Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Hvem har allerede vært eller blonde vet nå den ideelle tonen ikke så lett som det høres ut. Den naturlige farge eller den grunnfarge, i tilfelle av allerede farget hår, direkte påvirke utfallet. Så fargen håret oppnår neppe ser ut boksen, fordi det varierer fra person til person.

Over tid er det uunngåelig å se "gulning" tar plassen til den fantastiske blond, lysegrå og du tok timer å få rommet. Selv når beskyttet, blonde tråder er ikke fri fra det inntrufne, men problemet er enkel å håndtere og kan løses hjemme selv med noen tips om hvordan du kan få den gule hår.

Når dette skjer, er løsningen å korrigere hårfarge bruker en tone som er i stand til å nøytralisere effekten. Det er linjer på markedet av spesifikke produkter for dette formålet. Sjampo er normalt, men med en annen farge, blå, lilla og grå.

Disse produktene er mest anbefalt for vedlikehold av klar tone og for å unngå problemet, men kan mildne litt utseendet og fortsatt tilbake lysstyrken ledningene.

Avhengig av resultatet du ønsker å oppnå og intensiteten av håret gult, bruker den en annen farge. Samlet er fiolett tone tjener til å nøytralisere gule hår. Og for å motvirke håret med veldig sterke farger, som kommer nær til oransje, grått og blått er mest egnet.

Produkter for å få den gule hår bør brukes en gang i uken. Hvis håret er veldig gul, er det ideelt å bruke flere ganger på alternative dager før kort farge. Også ta hensyn til hydrering, som blondt hår har en tendens til å være mer tørr kjemi.