Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

I dag hårfarger skal brukes hjemme er vanlig og stadig enklere å søke. Det største problemet i dag er å vite hvordan du skal bruke produktet ta de nødvendige forholdsregler for riktig bruk.

Foruten tepper, håndklær og klær når fargestoffet kommer i kontakt med huden den genererer også flekker, og de gjør ingenting godt. Ifølge frisør Nice Cavalcante, Maria Beleza salon, "fargestoffer kan forårsake rødhet, kløe og irritasjon på sensitiv hud", så før du påfører over hele håret, er det viktig å teste produktet på huden.

Profesjonell forslag om å redusere farge påvirker huden er å velge toner, som er mindre aggressive, og derfor føre til mindre allergi.

Også flekker er svært vanskelig å forlate. Under uvanlige metoder med produktene du har hjemme som kan være effektive for fjerning av farge på huden:

1. Vaskemiddel

Påfør en liten mengde av kjøkken vaskemiddel i regionen av flekken ved å gni med fingrene. Ved mørkere flekker, eller er i huden lenger, bruk en fuktig vev eller bomull dynket i vaskemiddel og vann å skrubbe området.

Les også: 7 vanlige spørsmål om hårfarge

For best resultat, en blanding med to deler av vaskemiddel og to deler natrium-bikarbonat, til en pasta og gjelder området ved å gni en finger eller bomull.

2. Tannkrem

Fukt det berørte området og påføre en liten mengde av tannkrem, rubbing i en sirkulær bevegelse i 30 til 60 sekunder eller inntil flekken er helt fjernet. Etter prosedyren vaske området med varmt vann og såpe, tørk med et håndkle.

3. vaselin

Tilsvarende til de ovenfor angitte prosedyrer, en mengde av petrolatum spre flekken, er forsiktig slik at produktet ikke har kontakt med øynene. Hvis produktet er fargestoff farge, ren og starte teknikk, før det endelige resultatet.

4. Babyolje

Med fingrene, bruke en sjenerøs lag på flekker av olje for babyer. La på over natten og vaske området med varmt vann og såpe for å våkne opp.

5. Hair Gel

Med en vattpinne, gjelder hår gel hele regionen flekker, rubbing i en sirkulær bevegelse. Hvis det er nødvendig, vaskes og starte prosedyren til flekken forsvinner.

Les også: Forum for hårfarge vare lenger?

6. Eddik

Lag en blanding av like deler vann og eddik og gjelder for de fargede området med hjelp av en bomulls. Gni i en sirkulær bevegelse til flekken er helt fjernet. Hvis du ikke gir resultater, prøv å konsentrere blandingen med eddik og gjenta prosessen.

7. Sigarett aske

Utrolig, sigarett aske er svært nyttig i å fjerne fargestoff flekker. Fukt en bomulls i asken og gni i regionen. For å unngå den sterke lukten av sigarett aske bok om to dager før farging i en åpen container, og legge litt talkum.

8. søtningsmiddel

I likhet med den ovennevnte, er ideen å suge en bomulls i produktet og gni området til flekken skjørtet, gjentagelse av prosessen hvis det er nødvendig. Det er viktig å huske på å vaske huden din så unngå avfall.

Hvordan unngå blekkflekker på huden

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

En annen løsning for å sikre en god, ren og uten spor av hårfarge hud implementerte fremgangsmåter før farging, for å beskytte huden for å motta den pigmentering. Bruk alltid hansker og støtte et håndkle på skuldrene og nakken, og dermed hindre at blekket på disse områdene.

Ifølge Nice, anvende beskyttende geler, kremer, balsam og salver Model i regionen som kan bli påvirket skaper en slags barriere mellom fargestoff og huden og forhindre adhesjon av flekker. I tillegg er den profesjonelle antyder også: "området vaskes med sjampo antirresíduo letter fjerning av overskudd av blekk."

Les også: tint eller fargestoff, hvilken du vil bruke?

Lune i å beskytte huden før wiren fargeprosedyre. Spotting, følg tipsene og garanterer huden uten uønskede kviser!