4 viktige vitaminer og mineraler for å ha hud og vakkert hår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Du har sikkert hørt mange ganger om fordelene ved å følge et sunt kosthold. En selv er nært knyttet til den vakre kvinnen, tross alt, vitaminer og mineraler fra matvarer bidrar til å holde håret og huden sunn.

Suzy Rabello Ferrer, hudlege for å oppgradere fra USP og kompetanse i dermatologi ved HC-FMUSP, medlem av den brasilianske Society of Dermatology, påpeker at et balansert kosthold er avgjørende i denne forstand, fordi mangel på vitaminer og mineraler kan føre til tap av sunt utseende hud og hår.

"Men når det gjelder hår, er det viktig å merke seg at fysisk skade (temperaturen tørketrommel eller styret) og kjemisk skade (for fargestoffer, retting, avslapping etc.) er ikke reversert ved hva som er kjøpt opp av diett eller kosttilskudd "sier hudlege, og bemerker at det i realiteten vitaminer og mineraler fra maten ikke" forbedre "håret, men heller holder dem friske.

Suzy Ferrer strekes at en hud som er genetisk bestemt, tørket over ikke forandre sin hydratiseringsgrad som inntas av, for eksempel.

"Men de vitaminer og mineraler er stoffer som er nødvendige for produksjon av en rekke komponenter av vår kropp og dens mangler kan føre til produksjonsfeil eller redusere disse" forklarer hudlege Suzy.

Men, advarer legen, det er viktig å vite at for vitaminene A, D, E og K, kan det overskytende også føre til store endringer i kroppen. "For eksempel, for mye vitamin A, huden blir ru og det kan være hårtap. Vi kom til alvorlig forgiftning ved disse hypervitaminosis ", sier han.

Således, er det bemerkelsesverdig at ikke alltid tilskudd av visse vitamin eller mineral er nødvendig. Derfor er det beste alternativet alltid å konsultere med en hudlege som, etter konsultasjon og undersøkelse, vil vite om det virkelig er nødvendig, avhengig av saken.

4 vitaminer og mineraler som bidrar til huden og vakrere hår

4 viktige vitaminer og mineraler for å ha hud og vakkert hår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Nedenfor kan du se informasjon om vitaminer og mineraler som bidrar til å opprettholde hud og sunnere hår og dermed vakrere utseende, samt tips om hvor du finner dem.

1. Iron

Suzy Ferrer forklarer at Jern er et mineral som kommer hovedsakelig i hemoglobin av sammensetningen - pigment som er rødt blod. "Når du er i små mengder kan føre til anemi - som kan ha ulike effekter, og kan også skade hår og negler ... Det vil si at huden blir tørr, hår og negler, sprø," sa han.

Det daglige inntaket av jern, i henhold til legen, er 8-18. "Det er i hovedsak finnes i kjøtt, havre, i bønner, grønnsaker etc." forklarer hudlege Suzy.

2. Biotin

Ifølge Suzy Ferrer, er Biotin en B-vitamin, er sentralt for forskjellige kjemiske reaksjoner i kroppen. "Det virkelig gir fordeler for sin funksjon til hår, hud og negler," sier hun.

"Den daglige tilstrekkelig inntak er ca 30 ug / dag, og det meste av dette vitaminet er syntetisert i vår egen gut", sier Suzy lege.

"I tillegg til produksjonen i kroppen vår, kan biotin fås ved eggeplomme inntak, melk, fisk, nøtter og gjær", sier den profesjonelle.

3. Vitamin C

Suzy Ferrer forklarer at vitamin C, også kalt askorbinsyre er viktig for den riktige dannelse av dermalt collagen og blodkarveggene. "Vår hud er rik på kollagen og dermed Vitamin C er viktig for vedlikehold av huden vår og vår healing riktig," sier han.

Også i henhold til legen, er det flere studier som viser at kremene inneholdende vitamin C er effektive for forbedring av fine rynker i huden.

SuzyFerrer forklarer at vitamin C finnes i oransje, sitron i kiwi, tomat, i ananas, jordbær, brokkoli, ermet etc. "Det er imidlertid verdt å merke seg at mengden av vitamin C som når våre dermis er større med kremene enn med inntaket av matvarer som er rike på askorbinsyre", sier det dermatolog.

4. Vitamin E

En dermatolog Yvonne forklarer at vitamin E er avgjørende for riktig synsfunksjon og god funksjon av nervesystemet. Men spiller også en viktig rolle i saken av skjønnhet kvinne "for å fungere som en antioksidant, kan bidra til å forsinke aldring," sa legen.

Den anbefalte daglige dose i henhold til den dermatolog er 15 mg per dag. "Vi fant vitamin E i grønnsaker (spinat, grønnkål, salat etc.), olivenolje og grønnsaker (solsikkefrø, mandler, hasselnøtter etc.)" sa han.

Når det tilskudd av vitamin og / eller mineral er indikert?

4 viktige vitaminer og mineraler for å ha hud og vakkert hår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

En hudlege Suzy forklarer at når inntaket av vitaminer og mineraler er utilstrekkelig, eller absorpsjon er svekket av noen helseproblemer, kan tilskudd være kritisk.

"Evalueringen av øyeblikk blir ytterligere grunnleggende endring avhenger av graden av kroppens funksjoner og tester som indikerer nivået av funksjonshemming," sier legen.

Professional forbedrer ernæringsmessig balanse er viktig. "Mangelen på næringsstoffer vanligvis ikke kommer alene, så vanligvis, i tilfelle av underskudd, har endringer i flere kroppens systemer. Det er enda vanskeligere å skille personer med endring i kostholdet som er symptomer som overlapper den kombinerte mangel på næringsstoffer, "sier Suzy Ferrer.

Hvor for å finne vitamin / mineral kapsel

I galleriet under kan du se eksempler på vitaminer og mineraler som finnes i kapsler. Det er imidlertid verdt å huske, er tilskudd kun indisert når inntaket via mat er utilstrekkelig, eller absorpsjon er nedsatt for noen helseproblem. Det vil si, en medisinsk evaluering er viktig å finne ut om det virkelig er nødvendig.

Vitamin C kapsler Nutraway for R $ 17,50 i natue

Vitamin C kapsler Nutraway for R $ 17,50 i natue

Kollagen med vitamin C for $ 26.90 i butikker for

Kollagen med vitamin C for $ 26.90 i butikker for

Vitamin E supplement for R $ 14,90 i Perfect Body

Vitamin E supplement for R $ 14,90 i Perfect Body

Ferrit kapsler av Naturalis av R $ 25,90 i Perfect Body

Ferrit kapsler av Naturalis av R $ 25,90 i Perfect Body

Iron Biovea i kapsler for $ 33.45 i Biovea

Iron Biovea i kapsler for $ 33.45 i Biovea

Biotin, og kolin med vitamin A og C og for R $ 18.99 i Nutricaps

Biotin, og kolin med vitamin A og C og for R $ 18.99 i Nutricaps

Nå Foods Biotin for R $ 10.20 i eVitamins

Nå Foods Biotin for R $ 10.20 i eVitamins

Vitamin E Sidney Oliveira for R $ 9,99 i øvelsene

Vitamin E Sidney Oliveira for R $ 9,99 i øvelsene

Med all denne informasjonen, forsterker det betydningen av et balansert kosthold, med sikte på bedre helse og følgelig, hår, negler og hud med et vakrere utseende.