Retinol: stoff forynger huden mykgjørende rynker - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Mye brukt siden 90-tallet, begynte retinol å være foreskrevet av hudleger som behandling for akne, men pasientene begynte å rapportere om sine konsultasjoner også en betydelig endring i reduksjon av rynker.

En studie av eldre fra University of Michigan i 2007 viste at huden behandles med en retinol basert fuktighetskrem var mer hydrert, med svekkede rynker, hadde en betydelig økning i produksjonen av kollagen og utover for å forbedre utseendet, redusert virkning sannsynligheten for utbruddet av sår på hudoverflaten.

Advokaten Amanda Bernardino konto som begynte å bruke en krem ​​retinol basen for et år siden som en forvalter av hudlege. "Da jeg fylte 25, min hudlege anbefalte at jeg bruker kremen hver dag. Jeg følte meg mye av forskjellen i huden min, hadde noen uttrykk i ansiktet, og de myknet nok. "

Amanda sa også at i tillegg til de uttrykk merker, hver dag når du påfører produktet føles sin fornyede ansikt "Jeg var så fornøyd med resultatene. I tillegg til å redusere merkene, føler jeg en betydelig forskjell i ansiktet av trøtthet uttrykk hver morgen. Jeg ønsker å se om kremen oppfyller alle løftene og forebygger rynker i det lange løp, "lagt advokaten.

Men hva er retinol?

Retinol er vitamin A til et molekyl, alkoholformen av retinsyre. Retinsyre er et stoff med de vitenskapelige bevis for å virke mot aldring og akne dannelse. Dets effekt er på det genetiske material i cellen, og dermed øke kapasiteten fornyelse av huden.

Retinsyre er en utmerket alliert for de som ønsker å myke opp merker på ansiktet hans, derimot, kan behandlingen være vanskelig for huden. Typisk kontinuerlig bruk av syre har en tendens til å etterlate en rødlig hud, tørk med brennende følelse og peeling. Derfor, for å gjøre bruk av dette produktet, du trenger medisinsk råd og resept.

Ifølge hudlege Paula Rasos Santa Casa de Misericordia av Rio de Janeiro, har retinol lettere virkningen av retinsyre, resultatene ta litt lenger tid å skje, på den annen side har en bedre aksept av huden. "Retinol kan brukes som en krem ​​eller serum, alltid om natten og regelmessig. Dette produktet er en nyttig alliert for hydrering og hudforyngelse, "sier han.

Retinol ikke trenger resept og kan bli funnet på flere produkter i kosmetikk markedet, men det er alltid lurt å ha den oppfatning av en profesjonell, så hudlege Paula Shallow angitt noen produkter:

Clarité AG Dermage for R $ 126,90 i Dermadoctor

Clarité AG Dermage for R $ 126,90 i Dermadoctor

Forbedre F Dermage for R $ 170,65 i Panvel Apotek

Forbedre F Dermage for R $ 170,65 i Panvel Apotek

Retin-Ox ROC for R $ 169,91 i Panvel Apotek

Retin-Ox ROC for R $ 169,91 i Panvel Apotek

Retinol 03 Skinceuticals av R $ 188,55 i Panvel Apotek

Retinol 03 Skinceuticals av R $ 188,55 i Panvel Apotek

Ulike segment produktene inneholder retinol, men før du bruker er veldig viktig å oppsøke en spesialist, spesielt gravide og ammende mødre.

I Brasil, kremer og serum basis av stoffet kan bare inneholde et maksimum på 0,3% av innholdet standard påført av National Sanitary Surveillance Agency (ANVISA). Produkter som inneholder høyere konsentrasjon av retinol, kan bare markedsføres med angivelse og resept.