3 nyanser av hår som er virkelig verdt investeringen

Foto: Thinkstock

Håret er veldig tynn hud knyttet til strukturer (hodebunnen) som vokser i gjennomsnitt 1,5 cm per måned og trenger litt omsorg for å holde seg frisk.

Ifølge hudlege Leila Wiesner, hårekspert av den brasilianske Society of Dermatology, har ikke blitt påvist noen kunstig måte å akselerere prosessen med hårvekst, som de eksterne bruken behandling produkter som masker - industrialisert eller ikke - er til stor hjelp for å opprettholde glans og helsen til håret.

Hårstråene er i utgangspunktet utformet protein (keratin) og er omgitt av sekresjon av talgkjertlene. Enkelte oljer er kritisk til håret, det smører ledningen beskytte dem mot angrep, er det også ansvarlig for glød.

På grunn av naturen av keratin, kan håret rettes ut eller rulles opp den ennå er våt festet til en fast struktur, som er igjen i den ønskede form etter tørket.

"Trådspenningen prosess bryter bånd forårsaker dem til en annen stilling. Og disse ikke-permanente forbindelser, når håret er vasket det tilbake til den opprinnelige strukturen. Med mindre det er noen form for kjemisk som forårsaker brudd på obligasjoner av håret er definitivt tilfelle av glatte metoder ", forklarer legen.

Husene alt hodehår, og hver streng består av tre lag: hårstråene (ytre), cortex (i midten) og ledning (sentral). Ledningene i papilla får næringsstoffer gjennom blodet mating av kjønnsceller, som reproduserer man inn de andre celler, og så er den som gir den hårvekst.

Håret er opphav i hårsekken, som pæren, hårroten. "Det er vanlig at håroverhuden, som har lignende struktur med skalaer, lide naturlige spenninger som sol, vind, sjø, basseng, forurensning og også ved friksjon forårsaket i kammen.

Det er også naturlig at den er skadet: flisete tupper, tørt, kjedelig garn hårtap. I denne forstand, kremer handle i reparasjon og forebygging av slik skade, gjør en utskifting av keratin og / eller gjøre en ekstra beskyttelse for å minimere skaden, "sier Dr .. Leila.

Masker av god kvalitet og forskjellige priser

Blant de viktigste nyanser av hår reparasjon, det er variabler som du må vurdere: spesifikke handlinger hver, pris, lukt og indikert av hårtype. Derfor lønner det seg å ta kontakt med hudlege for hår og indikerer den mest hensiktsmessige til slutt. Sjekk ut disse tre masker som er allment anbefalte i skjønnhet verden:

1. Indre Gjenopprett Senscience Enhancer ($$$)

3 nyanser av hår som er virkelig verdt investeringen

Senscience Indre Gjenopprett intensif R $ 336,00 i Expert Skjønnhetssalong

Produktet løftet er dypt fuktighetsgivende og restaurering, reparasjon og tetting av neglebåndene, noe som gir fleksibilitet og enestående lysstyrke. Ifølge hår Michela Matsuda, en ekspert på kauteriseringen og HLR Expert Skjønnhetssalong, masken brukes til alle typer hår, har en utrolig resultat og en behagelig lukt, produktet kommer og gir smidighet til håret.

2. JOICO K-pak ($$)

3 nyanser av hår som er virkelig verdt investeringen

Joico K-pak R $ 138 i Web Beauty

Ifølge produsenten, har denne masken vant for 13 år på rad den rebuilder award for beste i verden! Løftet er å revitalisere skadet, sprøtt og kjemisk hår, slik at de kommer tilbake til sin opprinnelige tilstand, er at sunn, sterk, myk og skinnende.

Spaltist Hellen Albuquerque brukt og anbefalte "Håret er lett krøllet, forhindrer ledningen formatet den naturlige oiliness av trådene når slutten. Jeg brukte denne masken og resultatet var fantastisk, jeg har lyst hår og bruker henna fargestoff, så jeg trenger å hydrat hele tiden, "sier han.

3. Silicon Mix Bamboo ($)

3 nyanser av hår som er virkelig verdt investeringen

Silicon Mix Bamboo R $ 29,73 i Mac Beauty

Silicon Mix er et merke som ble kjent på grunn av skjønnhets bloggere. En av de som allerede er testet og godkjent var Camila Coelho, Super Vain blogg.

Blogger også Mariana Costa, Twins Fairy Tale, testet den tradisjonelle versjonen og ikke godkjenne, men han hørte bambus-versjonen, som er laget for hår med kjemiske og elsket den. "Hun er super velduftende og etterlater svært mykt og glansfullt hår. Jeg elsket det. Har andre versjoner, er bambus spesifikk for håret med låser og / eller misfarget. Så jeg tror det gjorde mer effekt på håret mitt, "sier han. Masken Prisen varierer mye fra butikk til butikk.

de testet

Skjønnheten guru Juliana også går veide inn på Senscience Indre Restore intensif:

Blogger gringa Vicky Brown, Vickis Beauty, testet K-CCT Joico:

Den øverste blogger skjønnhet Camila Coelho taler, blant andre produkter, fant hun Silicon Mix:

Problemer som masken behandling kan løse

  • flisete tupper: Det er et brudd i tuppene av håret, noe som fører dem til å bli brutt i loven for å gre.
  • Tricoclase: I noen tilfeller hårtuppene kommet for å bli delt inn i tre eller fire, bli alvorlig frynsete og sprø, ledningene får gåsehud og bevæpnet.
  • porøsitet: Håroverhuden skalerer åpen, så porøs. Håret i denne tilstand er mer utsatt for ytre påvirkninger og miste pigmentering (fade).
  • løsning: Hydration og systemisk ernæring. I tillegg til sjampo og balsam, gjøre bruk av en ukentlig hår maske krem ​​for å normalisere dem. Avhengig av alvorlighetsgraden av problemet, må du gi opp noen centimeter av håret, klippe tuppene.

Ved tvil, ta kontakt med hudlege og alltid velge spesialiserte salonger og sertifisert for å ta vare på håret.