Cicatricure gel: det er enda effektiv mot strekkmerker? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Regnes som en av de store fiende av kvinner som bryr seg om deres skjønnhet, kan strekkmerker bli definert som et resultat av en hud som strekker seg utover hva det ville bære.

Elisabete Dobao, høyere medisinsk i Dermatology, Public Health Dermatology professor på Santa Casa de Misericordia Rio de Janeiro og medlem av European Academy of Dermatology forklarer at ryggen er et resultat av brudd på elastiske fibre som finnes i huden. Kan forekomme i situasjoner som for eksempel graviditet, vektøkning eller rask vekst, blant andre. "Det antas at kombinasjonen av genetiske faktorer og endokrine endringer og mekanisk strekking av huden har viktig rolle i sitt utseende. Selv om mer enn 70% av gravide kvinner opplever problemet, nesten 30% - med samme kroppstype og vektøkning - ikke utviklet, "legger legen.

I begynnelsen synes rødlige linjer i det berørte området, og de kan senere ta på seg en hvitaktig, med fremtiden, arret utseende. Og bare for dem som er igjen estetisk ubehagelige flekker på huden, er det vanlig at kvinner som lider av problemet søke løsninger for å bekjempe eller minst bløt utseendet av strekkmerker.

Den gode nyheten er at i dag kan du finne på markedet noen produkter som lover disse resultatene. Blant dem er det Cicatricure Gel, behandling produkt arr som også sies å ha den effekt å myke opp forekomsten av strekkmerker på huden.

Gelen har ganske oppmerksomheten til kvinner, men de fleste av dem ender opp med å få tvilsomt om dens effektivitet. Nettopp av denne grunn er en god løsning å ta hensyn til meningene til folk som har testet den Cicatricure Gel. Og det er mye enklere i moderne tid, der mange bloggere deler i virtuelle rom til å kommentere det spesielle produktet har vist.

Alle som har brukt den Cicatricure Gel

Medisinsk Elisabete Dobao forklarer at Cicatricure Gel generelt fungerer ved å forbedre hydrering og hud kvalitet, noe som regenereres i en bedre situasjon. "Ved å analysere formelen, ifølge produsenten, er det ingen kontraindikasjoner" legger han til.

Cicatricure gel: det er enda effektiv mot strekkmerker? - Kvinner tips

Foto: Pressemelding / Pharmacy Onofre

Blant de viktigste bestanddeler av Cicatricure Gel formel er noen naturlig, slik som løk ekstrakt (Allium cepa L), kamille (chamomilla recutita), timian (Thymus vulgaris), marine skall (Ostrea Shell), valnøtt blad ( valnøtt blad), aloe (Aloe barbadensis), den gotu kola (Centella asiatica) og olje av bergamott (Citrus aurantium bergamia).

Tatiane Donizete, forfatter av Testet av Fabricio, fortalte blogg at noen strekkmerker dukket opp på hoften etter svangerskapet, noe som plaget henne litt. Hun brukte Cicatricure Gel i to måneder, og fikk gode resultater, siden produktet svært hydrert hud. "Mine strekkmerker var røde og tykk og ble tynning og clearing. De forsvinner ikke, men glatt nok, "sa han.

Rejane Costa, Marathon Beauty, også uttalt på sin blogg at godkjent bruk av Cicatricure. Med en ukes bruk, sikres det at gelen forlot henne langt mindre åpenbare striper.

Carol Costa, forfatter av Beaute Moment, også gjort en gjennomgang av Cicatricure på bloggen din. Hun sa, etter bruk av produktet, gjør at strekkmerker ikke forsvinner eller reduseres, men svært gel fukter huden, forbedre sitt utseende og automatisk, strekkmerker.

Hvor kan man kjøpe Cicatricure Gel

Den gjennomsnittlige prisen på produktet er $ 50.00 og kan finnes i de fleste apotek. På internett kan du kjøpe i Cicatricure Gel Onofre Pharmacy for US $ 44.90.

Kjøpe til lavest mulig pris!

Andre alternativer for å bekjempe strekkmerker

Elisabete Dobao påpeker at det er andre produkter og behandlinger gjort i praksis for å bistå i kampen mot strekkmerker. "De må håndteres, gjerne i begynnelsen av sitt utseende. Det er kjemisk peeling, laser, bruk av hjemme behandlinger, blant annet, "sier han.

Legen legger til at IPL indikeres når strekkmerker er fortsatt rød, "fordi lyset blir tiltrukket av det røde pigmentet. Det er, jo mer pigment, jo mer lys blir tiltrukket og jo bedre blir resultatet, "sier han.

Kombinert peeling er også et flott alternativ, ifølge Elizabeth. "Det er laget grunne etsing med syrer eller krystall peeling, etterfulgt av peeling anvendelse av retinsyre, hvor pasienten må fjerne seg hjemme etter åtte timer, eller avskalling glykolsyre som er ytterligere fjernet i klinikken," forklarer .

Legen legger til at behandlinger som skal gjøres hjemme bør bruke midler gjennom nanoteknologi. "Dermed blir eiendelene fragmentert til den minste mulige størrelse, gjennomtrengende mye lettere på huden og øke effektiviteten," sier han.

Forebygging: hvordan å unngå utseendet av strekkmerker

Cicatricure gel: det er enda effektiv mot strekkmerker? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Men er det måter å forebygge forekomsten av strekkmerker? Dette er et ganske vanlig spørsmål blant kvinner.

Elisabete Dobao forklarer at for strekkmerker som bare kommer med vektøkning, opprettholdelse av det er ideelt. "Men de som oppstår ved rask vekst eller i magen av en gravid kvinne er allerede mer vanskelig å forhindre fordi uavhengig av individuell handling," sier han. "Men holde huden sunn og godt hydrert hjelper til å opprettholde elastisitet og forbedrer sitt forsvar i situasjoner med stress," konkluderte legen.

Så hvis strekkmerker er et problem som plager deg, ikke mist motet! Det er gode valg av produkter og behandlinger for å mykne sitt utseende.

Hvis du har besluttet å opt for bruk av Cicatricure Gel, som gjorde mange kvinner, gjør det klar over at han ikke vil gi mirakuløse og øyeblikkelige resultater, men kan hjelpe i nedtoningen strekkmerker, slik at huden blir mer hydrert.

Hvis det er mulig, også konsultere en hudlege som kan indikere de beste behandlinger og produkter for ditt tilfelle.