Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Foto: Avspilling / Raka Minelli

Når det kommer til hår, det er ingen regel eller konsensus: det er de som liker helt rett hår; noen mennesker foretrekker ledninger "med motion", eller krøllete hår eller veldig krøllete. Og sannheten er at i dag, for alle disse preferanser, det er en løsning når du har interessante håndapparater.

Tørkeren, for eksempel, er lang, en ally i tid for å sikre jevnere hår, i tillegg til andre virkninger; så kom flatt jern, som for alltid endret måten av glatte ledninger ... Etter også krølltang, stor alliert på tide å vinne perfekte krøller og fantastiske frisyrer.

Flere nylig, nye enheter kommet med et forslag om å forenkle hverdagen for kvinner som liker å ta vare på skjønnheten i håret. Blant dem, vindusvisker pensel, selv om den har erobret mange mennesker, deler fortsatt meninger og / eller forårsake tvil hos dem som ikke har brukt det.

Tross alt, hva gjør denne enheten? Hvordan bruke det? Hva er forskjellene mellom viskeren pensel og flatt jern?

Adriana Neto, frisør Esmell Leblon, forklarer at viskeren penselen er en enhet som lover å gå jevne ledningene som du Combs. Det fungerer omtrent som flatt jern, men selvfølgelig med sine særegenheter - starter med formatet som er enda en børste med bust, som synes å lette håndtering og etterlevelse av hår.

Les også: modellering børsten: den beste i markedet og hvordan du velger din

For Adriana, før du kjøper en vindusvisker pensel, er det interessant å vurdere noen punkter. "Det er godt å vurdere din hårtype og hva du søker. Dersom ledningen er allerede glatt, for eksempel, tror jeg at denne enheten ikke gir mye effekt. Men hvis håret ditt er godt bølgete til krøllete, kan viskeren børsten være en 'hendene på rattet' og er veldig praktisk, "sier han.

Et annet viktig poeng, selvfølgelig, er å velge en god svisker pensel, tross alt, er nå tilgjengelige forskjellige merker på markedet.

Hva er den beste svisker børste markedet?

Med så mange alternativer, kan det ikke være så lett å få en god svisker pensel. Men du kan bli inspirert med litt informasjon og vurderinger på de mest populære børster markedet. Sjekk!

1. Mondial magi Brush

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Bilde: Woman tips

Det lover å jevne ut ledningene raskt og praksis, og skaper en naturlig finish. Bruken er så enkel som en flat jern bare koble til, å regulere temperaturen, forventer varm og passere trådene, fortrinnsvis tråd med tråden.

"Resultatet er fantastisk. Du kan også style håret ditt med det (...) som den forlater tips 'bustete' hår bevegelse er bra ... "- Raka Minelli

Les også: 210 frisyrer enkelt for deg å gjøre alene hjemme

kjøpe

2. Acevivi magi Brush

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Bilde: Woman tips

En moderne børste som lover å gre og glatt effektivt, raskt og uten å skade ledningene. Orienteringen av bruk er: for tykt og krusete hår ved å velge høy temperatur (210-230 ° C); for normalt hår tekstur, velger den gjennomsnittlige temperatur (190-210 ° C); for fine hår, velger lav temperatur (170-200 ° C).

"Håret er lisinho. Og det kule er at du kan sette tuppene litt innover, slik at håret ikke ser så 'espigadinho' ... Jeg elsket resultatet "- Raka Minelli

kjøpe

3. Easy Brush Philco

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Bilde: Woman tips

Det hevder å være den ideelle produktet for å kjøre dag til dag, lovende mer glatt og skinnende hår. Det har turmalin ioner som klebe hårstråene på ledningene og reduserer krusing, og busten med keramisk varme, som sikrer bedre beskyttelse.

Les også: Diva Hair: hvordan frisyre som vil gjøre deg sexy og sofistikert

"Det er en jevn og kul, veldig naturlig, og hun skinner. Jeg tror den flate er at det gir mye mer naturlig enn flatt jern. "- Karol Rodrigues

kjøpe

4. Børst Magiske Rigs

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Bilde: Woman tips

Den kan brukes for glatting, forming og gi volum til håret. Praksis, har rask oppvarming og ion-teknologi keramikk, som garanterer mykhet og glans til håret, det hele uten å la dem tørke.

"Jeg trodde produktet utmerket kost / nytte. Husk at det ikke er et flatt jern, så det vil ikke glatt som en. Effekten er at det gir en mønstret pensel, som jeg syntes var veldig bra for en endring frisyre, som det jevner, former og gir volum. "- Michele Domingues

kjøpe

Les også: Hvordan BABYLISS gjøre: lære trinn for trinn med tips av frisører

5. Innsamling Pro Revlon

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Bilde: Woman tips

Det er en hårføner i format og også med børste funksjon, det vil si, lover tørr, glatt og rett hår i mye kortere tid, og gir glans til håret.

"Med den magiske pensel, det tok meg bare 10-15 minutter for å la den tørke og helt rett hår." - Jessica Make

kjøpe

6. Tangle Teezer Blow styling

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Bilde: Woman tips

Tørr og glatt hår, lovende en perfekt børsting uten å trekke ledninger og selv gir glans og frizz reduksjon. Hemmeligheten er i sin "spesielle format" med tenner som fjerner raskt fuktighet fra håret.

"[...] Jeg har ikke brukt noe, og jeg kan si med alle bokstavene som fungerer! Før pleide jeg å ta 35-40 minutter å børste håret mitt - nå som tiden har falt til 15 til 20 minutter, fordi det eliminerer pre-tørking. For ikke å nevne at håret tjene en utrolig glans og frizz synker merkbart. "- Karen Bachini

kjøpe

7. I Tang

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Bilde: Woman tips

Annet format av de fleste av-strykerbørster, og kombinerer denne bust kam og løse hår med den roterende bevegelse av en oppvarmet sylinder. Løftet er en myk, naturlig effekt med et vakkert hår.

"Resultatet var meget vakker, jeg elsket det. (Men) det tok meg omtrent en time å gjøre alt håret mitt, som jeg ikke nyter det, forventes det å være raskere. "- Lindsay Woods

kjøpe

8. Irresistible meg Jade

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Bilde: Woman tips

Med spesiell tourmaline keramiske varmeflate, lover børsten rett hår raskt, enkelt og uten skade på gjengene.

"Det er veldig raske til å gjøre, virkelig sparer du halvparten av tiden det ville ta å bruke et flatt jern. Trim, glans, tekstur, føler meg veldig verdt investeringen. "- Karen Alves Lima

kjøpe

X vindusvisker børste sloshing

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Foto: iStock

Selv om forslaget er nesten det samme, resultatene oppnådd med viskeren børste og flatt jern vanligvis forskjellig, noe som kan dele meninger: noen mennesker fremdeles foretrekker den tradisjonelle flatt jern, mens andre har overgitt seg til fordelene ved denne relativt nytt produkt på markedet .

Snakker om forskjellen mellom de to produktene, påpeker frisør Adriana ut at viskeren børste ingen "plate" ledningene. "Hun vil børsting og jevne, så den glatte effekten er mindre enn styret," sier han.

For Adriana, er bruk av vindusvisker pensel fortsatt litt enklere enn flatt jern. "Samlet sett etterlater penselen en mer naturlig finish også i forhold til platen (som etterlater veldig rett hår)." Han sier.

Det er også verdt å merke seg at med flatt jern, var det vanskelig å modellere hår "inn" eller "ut", som er mye enklere med bruk av viskeren pensel.

Tips for bedre resultater

Pensle svisker: kjenner sine fordeler og hvordan du velger din

Foto: Avspilling / Karen Bachini

Han vurderer å kjøpe en vindusvisker børste? I tillegg til å velge et godt produkt, det er andre tips som kan hjelpe i tide til å vinne et flott resultat i håret!

Bruk en thermal protector: som i tilfellet med den vanlige tørking og krølltang er meget viktig å bruke et termisk beskyttelses før visker børsten, og dermed hindre trådene fra å bli skadet av maskinen varme.

Del håret i tråder: Adriana påpeker at trikset er å skille flere tråder og gå børsting hver. Avhengig av type hår, er det nødvendig å passere enheten på hver strand mer enn én gang for å få et bedre resultat.

Bruk aldri produktet i vått hår: med mindre produktet har æren av å også tørke ut ledningene, aldri bruke den tradisjonelle vindusvisker pensel i våte tråder, da dette vil "yngel" dem, som i tilfelle av jern, advarer Adriana.

Ikke overdriv bruken: som i tilfellet med tørke og flatt jern, kan overdreven bruk av vindusviskeren børsten skade og ledningene. Bruk med måte (ikke hver dag).

Respekter særegen av håret ditt: de fleste visker børster har mer enn én temperatur, så trikset er å vite hvordan du bruker disse forskjellige temperaturer. fint hår, for eksempel, krever ikke den maksimale temperaturen i enheten.

Gre håret før: En enkel spiss, men viktig er gre ledningene med en vanlig børste før bruken av visker børste, vil dette lette glatting og forhindre ytterligere skade på håret.

Viskeren børste er en annen eletroportátil som kom med løfte om å forenkle hverdagen for kvinner som liker å ta vare på håret ditt! Som tilfellet er med andre produkter i skjønnhetsindustrien, dets resultater delte meninger ... Det er de som erklærer at "kan ikke lenger leve uten", men noen sier de fortsatt foretrekker tradisjonelle tørketrommel eller flatt jern allerede populære. Og du, allerede testet?