Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Forårsaket av en rekke faktorer, er melasma et pigment hudsykdom kjennetegnet ved mørke flekker. Det er mye mer vanlig i ansiktet, men kan forekomme i andre deler av kroppen også.

Fordi de er for det meste i en mer synlig område (ansiktet), er det faktum at disse stedene er bry og bekymring blant folk som har dem. Derfor er de fleste av dem arbeider for å behandle problemet.

Flavia de Oliveira José, farmasøytisk Doce Plant, professor i kosmetikk og koordinator for teknisk kurs for farmasi Esaup (School of Piracicaba Health), påpeker at melasma (mørke flekker på huden) er forårsaket av mange problemer som hormonelle forstyrrelser, medisiner og de vanligste: feil eksponering (uten solkrem bruk, misbruk eller under det), og overeksponering for solen.

Og et produkt som har i dag markert i behandling av melasma er Vitacid Plus. Men er det virkelig effektive? Fungerer som reduksjon av flekker? Hvem kan bruke det?

Flavia påpeker at Vitacid Plus er et medikament, ikke et kosmetisk (OTC produkt). Med andre ord, du trenger en resept og legetilsyn som skal brukes, da det kan føre til alvorlige bivirkninger hvis de brukes feil.

Les også: Cicatricure gel: det er enda effektiv mot strekkmerker?

Som alder og for hvem det er angitt Vitacid Plus?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Renata Domingues, hudlege, medlem av den brasilianske Society of Dermatology (SBD), dermatocosmiatria professor i Graduate Institute of Dermatology (IMS), sier at Vitacid Plus er en tradisjonell formel, som for noen år siden var bare oppnås ved manipulasjon. "Inntil nå var det kjent som 'formel Kligman'. Ankomsten av dette stoffet på markedet var et stort gjennombrudd, "sier han.

"The Vitacid Plus består av retinoisk syre (tretinoin), som stimulerer produksjonen av kollagen og øker penetreringen av andre aktive gjennom microesfoliação; hydrokinon, aktiv med Rengjøring effekt; og lavdose kortikosteroider, noe som har beroligende virkning for å redusere effekten av de to andre verdier, og også lette huden. Det er indisert for pasienter som ønsker å bleke huden, spesielt i tilfelle av melasma og post-inflammatorisk mørkere ", sier Renata.

Helena Costa, et medlem av den brasilianske Laser Society of Medicine og kirurgi og hudlege klinikk Helena Costa, i Rio de Janeiro, sier at retinoid stede i Vitacid Plus fremmer: cellefornyelse, epidermal tynning, kollagen stimulering, kontroll oiliness, reduksjon av porene, jevner fine linjer, forbedre hudens tekstur. "It hydrokinon handlinger fjerne flekker. Så produktet er egnet for alderen hud, farget, grovt, fet, "legger han til.

Hvor kan man kjøpe Vitacid Plus?

Foto: Reproduksjon

Foto: Reproduksjon

Stoffet kan finnes i de fleste apotek. Internett finne den laveste prisen i Vitacid Plus Apotek Onofre hvor det er solgt i ca 67 reais. Imidlertid bør det bli solgt kun på resept. "Apoteket trenger ikke å beholde den oppskriften, men du må vise det på kjøpstidspunktet," sier Flavia.

Den farmasøytiske konstaterer at det fortsatt er lik Vitacid Plus, som Tri-Luma amerikanske HILL laboratorie laboratorier, INC og EMS lab Trilunox.

Les også: 10 bud for vakker hud ren og sunn

Det er bemerkelsesverdig at disse lignende medikamenter også ikke bør brukes uten lege.

Kjøp Vitacid Plus med lavest pris!

Bruke Vitacid Plus?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Flavia huske at som Vitacid Plus er et legemiddel, bør bruken gjøres i henhold til medisinske eller farmasøytiske retningslinjer. "Overall, først må rense ansiktet forsiktig og tørk den. Stoffet bør brukes om natten. Før sengetid, for å omtrent 30 minutter før, må det påføres et tynt lag av Vitacid Plus områder av melasma (pigmenterte området). Masserer lett og jevnt over huden. I morgen, bør ansiktet vaskes for å fullføre fjerning krem ​​", forklarer apotek.

Flavia legger til at bruken av en solkrem av SPF 30 / PPD 10 i det minste er vesentlig. "Det er viktig å unngå eksponering for sol, strand og bassenger (bør stoppe 15 dager før du bruker krem, og det er fortsatt anbefalt å ikke utsette seg for mye til solen). Husk at solen er den største skurken, forårsaker melasma ", sier han.

En hudlege Helena forklarer at du bruker den hver natt over ansiktet, i utgangspunktet, er det mulig at huden bevisst litt. "Og så må vi bruke annenhver dag, inntil huden drakter," sier han.

Les også: 10 tips til slutt av kviser

Renata påpeker at den ideelle er at pasienten søker medisinsk ekspert for å se den faktiske uttalelsen og bruke medisinen i henhold til indikasjoner på det. "Vanligvis er det best å bruke om natten. For å redusere muligheten for bivirkninger, så som irritasjon, flakdannelse og rødhet, er indikert til å passere et meget tynt lag på huden, "legger den dermatolog.

Kjøp Vitacid Plus til lavest mulig pris!

Alle som har brukt Vitacid Plus

I bloggosfæren, har noen kvinner rapportert sine erfaringer med Vitacid Plus. Dette er tilfellet for Hiana Santana, Vanity Nysgjerrig blogg. I videoen nedenfor, Flávia Koloske snakker også om å bruke Vitacid Plus:

Det kan være interessant å sjekke den oppfatning av bloggere på medisin og se hvilke resultater de har oppnådd med behandling. Men det er verdt å huske, hver sak er forskjellig.

Den Vitacid Plus bør bare brukes når indikert av en hudlege, og i tillegg bør bruken alltid gjøres i henhold til retningslinjene fra legen din (ikke en venn, eller kjent blogger som brukes).

Det finnes andre bruksområder for Vitacid Plus?

Flavia påpeker at, som Vitacid Plus er et stoff, ikke en kosmetisk, den eneste indikasjonen bør respekteres som finnes i heftet, er det at laboratoriet er registrert med ANVISA og garantier og kjenner effekten.

"I tilfelle Vitacid Plus er indikert bare for behandling av kort melasma. Men noen leger foreskrive å behandle akne, spesielt hos personer som har hyperpigmentering (økning i hudens pigmentering) i lokalene til acnes, "legger den farmasøytiske.

Kontra av Vitacid Plus

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

De Helena fagfolk, Renata og Flavia snakke om kontraindikasjoner av Vitacid Plus:

  • Det er kontraindisert for personer under 18;
  • For pasienter med allergi og / eller sensitivitet til komponentene i formelen;
  • For veldig sensitiv hud;
  • For folk som har en tendens til å ha telangiectasia (fartøy);
  • For gravide.

Care under behandling

De profesjonelle snakke om omsorg at behandling med Vitacid Plus krever:

  • Renata forklarer at man alltid bør bruke et tynt lag av produktet over natten.
  • Renata legger til at man bør slutte å bruke tre dager før hårfjerning eller rensing av huden i området at stoffet blir brukt.
  • Helena påpeker at huden har en tendens til å bli sensibilisert ved bruk av syre, så det er veldig viktig å bruke solkrem og unngå soleksponering.
  • Flavia legger til at i tillegg til disse forholdsreglene, er det viktig ikke å slip behandlinger som kjemisk eller fysisk peeling.

Tretinoin og hydrokinon mot flekker

Flavia forklarer som griper hydrokinon hovedsakelig i produksjonen av nye melanin, inhibere tyrosinase-aktivitet (enzym som oksyderer melanin). "Melanin er et pigment som beskytter kroppen mot solstråling. Når den er produsert, er det fargeløse, men når de omsettes med tyrosinase, erverver brunaktig "kommentarer.

"For det andre, langsommere, fører hydrokinon strukturelle endringer i membraner av organeller melanocytter (celler som produserer melanin), akselererer nedbrytningen av melanosomer (organell hvor melanin-syntese og avsetning forekommer)" forklarer den farmasøytiske.

Allerede tretinoin, legger Flavia, har det keratolytiske handling. "Med andre ord, bryte keratin, hovedbestanddelen av det første lag av huden, hvor det sprer melanin. Således flekken er fjernet raskere ved peeling effekt (cellefornyelse) og for å tillate således dypere penetrering av hydrokinon ", sier han.

Den fluokinolon i sin tur forklarer Flavia er et kortikosteroid. "Så, det fremmer en anti-inflammatorisk handling for å bedre de irriterende effektene enn tretinoin kan forårsake. dermed redusere rødhet og hevelse, "sier han.

"Så vi kan si at Vitacid Plus fungerer på ulike måter - noe som gjør det til et produkt av god og rask effektivitet", sier den farmasøytiske.

Vitacid Plus manipulert: verdt det?

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Flavia forklarer formelen Vitacid Plus kan manipuleres, siden det er foreskrevet av lege.

Den positive side, i henhold til legemidler, er at verdien av produktet håndteres på normalt er lavere enn verdien av industrielle produkter. "Det har også fordelen av å være i stand til å tilpasse sammensetningen i henhold til den person. I dette tilfellet, som basisolje gratis eller gel, essens eller ikke, eller til og med emballasjen, "sa han.

Så den ideelle er alltid å snakke med legen din om det beste alternativet for din sak.

Nå har du all den informasjonen du trenger om Vitacid Plus. Men husk: det bør bare brukes når indikert av en hudlege. Så hvis du er plaget med mørke flekker på huden, ikke nøl med å søke en profesjonell som vil indikere den beste typen behandling for deg!