Hvordan behandle inngrodde hår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Nesten hver kvinne lider med disse uønskede hår, enten i lysken, armhulene eller ben. Men, selv så normal ... Ingenting en god metode for hårfjerning ikke løse! Noen kvinner, faktisk, selv bruker lysbilder for å løse problemet. Bare alltid være oppmerksomme på veksten av hår, og når de blir synlige faktum og / eller begynner å bry seg, stoppe dem!

Situasjonen er litt mer komplisert, men når jamming ofte forårsaker, i tillegg til en uønsket opptreden i et gitt område av huden, smerte.

Men hvorfor dette problemet oppstår? Hva faktisk er inngrodde hår? Hvordan å behandle dem? Og fremfor alt, hvordan å hindre dem? Nedenfor kan du se all denne informasjonen:

Hva er de viktigste årsakene til inngrodde hår?

Inngrodde noe mer enn for en som har problemer med å bryte huden og dermed for ikke å dukke opp, bøyer seg under huden, henger seg opp. Problemet forårsaker vanligvis smerter på stedet, såvel som et uønsket utseende på huden, spesielt når det med tilstedeværelse av puss.

Det er verdt å legge at syltetøy kan gå gjennom ulike stadier. Den første er under huden; i den andre, blir det betent, allerede forårsaker noen hevelse og rødhet.

I det tredje trinnet, fører det utseendet av et gulaktig sekret. Og i et fjerde trinn, ofte snu en cyste, forlater området av huden stram og sår også.

Sara Bragança, medisinsk i Rio de Janeiro, post-eksamen i Dermatology, et medlem av den brasilianske Society of Aesthetic Medicine, påpeker at jamming av obstruksjon av hårsekkene, som kan oppstå av forskjellige grunner. Nedenfor kan du se noen av dem:

 • Overflødig talg;
 • folding områder eller hud fordypninger;
 • ved fjerning (der senere mister sin karakteristiske for å ha den tynneste punkt for å krysse hudbarrieren).
 • Funksjoner som tykkelsen, formen på og porestørrelsen;
 • Bruk av meget stramme klær.

I denne forstand er det verdt å merke seg, områder med høy friksjon, for eksempel lyske og armhuler som er mest utsatt for disse komplikasjonene. Inngrodde hår på leggene er mer sjeldne, men kan forekomme, for eksempel om vinteren når folk bære strammere klær for å beskytte mot lave temperaturer.

Sara Bragança eksemplifiserer også hvordan hver person ved egenskapene kan påvirke en større utseende inngrodde hår. "For mange mange fine tykk eller har en større tendens til å jamming. Og de svarte pasienter har en tendens til å 'spiral', og dette gjør det vanskelig å gå ut av huden, "sa han.

Det er ikke benektes: ta bort med bladet er praktisk og kostnads ​​billig, men dette er en hårfjerning metode som i stor grad kan stimulere utseendet inngrodde hår. Det er fordi, som du barbere bestemt område ofte, tenderer tråd for å utvide og synes det er vanskelig å bryte huden, buede under det og gjøre det, syltetøy.

Behandlinger for inngrodde hår

Hvordan behandle inngrodde hår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

For tiden er det flere behandlingstilbud for inngrodde hår. Blant de viktigste er den definitive hårfjerning, slik som laser og pulserende lys. Forstå hvordan hvert alternativ:

Laser hårfjerning: er et godt alternativ for behandling av innvokste hår og follikulitt (når det er utseendet av små kviser på området ut over den fastkjørte) som er fjerning av fast sammen med enheter som avgir laser. Som varmen fra laseren ødelegger matrise av - hvor han ble født - betyr det ikke vokser ut igjen så raskt. Jo lavere mengde av, jo mindre sannsynlig jam.

photoepilation: samt laser hårfjerning er et godt alternativ for dem som lider av inngrodde hår og follikulitt. Det gjøres gjennom en enhet som sender heter Intense Pulsed Light, som "ødelegger" kjønnsceller ved å forårsake det bare re-født da disse cellene regenerere.

peeling: den beste måten å hindre at jamming er å skrubb, men teknikken kan også brukes som en behandling for å fjerne hår som er mer overfladisk. De kan gjøres på klinikker eller hjemme med "hjemmelagde løsninger", men de er ikke egnet for de mest alvorlige tilfeller, eller når det er betennelse.

Produkter som bidrar til å fjerne hår: Et annet alternativ som kan indikeres ved hjelp av en dermatolog er bruken av produkter inneholdende som aktiv urea, salisylsyre, benzoylperoksyd, retinsyre eller glykolsyre.

Salver av antibiotika: avhengig av tilfellet, kan den dermatolog foreskrive bruk av antibiotika salver å behandle det berørte området med den lengre (e) satt seg fast (e).

Medisinsk fjerning av: i henhold til graden av problemet, kan det være nødvendig å fjerne det fastkjørte ved et lite snitt. Ikke prøv dette hjemme, er sjansen for forverring syltetøy eller har alvorlig betennelse er stor.

Merk at dette er noen alternativer for å behandle inngrodde hår, men bare en hudlege kan indikere den beste løsningen for hvert enkelt tilfelle. Den profesjonelle må innhentes så snart som mulig slik at personen merke til at syltetøy er hyppige og / eller for en sitter fast og ganske betent og smertefullt aspekt.

hjemmelagde oppskrifter for å forhindre inngrodde hår

Hvordan behandle inngrodde hår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Peeling er en av de viktigste tiltakene for å hindre jam. Det er spesifikke produkter for dette markedet, men du kan også lage hjemmelaget peeling med naturlige produkter som vanligvis har du hjemme. Sjekk ut noen forslag:

1. sukker og honning. Sara antyder Braganca å skrubbe med sukker og honning 3 til 4 dager før voksing og igjen 10 dager senere.

2. ris mel og melk. Bland en skje (suppe) av rismel, 1/2 teskje nivå (ts) gurkemeie og 2 spiseskjeer (suppe) melk (hel eller skummet). Gni forsiktig på kroppen området du ønsker å eksfoliere å jevne bevegelser.

3. maismel og olivenolje. Bland 1 spiseskje () sukker, en teskje (suppe) av maismel, 2 spiseskjeer () olje og 1 teskje (ts) for flytende såpe. Påfør til ønsket område av kroppen mens du bader.

4. Sukker og mandelolje. Bland litt perlesukker mandelolje. Pass løsningen under bading, massasje forsiktig og skyll.

10 måter å hindre inngrodde hår

Hvordan behandle inngrodde hår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Sara hudlege påpeker at den beste måten å hindre at jamming er å skrubbe 3-4 dager før og 10 dager etter hårfjerning, for å rense hårsekker. Under kan du se en liste over andre tiltak som kan bidra i denne forbindelse:

 1. Etter å ha gjort hårfjerning, ikke utsetter deg for solen. Det ideelle er å vente ca 48 timer for den;
 2. Bruk kniven til å ta bort bare i nødstilfeller (dvs. når du ikke gir tid til å bruke en metode for hårfjerning);
 3. Hvis din ta av bladet, ikke gjenbruk andre tider. Dette bidrar til å hindre infeksjoner i tilfelle kutt;
 4. Ved bruk av folie, med en skarp brønn; således at håret er kuttet på en gang, ikke er nødvendig å gjenta friksjon på huden;
 5. Ikke bruk fet krem ​​eller lotion med alkohol etter barbering (med mindre dette er en indikasjon på din hudlege);
 6. Holde huden hydrert, men alltid bruke kremer tilpasset din hudtype (tørr, normal, fet);
 7. I tilfelle av armhulene, velge deodoranter som også hydrat;
 8. Unngå iført trange klær (f.eks gym) lang;
 9. Unngå bruk av stoffer som holder svette, alltid gi preferanse til bomull;
 10. Unngå at våte badedrakter (bikini, badedrakt) lang.

Det beste for å unngå inngrodde hår

Nedenfor kan du se produkter laget spesielt for å forhindre problemet i kroppen:

Nivea Body Scrub for R $ 17,90 i NetFarma

Nivea Body Scrub for R $ 17,90 i NetFarma

Exfoliating Granado Calendula for $ 44.90 på The Beauty Box

Exfoliating Granado Calendula for $ 44.90 på The Beauty Box

Redusering inngrodde DepiRoll av R $ 10,99 i Qperfumaria

Redusering inngrodde DepiRoll av R $ 10,99 i Qperfumaria

Redusering inngrodde DepiRoll for R $ 16.90 i USA

Redusering inngrodde DepiRoll for R $ 16.90 i USA

Body Scrub Ikove av R $ 46 i NetFarma

Body Scrub Ikove av R $ 46 i NetFarma

Nært Lotion inngrodde hår av R $ 8,78 i Free Market

Nært Lotion inngrodde hår av R $ 8,78 i Free Market

Depil Linje Emollient krem ​​for etter barbering av R $ 41,80 Shop i Vitalité Estetikk

Depil Linje Emollient krem ​​for etter barbering av R $ 41,80 Shop i Vitalité Estetikk

Endelig hudlege Sara Bragança påpeker at for å forhindre inngrodde hår, er det ideelt å vite hva den mest effektive metoden for ved å ikke syltetøy. "Noen mennesker gjør voksing, men er bedre egnet til bladet etc.," forklarer han.

Prøv å finne ut hvilken metode som er best for deg! Sørg også for å ta de enkle trinnene ovenfor for å unngå papirstopp.

Men hvis problemene med inngrodde hår er tilbakevendende, ikke nøl med å søke en hudlege som vil indikere den beste behandling for ditt tilfelle.