og skuldre fuktighetsgivende for R $ 8,02 i Onofre

hodet & Skuldre hydrering for $ 8,02 på Onofre

Silicon Mix Bamboo for R $ 63,20 i løpet av sesongen Cosmetics

Silicon Mix Bamboo for R $ 63,20 i løpet av sesongen Cosmetics

Moroccanoil Intense Hydrating Mask av R $ 322,90 i Beauty Web

Moroccanoil Intense Hydrating Mask av R $ 322,90 i Beauty Web

Kerastase Masquintense for R $ 189,13 i Super Vakre Cosmetics

Kerastase Masquintense for R $ 189,13 i Super Vakre Cosmetics

L'Oréal Absolut Repair Neofibrine por R$ 227,00 na Casa Nostra Cosméticos

L'Oreal Absolut Repair Neofibrine for R $ 227,00 på Casa Nostra Cosmetics

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue for R $ 101,99 i Beauty Web

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue for R $ 101,99 i Beauty Web

Viktigere, ulike nyanser har mer enn én funksjon i tillegg til fuktighet og reagere på forskjellige måter for enhver hårtype. Den beste måten å finne det produktet som passer best for deg er å teste.

Hydration med hjemmelagde oppskrifter

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

I tillegg til de markeds masker, kan flere naturlige produkter hjelpe ledning hydrering. I dette tilfellet, er fordelen med en stor effekt, mer hydrert og vakre garn, og bruke enda mindre (eller ingenting!) Bruk kun det du allerede har hjemme.

Den hjemmelagde fuktighetsgivende oppskriftene er mange og har de mest forskjellige typer ingredienser. Før testing, alltid sjekke kvaliteten på produktet som skal brukes. "Blant de mest naturlige ingredienser, jeg påpeke honning, most avokado og olivenolje," sier Simone.

Mange hjemmelagde oppskrifter gå utover virkningen av fuktighet og har også nærende handling. I dette tilfellet, i tillegg til å fylle fuktighet wire, påføring av masken vil bidra til å fylle på lipider, opprettholde vakker hår og innrettet. Inntektene ledende oljer, for eksempel, har denne dobbeltvirkende.

Sjekk 20 hjemmelagde fuktighetsgivende oppskrifter laget med naturlige ingredienser:

1. Hydration med yoghurt: Bland en spiseskje av eple cider eddik og honning i medium pott av yoghurt. Påfør på hair extension, la den i 15 minutter og skyll med varmt vann. Masken kan også gjøres bare med yoghurt. I dette tilfellet la den i 30 minutter.

2. Hydration med olivenolje: skille en tilstrekkelig mengde olje for hele lengden på håret og varme i mikrobølgeovn. Gjelde fra rot til tupp, masserer hodebunnen i noen minutter. Dekke håret med et varmt håndkle og la det for en natt eller i minst 30 minutter. Ferdig vasking med sjampo og balsam.

3. Hydration med egg: blande tre egg med to spiseskjeer olivenolje og en spiseskje honning. Påfør over hele håret, inkludert hodebunnen, og dekke den med en dusj cap. La stå i 30 minutter før skylling.

4. Hydration med eddik: separat eple cider eddik i en mengde som er tilstrekkelig til å gjelde hele håret. Med hjelp av en bomulls, bruke eddik rot til tupp. Skyll håret i fem til ti minutter etter påføring.

5. Hydration med majones: anvende en kopp majones i fuktig hår, masserer brønn hodebunnen til endene. Dekke håret med en dusj cap og la mayo handle i en time. Skyll og vask med sjampo som vanlig.

6. Hydration med melk: ved hjelp av en bomullsdott, gjelder melk (ukokt) over hårforlengelsen, inkludert roten. La stå i en time og vask håret som vanlig.

7. Hydration med avocado: skrelle en moden avokado og bland det godt. Tilsett to spiseskjeer olivenolje og blande for å danne en tykk, homogen væske. Påfør i fuktig hår, har allerede vasket med sjampo. La stå i 30 minutter og skyll.

8. Hydration med honning: blande en halv kopp av honning og tre spiseskjeer olivenolje. Påfør i håret, fra hodebunnen til endene. Pakk hodet med et varmt håndkle og la den i 30 minutter. Ferdig vasking med sjampo.

9. Hydration gelatin: varmer en kopp vann og tilsett en pakke av gelatin uten smak. Rør godt til å danne en slags gel. Etter å ha vasket håret med sjampo, bruke gelatin i ledninger og hodebunnen. La sitte i noen minutter før skylling med varmt vann.

10. Hydration aloe: lage en juice med en del av kjernen i en aloe blad og et glass vann, treffer blender. Påfør aloe vera juice på håret vasket med sjampo, med hjelp av en bomullsdott eller en børste. La sitte i noen minutter, skyll og avslutt vasking med balsam.

11. Hydration med øl: spray øl på håret allerede vasket med sjampo og la det tørke naturlig eller tørke den med tørketrommel. Lukten av øl med litt tørt hår.

12. Hydration med banan: Bland en most moden banan, en spiseskje med mandelolje og to spiseskjeer honning til glatt. Påfør blandingen over hele håret forlengelse og la den i 30 minutter. Skyll godt med varmt vann.

13. Hydration med kamille: fremstilling av mellom kamille te koppen, slik at den fikk stå. Legg 1/4 kopp olivenolje og blanding. Påfør over hele håret og la det stå i noen minutter.

14. Hydration med gresskar: lage en oppskåret gresskar i ca 20 minutter. Deretter kna det vel til det danner en puré og tilsett vanlig yoghurt uten smak, blandes inntil jevn. Bruk på håret og la det mellom 15 og 20 minutter. Skyll og vask med sjampo.

15. Hydration med papaya: separat kopp hakkede papaya, et glass av hakket banan, et glass av naturlig yoghurt, en spiseskje av honning og en spiseskje av kokosolje. Bland sammen for å danne en lime. Påfør ledninger og dekk med en dusj cap. La stå i 30 minutter og vask håret som normalt.

16. Hydration med olje, honning og glyserin: blande to spiseskjeer honning, to spiseskjeer av glycerol og to skjeer av olivenolje. Påfør blandingen på håret ved vasking, har allerede vasket med sjampo.

17. Hydration med eggehvite: separate eggehviter, i den mengde som er tilstrekkelig til å dekke til håret. Påfør ledningene og la den i 20 minutter. Ferdigstille vask på vanlig måte.

18. Hydration med kokosolje: bruke kokos olje i hele håret forlengelse og hodebunnen, masserer godt. La sitte i en hel natt. Skyll i morgen.

19. Hydration med melkepulver: tilsett vann til 1/4 av pulverisert melk for å danne en glatt pasta. Påfør blandingen over hele håret, masserer. Pakk hodet med et varmt håndkle og la den i et par minutter. Skyll og avslutt vasking med sjampo.

20. Hydration med majones og avokado: likte en moden avokado og bland godt med en kopp av majones. Påfør blandingen på ledningene, fra rot til tupp. La stå i 20 minutter og vask håret med sjampo.

Som bloggere gjør hydrering hjemme

Å inspirere hans øyeblikk hydrering hjem, sjekk ut noen tips og oppskrifter for fuktighetsgivende masker av bloggere og hvordan de bruker dem i håret.

Rayza Nicácio

Rayza viser hvordan et hjem hydrering ved hjelp av en maske av hydration væske Bepantol og sukker. En blogger viser hvordan å gjøre blandingen, påføring av masken på håret, og angir hvordan å fullføre.

Julia Doorman

I denne videoen, blogger Queen of Hair viser hvordan det er å bruke en fuktighetsgivende maske klar, søker om låser og få en fot bort fra roten. Foruten anvendelsen av masken, Julia omfatter også etterbehandling med tørketrommel og en silikonolje.

Mari Morena

Mari Morena lærer hvordan hydrering i håret med aloe, trinn for trinn - fra hvordan å få kjernen av aloe vera og fremstillingen av masken til applikasjonen. De blogger aksjer som hydrering forlater lyset ledninger med glans og etterlater håret uten volum.

Aline Amaro

I denne videoen lærer Aline Amaro oppskriften og bruke en fuktighetsgivende maske laget med klar, extra virgin olivenolje og sukker. Indikasjon på YouTuber er å gjøre denne fuktighetsgivende en gang i uken for å holde den vakre hår.

Mariana Ribeiro

Mariana Ribeiro i spissen er en oppskrift som tar hydrering maske klar, maisstivelse, vann og sukker. Bloggeren viser også hvordan du søker og fullføre hår. Den lovede effekten er mer glatte, myke og sunne ledninger.

Dobruskii

Dobruskii anbefaler dette hydration spesielt for de med tørt hår, som misfarges eller farging trådene. For å forberede masken, bare bruke en fuktighetsgivende maske av ditt valg og majones. Video viser fremstilling og anvendelse.

Ta med fuktighet i rutinen vil gå en lang vei å holde håret sunt og vakkert utseende. Enten du bruker hjemmelagde oppskrifter eller ferdige masker, er hydrering ikke en vanskelig behandling å gjøre. Nyte tips for å komme i gang med prosessen hjemme!