Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

"Huden rensing tar sikte på å lage et overfladisk og dyp avgiftning, som letter utgang av mikroorganismer som er skadelige for helsen til vevet ved å fjerne døde celler, komedoner (hudormer), overskytende olje og andre urenheter som er avsatt på huden "forklarer Dr. Inaê Cavalcanti, hudlege DOM personlig medisin.

Også i henhold til spesialist, fordelene er bemerkelsesverdig både for skjønnhet og helse av huden i ansiktet og på halsen, som prosedyren bidrar til å rense porene og hindrer noen hudsykdommer og forbedre utseendet på ansiktet.

Profesjonell rensing av huden har antiseptisk virkning, anti-inflammatorisk, forebyggende av komedoner og acnes, helbredelse og avslappende virkning og forbedrer ernæring huden og fremme stimulering av vev og oppnåelse av en glatt hud, toner, med berørings fløyelsaktig, ifølge hudlege.

Men når vi tenker på hjem ansikts, det første som kommer til hjernen er: klemme hudormer og kviser. Men dette er ikke den rette måten. komedoner uttrekk bør bare gjøres av fagfolk og i en skikkelig rutine med riktige produkter for dette formålet. Så ingenting å ønske å presse huden din, kan du ende opp som forårsaker flekker i ansiktet og får karakterer vanskelige å fjerne.

Rengjør huden og våkne opp senere i dag: natten er tiden når talgkjertlene jobbe hardere, og når det er den mest intense cellefornyelse.

Les også: 8 oppskrifter for å lage en hjemmelaget kroppsskrubb

Rengjøring av huden du kan gjøre hjemme er den som inkluderer rengjøring, esfoaliação og toning vev, alle laget med produkter egnet for hjemmebruk, dvs. jevn bevegelse av produkter som ikke vil skade huden din.

Den medisinske hudlege understreker også at frekvensen som å lage en profesjonell ansikts er i gjennomsnitt en gang i måneden. Men den ideelle er å ta kontakt med hudlege slik at den angir den optimale frekvensen av prosedyren.

Allerede har lyst til å rense og tone huden hjemme kan gjøres daglig, ikke noe problem. "Rengjør huden og våkne opp senere i dag: natten er tiden når talgkjertlene jobbe hardere, og når det er den mest intense cellefornyelse," sier eksperten.

Walkthrough: hudpleie hjemme

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Når de bestemmer seg for å gjøre huden rensing, er det viktig å ikke bare holde ved rengjøring. Det er en hel rutine bør du gjøre slik at effekten er ønsket, et rent og godt tatt vare på huden. Sjekk ut trinnvis å gjøre en grundig hud rensing hjemme:

  1. peeling: Peeling bør gjøres med en mild peeling, spesielt i ansiktet. Unngå produkter med svært tykke perler og ikke press for å bruke og massere produktet.
  2. rengjøring: Bruke gel, såpe, tonic eller dyp rengjøring ved hjelp av en bomullsdott, fullstendig fjerning av urenheter.
  3. toning: For huden din likevel holde hydrert og gjenopprette handlingen av rensing og peeling er avgjørende for anvendelsen av en fuktighetsgivende tonic eller en termisk vann. Selv fet hud bør gjøre dette trinnet, men med konkrete produkter for den typen.
  4. Vern: Ikke glem at vakker hud er en hud beskyttet mot UV-stråler. Aldri glem å bruke solkrem etter rengjøring huden din, og før du forlater hjemmet.

Du kan gjøre dette trinnvis rengjøring en gang i uken, eller som anvist av hudlege. For dag til dag, anbefales det å rense huden og fukter det minst en gang om morgenen og en gang før sengetid. Huske alltid å fjerne sminken før du går til sengs er viktig å holde huden fri fra opphopning av avfall, da dette er en viktig årsak til utseendet på hudormer.

Les også: Deep hud rensing

hjemmelagde ansikts oppskrifter

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Et annet alternativ for å lage hjemmerengjøringsprosedyren i stedet for å ansette tjenestene til en hudlege eller estetiker er de hjemmelagde oppskrifter. Det er imidlertid verdt å merke seg at det er viktig å alltid konsultere eksperter som profesjonell hud rensing kan bære frukt forskjellige resultater, og i mange tilfeller mer effektive enn hjemmelaget rengjøring.

oppskrift 1

Vask ansiktet med en mild såpe og tørk grundig med et håndkle. I en bolle, bland:

  • 1 eggeplomme;
  • En spiseskje av honning;
  • ½ ss hvetemel;
  • ? Kopp vanlig yoghurt.

Rør godt inntil blandingen er homogen. Suge en bomullsdott i blandingen og sakte gå gjennom ansiktet, til den er helt dekket. Ikke påfør blandingen på øyne og lepper. La stå i 20 minutter og deretter fjerne masken ved å vaske ansiktet med vann.

oppskrift 2

Begynn å bruke en rensekrem for å fjerne urenheter fra flaten, fjerne avfall denne lotion med en bomullsdott dynket i tonic lotion, alltid med sirkelbevegelser. Deretter helle varmt vann i en bolle, og sette noen rosmarin eller timian kan også bruke kamille og eukalyptus.

Dekke hodet med et håndkle og nær bassenget ansikt å holde kontakt med damp i ca 10 minutter. Dampen har som funksjon å åpne porene og letter utvinningen av hudormer. Tørk ansiktet med et håndkle for å fjerne fuktighet og skitt. Sluttføre påføring av en hud rensing astringent lotion for å fjerne hudormer overflate. Det er bemerkelsesverdig at utvinning av dype hudormer gjennom teknikken av "presse" ikke bør gjøres hjemme.

Les også: Roaccutane: forstå hvordan isotretinoin arbeider for å bekjempe akne

Videoer: profesjonell hud rensing og hjem

I følgende video, forklarer dermaticista Juliana Martins steg for steg hvordan profesjonell rengjøring av huden er gjort. Det er verdt å huske at produktene og teknikkene som brukes er egnet for fagfolk, ikke prøv å gjenta prosessen hjemme. Sjekk ut:

I denne videoen, blogger Lu Ferreira do Chata Kalosjer konto din erfaring med hjemmelaget hud rensing system Clinique og gir tips for å gjøre produktene på riktig måte.

En annen hjemmelaget ansikts alternativ er leire. I følgende video, forklarer estetikk student og blogger Julia Forti hvordan du gjør prosedyren som ikke inkluderer utvinning av komedoner (hudormer) og andre aggressive praksis på huden.

Produkter for å lage hjemmelaget ansikts

Før du investerer i en renere, er anbefalingen å søke din hudlege slik at den vurderer egenskapene til huden din og foreslå optimale kombinasjoner av rengjøring og fuktighetsgivende for deg. Sjekk ut galleriet under noen av de anbefalte alternativene for dette formålet:

Produkt gjennomgang i forbifarten Blush bloggen

Les også: Den ideelle såpe for alle hudtyper

Clinique 3-trinns system for $ 109 Clinique

Produkt gjennomgang i forbifarten Blush bloggen

Vurdere produktet i Public Beautylidade bloggen

Nøytral Cleansing Gel Grønn te for $ 87 i Adcos

Vurdere produktet i Public Beautylidade bloggen

Produkt gjennomgang blogg Hvis Tidy jente

Cream rensing tre i en TimeWise® for R $ 58 på Mary Kay

Produkt gjennomgang blogg Hvis Tidy jente

Gjennomgang av produkter i femenina Ja bloggen

rengjøring linje og ansikts omsorg Clearskin AVON

Gjennomgang av produkter i femenina Ja bloggen

Product Review on Foreign Dani bloggen

Secatriz såpe i baren for $ 23.40 i Dermage

Product Review on Foreign Dani bloggen

Produkt gjennomgang på Diva Ting blogg

Effaclar rense dermatologiske såpe for R $ 26,90 i La Roche Posay

Produkt gjennomgang på Diva Ting blogg

Så ikke glem: en grundig rengjøring inkluderer mykgjør huden etter inngrepet. Dermed sikrer du at resultatene vil være tilfredsstillende. Og aldri, noensinne, klem hudormer og kviser hjemme, dette kan føre til uopprettelig skade på huden din.