MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Avspilling / Beauty Down South

En av de mest elskede merker makeup av kvinner er MAC. Med varierte produkter og super ønskede farger, har den en av de makeup linjer mest brukt av kvinner og makeup artister. Hvis du har interesse i å kjøpe et produkt merke eller bare ønsker å vite hva som er de slagene fra MAC, er denne historien for deg.

Selskapet har sin egen virtuelle butikken og både USA som Brasils butikken har en rangering av de bestselgende produkter fra MAC.

De 10 beste fra begge butikkene har noen lignende produkter, men de fleste er forskjellig. Mens i den nordamerikanske landet den mest ønskede produkt er øyenskygge, den brasilianske butikken, er leppestift Darling nummer én kvinner, etterfulgt av den berømte eyeliner gel merkevare og belysnings Skinfinish.

10 MAC produkter som kvinner ønsker mer

Sjekk ut de 10 mest Darlings MAC produkter og vet hvilke som er de mest populære fargene på hver, noe som indikerer at bloggere og fordi produktet kan være et alternativ for deg.

1. MAC Leppestifter

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

MAC Jente About Town leppestift. Foto: Avspilling / My Perfect Red

År etter år, MAC leppestifter skaper begjær som er slitt av kjendiser og bloggere rundt om i verden, noe som gjør produktet er likt av mange kvinner. Med stor pigmentering og holdbarhet, leppestifter hodet rangeringen av bestselgerne i Brasil.

Ruby Woo farge er en av de mest tradisjonelle blant leppestifter merkevare. Det er den klassiske røde med matt finish som hver kvinne må ha. Men det finnes også andre farger som er ønsket av kvinner som de andre røde og vin nyanser av merkevaren, for eksempel Russian Red, Diva og Rebel, rosa varianter, slik som Saint Germain, Snob, Please Me and Angel, og mer opp lilla som Amp.

Farger og MAC leppestifter er en del av makeup katalogen noen blogger som elsker farger, utførelser og ytelsen til produktene, samt enhver kvinne som liker en god leppestift.

Pris: R $ 66 i MAC

2. Liner i gel Fluidline

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Avspilling / Beauty kan være

Bedre kjent under navnet hans, Fluidline, gel eyeliner fra MAC topper også listen over de mest solgte produktene i Brasil. Han er konsekvent i en viss grad, har stor pigmentering, og vare hele dagen. Det er perfekt for å gjøre det skissert kattunge.

Den brasilianske MAC Store selger bare svart farge, oppkalt Blacktrack, som er den mest brukte og mest tradisjonelle. Men andre butikker som Brasil Sephora, tilbyr et større utvalg av farger som svart med gliter, brun, lilla, grønn, blå.

Julia Petit, snacks området, er en av de bloggere som elsker å Fluidline skissert. En som bruker og godkjenner produktet er bloggeren Karen Bachini, blogg Så, skjønnhet. Det er ingen mangel på beundrere for eyeliner merkevare.

Pris: R $ 66 i MAC

3. Illuminator Mineralize Skinfinish

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Avspilling / bifasisk stil

En annen hit av merkevaren som gjør kvinner enda vakrere er belysnings pulver Mineralize Skinfinish. Han har makt til å belyse og fremheve deler av ansiktet eller kroppen med en myk, naturlig glød.

Den mest brukte fargen er den myk og mild, det er champagne med cintilância i gull. Kjære blogger av Marina Smith, 2beauty, er det også mye brukt i sammensetningen av bloggeren Camila Coelho, den Supervaidosa blogg.

Pris: R $ 129 i MAC

4. Avslutt Concealer Studio

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Avspilling / Sephora fellesskap

Hver kvinne har en ufullkommenhet som du ønsker å kamuflere. Concealer er det beste våpenet for dette, og en av de beste i markedet er Studio Finish Concealer MAC. Det er en ganske konsekvent korrektiv, høy dekning og ugjennomsiktig. Flott å skjule mørke ringer og kviser.

Korrigerende fargen vil variere tonen i huden din. Den brasilianske butikken merkevaren tilbyr bare to farger, men merket har et område som omfatter 15 farger, som helt sikkert vil gjøre deg finne en passende tone til huden din. Hvem bruker her er de bloggere Bruna Tavares, break feminices, Camila Coelho, den Supervaidosa og Priscila Paes bestått Blush.

Pris: R $ 89 på MAC

5. Pro Concealer Longwear

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Avspilling / Beauty Wishes

En annen meget kjære korrigerende og brukes av brasilianske kvinner Pro Longwear Concelear. I motsetning til Studio Finish, er dette et produkt ikke som den er, siden det er flytende, og har en gjennomsnittlig dekning. Men det er svært slitesterk og super egnet for alle som trenger en makeup som varer hele dagen.

Som ovennevnte produkt, denne fargekorrigering avhenger også av tonaliteten av huden. Den brasilianske butikken selger 15 korrigerende farge, samme beløp som tilbys av den amerikanske butikken. Dette concealer er elskling av bloggere Niina Secrets og Constanza Fernandez er Futilish blogg.

Pris: R $ 89 på MAC

6. Studio Fix Base

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Avspilling / Closet Fashion

De fleste makeup artister sa at en vellaget hud er hemmelig av en profesjonell makeup. Gjerne, for å bruke basen MAC Studio Fix Fluid av dere vil få en fantastisk effekt. Det er en høy dekning produkt og dens effekt er ugjennomsiktig. Ideell for kveldsarrangementer og for dem som forventer en feilfri hud.

I brasilianske butikken solgt 23 basisfarger. I den amerikanske butikken farge tilgjengelighet er mye høyere, er 35 farger totalt. Sikkert en av disse fargene vil være perfekt på huden din. Alle som har brukt denne basen er bloggeren Juliana Goes og også Camila Coelho, den Supervaidosa.

Pris: R $ 119 i MAC

7. feste Bruma sminke Fix +

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Avspilling / Beuty og Le Chic

Fix + er en fuktighetskrem som også tjener som en etterbehandler makeup. Ved å ha disse to funksjonene, kan den brukes både før og etter sminke og som har testet påstander om at han er fantastisk i begge funksjoner. Som fuktighetsbevarende tjener som en lettelse for ansiktet, som fungerer som en termisk vann. Allerede som en etterbehandler, er dens funksjon for å la makeup enda vakrere og holdbar. En av bloggere som elsker Fix + er Helena Lunardelli, The Way of H. bloggen

Pris: R $ 99 i MAC

8. Mineralize rødme

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Avspilling / Gussy opp bloggen

Rødmer er viktig å ta en titt sunn og rødmusset kvinne. Den mineralize rødme MAC pluss forlate du ser ut som dette legger glitrer til huden din bli mer opplyst.

I Brasil, de er tilgjengelig i seks farger av MAC butikken, men i den amerikanske butikken variasjon er større og totalt er det ni farger, hver med en varm glød. For G Blomster, sommerfugler i bloggen i porteføljen, er det mineralize rødme del av dine favoritter og deres farge er kjærligheten Joy. Som for Marina Fabri, ting Diva, den vakreste fargen er Dainty.

Pris: R $ 119 i MAC

9. skygger

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Reproduksjon

MAC har et stort utvalg av typer skygger, men den mest brukte er den tradisjonelle "eyeshadow" - som er de vanligste skygger, linjeLongWear Pro, Paint Pots og pigmenter.

Pro Longwear er skyggen av langsiktig merkevarebygging, er perfekt for de som trenger nyanser som varer hele dagen. Paint Pots er allerede kremet skygger, flott å bruke før passering av pulver skygge som en måte å pigment bedre og gjøre mer vare på makeup. Pigmentene er skyggen brukes løst pudder for å iverksette en intens look.

Nøytrale nyanser er alltid å foretrekke kvinner på grunn av brukervennlighet. Hvem elsker nyanser av MAC er Vic Ceridono, den Beauté Day bloggen, og også Camila Coelho, den Supervaidosa.

Pris (øyenskygge): R $ 66 i MAC

10. Haute øyevipper maske & Naughty Lash

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Avspilling / Lauras Little Secrets

Sist men ikke minst kjære, masken av øyevipper av merkevaren, Haute & Naughty Lash. Det gir muligheten til å velge mellom langstrakte øyevipper eller omfangsrike vippene, samt å bruke begge veier.

Den eneste skygge tilgjengelig er svart og det er brukt av bloggeren Karen Bachini, e det, ok? og også av Marina Fabri, ting Diva.

Pris: R $ 99 i MAC

Hvor kan man kjøpe ønskene MAC produkter?

I dag er det mye lettere å få et produkt av MAC. I tillegg til nettbutikken, de store brasilianske byer allerede har fysiske butikker av merkevaren. Hvis du vil ha det praktiske, som florerer er nettbutikker som selger produkter av MAC, som Sephora.

Utenlandsreiser er også gode alternativer for deg å kjøpe produktet merkevare, men du har et bredere spekter av produkter, som regel er de også billigere, men husk at du kan ende opp med å bli beskattet dersom den overstiger beløpet på dispensasjon.

Et annet alternativ er å forlate å kjøpe oss gratis butikker, men husker ikke alltid det du ønsker er tilgjengelig i butikkene, og tar seg ikke å overskride de tillatte kjøpsgrenser. Det er også alltid venn av noen som bringer utsiden produtinhos å selge til sine venner hvis det er en fin precinho verdt å satse.

Bloggere også elske

Nedenfor sjekke ut en videosekvens med bloggere som viser din favoritt Mac-produkter og hvordan de bruker til å lage utrolig makeup.

10 andre makeup merker elsket av bloggere

Følgende liste bringer internasjonale merkevarer som er svært populært blant brasilianske skjønnhets bloggere. Du finner dem i makeup butikker importert i utenlandsreiser og selv i butikker i kjøpesentre, slik som Benefit Cosmetics.

MAC makeup: de 10 produktene mest ønsket av brasilianske - Kvinner tips

Foto: Reproduksjon

Møt merker og vet hvor du skal kjøpe dine produkter gjennom linkene:

  1. Nars: kjent for respektløs navn på sine produkter som "Sin" (synd på engelsk). En av hans vellykkede treff er blush "Orgasm" (orgasme), favoritt blogger Camila Coelho.
  2. Fordel: den originale amerikanske merket av San Francisco er kjent for sine morsomme og kreativ innpakning. Blant de mest elskede produkter Benefit er belysning fjernlys og Moon Beam og primer POREfessional.
  3. Urban Decay: den originale merkevare av California er også høyt elsket i verden av blogger. Dine Naked paletter 1, 2 og 3 er store suksesser av merkevaren og er favoritter bloggere som Marina Smith (2beauty) og Bruna Tavares (bryte Feminices).
  4. Make Up Alltid: det franske merket er høyt ansett ikke bare blant skjønnhetsblogger, men også blant profesjonelle makeup artister. Hans mest ønskede produkter er rettet mot huden, for eksempel HD base og full dekning concealer.
  5. Too Faced: kjent for sin emballasje og delikat retro-stil, Too Faced var den første merkevaren å bringe til markedet skyggen med glitter. Blogger Threza Chammas, den Fashionismo, er en av de splitter tilhengere.
  6. Smashbox: merket som dukket opp i et fotostudio i Los Angeles, har produktene for å gjøre bildet mer anerkjente markedet. Primeren Photo Finish er en av de mest kjente produkter fra Smashbox, og er en favoritt av blogger Niina hemmeligheter.
  7. The Balm: veldig kreativ innpakning og pin up stil, har den splitter produkter med et stort utvalg av forskjellige farger for de som ønsker å unnslippe det åpenbare. Hans palett av nøytrale toner "Nude Tude" er en suksess.
  8. Lorac: den amerikanske merkevaren er en favoritt av blogger Camila Coelho Supervaidosa. I hennes filmer, siterer hun leppestifter Lorac ofte.
  9. Sigma: myndighet i forbindelse med makeup børster, har Sigma etablert seg som en ekte raseri blant bloggere, profesjonelle makeup artister og elskere av sminke generelt.
  10. Stila: merket er opprinnelig fra Los Angeles og er fokusert på make-up for kjendiser. I Brasil er bloggeren Claudia Stoco en av fans av merkets produkter.

Hvis du har noen spørsmål, legg igjen en kommentar for å få flere makeup tips.