Manthus: forbedring av cellulitt og lokalisert fett reduksjon - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Du, noensinne, laget for å bære et skjørt eller shorts kortere, siden disse delene la disse uønskede cellulitter på skjerm?!

Vit at du ikke er alene! Tross alt, gynoid lipodystrofi - populært kalt cellulitt - påvirker mer enn 90% av kvinnene og er en av de viktigste grunnene som gjør dem ser for produkter og behandlinger som kan bidra til å bekjempe eller i det minste lindre disse signalene i huden.

Og blant de mest populære metoder for å behandle problemet, det er de Manthus at i tillegg til lovende forbedring av cellulitter, arbeider for å redusere kroppsfett lag.

Det er ingen tilfeldighet at behandlingen er svært vellykket, selv blant de berømte. Skuespillere som Juliana Alvez, Isis Valverde, Cissa Guimarães og Paola Oliveira har erklært til pressen at er flinke teknikk.

Men ikke alle kvinner har allerede vært privilegert til å holde økter av Manthus og nyte de estetiske fordelene det gir. Men det er verdt å spørre om teknikk under og hvis det er interesse, foreta en vurdering i en klinikk tillit til å følge behandling!

Hva er Manthus?

Ingrid Peres, dermatofuncional fysioterapeut og leder av vitenskapelig område av Onodera Estetikk, påpeker at Manthus er en datastyrt utstyr, svært nøyaktig og allsidig, bestående av ultralyd og strømgeneratorer. "Det gir en estetisk behandling i stand til å redusere cellulitter og lokalisert fett og hjelper på blodsirkulasjon og postoperativ", sier han.

Terapeuten forklarer at dermatofuncional Manthus arbeider med såkalte kombinasjonsterapier, som utgjøres av en kraftig ultralyd-emitter forbundet med en elektrisk stimulus generator estereodinâmicas så vel som polariserte strøm med høy gjennomtrengning.

"Nåværende estereodinâmicas akselerere lymfesystemet, redusere fettcellen og giftstoffer som ble utvist med ferdigstillelsen av ultralyd. Polariserte strømmer tillate anordningen å utføre innføringen av spesifikke aktive prinsipper for reduksjon av lokalisert fett, cellulitt og slapp hud, "sa Ingrid Peres.

Manthus: forbedring av cellulitt og lokalisert fett reduksjon - Kvinner tips

Manthus enhet

Antall økter

Ifølge fysioterapeut Ingrid, antall økter - hver med 30 minutter - er angitt i samsvar med vurderingen av en konsulent og bør fokusere på hovedproblemet presentert. "Generelt er det foreslått minimum 10 økter, som er justert i henhold til fremdriften av behandlingen," sier han.

Professional legger til at resultatet begynner å bli presentert, generelt, fra den femte sesjonen.

Verdien av hver økt er rundt 100-115 reais, i henhold til det totale antallet økter som vil bli gjort av pasienten, forklarer Ingrid. Det er imidlertid verdt å merke seg at tallene vil variere i forhold til byen / stedet der vil bli holdt behandlingen. Sjekk ut en rapport om Manthus viser en behandlingsrunde:

Den oppfatning av dem som har gjort

Ana de Lima, 27, tannlege, sier som anses tynn, men som de fleste kvinner, plaget av enkelte områder av kroppen hans, som akkumulerer at "hard rygg fett å forlate." "Jeg gikk til en estetisk klinikk og gjort en vurdering, fordi det fortsatt hadde ingen anelse om hvilken metode jeg liker å gjøre. Jeg forklarte alt som plaget meg, og den beste behandlingen var Manthus ", sier han.

Ana har fortsatt sett i klinikken, bilder av "før og etter" noen pasienter og var imponert over resultatene. "Et spørsmål jeg hadde var om smerte. Men jeg følte ingenting annet, bare en kriblende, som en 'Choquinho'. Jeg forklarte også at enhetens strøm justeres avhengig av følsomheten til hver person, "legger han til.

"Jeg gjorde 10 økter og følte selv mine jeans begynte å 'få' beste i meg og min cellulitter er ikke lenger så tydelig. Godkjent resultatene og indikerer behandling til alle som spør meg, "avslutter Ana.

kontraindikasjoner

Ingrid Peres forklarer at gravide kvinner, personer med høyt blodtrykk, diabetes, åpne sår, tumorer og vaskulære forstyrrelser (slag, ischemisk vev) kan ikke bli med i teknikken.

De andre, derimot, er interessert i å redusere lokalisert fett, behandle cellulitter og slapp hud, de har god grunn til å søke behandling!

Legg merke til at, som alle kosmetiske inngrepet, er avgjørende i samarbeid med pasienten. De Manthus øktene skal assosieres med et sunt kosthold, inntak av store mengder vann og fysisk aktivitet. Tross alt, er disse faktorene uløselig knyttet sammen, og er den rette veien for kvinner som søker en hud og en vakker kropp.