9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

Det har vært en stund at kokosolje har blitt en "elskling produkt" når det gjelder helse og skjønnhet. Mange forskere har ennå ikke blitt gjort for å oppdage de virkelige fordelene at forbruket av denne oljen tilbyr helse, men det er ingen flere tvil om fordelene det gir til hud og hår.

Marcela Lippi, hår stylist Studio Tez / Spa for hår, en spesialist i håret terapi av den brasilianske akademiet trikologi, forklarer at håret, hjelper kokos olje gjenopprette lipid laget av wire. "Det er, for å opprettholde den naturlige fuktighet av trådene, slik det har lipider i sin sammensetning og danner en beskyttende film," sier han.

Ikke tilfeldig kokos olje er stadig til stede i sjampo formler og balsam og, fremfor alt, det har vært brukt i mange hjem oppskrifter, for å gjøre den sunn ledninger og naturlig vakre.

Men, du vet nøyaktig hvordan du bruker kokosolje i håret ditt? Sjekk ut tipsene nedenfor, slik at du kan bruke produktet riktig hjemme og dermed dra nytte av det faktum at fordelene det gir.

1. I en tradisjonell fukting

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

En av de mest kjente måter og indikerte å bruke kokosolje i håret er tisse. Marcela forklarer at oljen, i dette tilfellet, hjelper gjenopprette lipid laget av wire - som er umectado, næret, mykt og skinnende. "Hjelp med å forbedre teksturen, spesielt krøllete og afro", sier han.

Les også: 10 uvanlige skjønnhet tips som er ekstremt lett

Trinn for trinn: kokosolje bør brukes på tørt hår. "Ikke bruk varmekilde (ingen tørketrommel eller bruke varm olje). Påfør i lengde. Ta en pause tid, et gjennomsnitt på fire timer, "Marcela guider.

"På tidspunktet for vasking, bruke balsam ved lav pH mellom 3,5 og 4,5 før shampoo. Dette bidrar til å løsne oljen fra ledningene. Ingen overflødig sjampo, som kan ha en rebound effekt, "legger håret stylist.

2. I en natt fukte

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

Marcela forklarer at, på grunn av sin tetthet, absorpsjon av kokos olje for håret er treg. Så i noen tilfeller kan den brukes i en "night-fukting." Dvs. flere timer gjenværende hår.

Trinn for trinn: prosedyren er den samme. Du må bruke oljen på lengden på tørt hår. "Forskjellen er at produktet vil gjøre over natten sover med en plast toquinha ikke engordurar sengetøy", sier han. Den neste dagen, sørg for å bruke balsam med lav pH mellom 3,5 og 4,5 før shampoo.

"Men husk at noen typer hår, spesielt blonde, kan bli endret farge hvis du bo lenge med produktet på ledningene, tross alt, oksiderer oljen, og derfor kan gjøre denne fargeendring," guider håret stylist.

Les også: 11 feil må du unngå å ha sunt hår

3. Alene i en hydration

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

Marcela forklarer at kokosolje, som er en olje returnerer ganske tørt hår glans og tørket og også fukter. "Når en naturlig hår ugjennomsiktig, har også mye effekt," sier han.

Trinn for trinn: Påfør kokos olje direkte på lengden på håret, la den i noen minutter og vask deretter som normalt.

4. Med sin maske av hydrering eller ernæring

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

Marcela påpeker at kokosolje kan også brukes med en maske av ditt valg.

Trinn for trinn: de hår stylist førerne blanding av en ekvivalent mengde av masken størrelse med en valnøtt maske med en teskje (ts) for olje. Deretter gjelder på håret før vask og vent noen minutter. Deretter vaskes på vanlig måte.

5. For å styrke sin tradisjonelle hydrering

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

I noen tilfeller kokosnøttolje kan anvendes særlig for å forbedre fuktighetsgivende maske, og dermed blir påført på håret etter vask. I dette tilfellet er det viktig å anvende en liten mengde olje for å unngå at ledningen blir fet.

Les også: 12 spørsmål besvart om kaffe med kokosolje

Trinn for trinn: sette noen dråper kokosolje direkte på mengden av masken du bruker. Påfør blandingen på håret tidligere vasket med sjampo (og fortsatt fuktig), la den som en tradisjonell hydrering, og skyll håret.

6. I en blanding av oljer

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

Ifølge Marcella, er det fortsatt mulig blanding kokosolje med andre oljer slik som avocado-olje og druekjerneolje.

Trinn for trinn: prosedyren er den samme. Blande en tilstrekkelig mengde (ingen overdrivelse) av hver olje å passere lengden av trådene (alltid unngår roten). La sitte i noen minutter og deretter vaske håret som normalt.

7. hjemmelagde masker

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

Marcela påpeker at oljen kan være en av ingrediensene i masker laget med naturlige produkter.

Trinn for trinn: Det kan blandes med kokosolje eller avokado papirmasse av aloe vera (som også hydra) og deretter bruker på ledningene med en pausetid. Deretter vaskes på vanlig måte.

Les også: 10 Secrets av frisører å ha et hår alltid sunt

Men pass på skudd! "Du bør bruke litt kokos olje. Det overskytende er skadelig fordi det skaper en film rundt tråden og etterlater håret hydrert være senere, "legger håret stylist.

8. For å kontrollere volumet

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

I noen typer hår, kokosolje kan, blant andre fordeler, bidra til å kontrollere volumet. "I fukting for krøllete og afro hår, hjelper det å danne og gjengen, og dermed reduserer volumet," forklarer Marcela.

Trinn for trinn: prosedyren er den samme som en tradisjonell eller natten fukting. Bare bruke oljen på hele lengden av tørt hår, la for noen timer, skyll.

9. For å behandle håret endene

9 måter å bruke kokos olje til å behandle håret

Foto: iStock

Kokosolje kan brukes selv som en spesiell omsorg for å hårtuppene, som allerede er normalt tørrere.

Trinn for trinn: prosedyren er i utgangspunktet en "miniumectação". Påfør ca ½ skjeen (suppe) av olje bare på tuppen av pullerter. La oss handle i 15 til 20 minutter før badekaret. Deretter er vanligvis bare vask.

Nå vet du at kokosolje er enda en stor alliert når det kommer til skjønnhet hår! Men bruken krever også vare fordi hvis misbrukt eller overdrevet, kan endre ledningsfargene (spesielt blonde), la altfor fett hår eller lage en film rundt ledningene og ikke la dem være hydrert senere.

Gjennom det hele, for å nyte det beste av fordelene som kokos olje kan gi håret, ta kontakt med en profesjonell du stoler på før du starter bruk.