4 hjemmelagde oppskrifter for å gjøre håret vokse raskere - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Endre skjæring eller hårfarge er grunnleggende strategi for hver kvinne du ønsker å endre utseende. Hver sesong, nye kutt og farger blir sett på som trend, og det går et stort antall kvinner, prøve lykken med noen av dem.

Det er den gode del av det å være kvinne: et bredt spekter av stilarter som å flørte bare tvinne håret. Den dårlige delen er at ledningene ikke vokser fort nok til å stadig tilpasse seg kravene til mote. Hvis du også ønsker å friske opp veksten av låser, kan noen hjemmelagde oppskrifter være løsningen.

1 - kokos olje og karri blader

Ingredienser: Ferske karri blader og kokosolje. For å fremstille blandingen, bare kokende de to ingrediensene i en kasserolle. Resultatet er et svart stoff, som er dannet under kokning. Du må samle stoffet og spre den på håret to ganger i uken. Oppskriften er enkel og ingrediensene kan finnes i helsekostbutikker; i tilfelle av karri, butikker som spesialiserer seg på urter vanligvis har produktet.

2 - Eddik

Ingredienser: en del eddik og to deler vann. Apple cider eddik er den mest hensiktsmessige, fordi det etterlater en så markant lukt. Ganske enkelt å blande ingrediensene og for ytterligere å lindre lukt, tilsett noen dråper av en kapillær olje av valget. Blandingen bør påføres etter sjamponering, som en etterbehandler. Begynn å bruke oppskriften en gang eller to ganger i uken, og deretter øke intervallet mellom applikasjoner som resultatene viser. Til slutt bruker du bare en eller to ganger i måneden.

3 - egg og olivenolje

Ingredienser: to knopper, to skjeer av olivenolje og oliven et halvt glass vann. Denne oppskriften er mer egnet for kvinner med tørt hår, da det øker den oiliness av trådene. Eggeplomme er rik på proteiner og vitaminene A, D og E, som sammen med egenskapene til oljen, etterlater håret silkeaktig og stimulere ytterligere vekst. Bland alle ingrediensene og søke på hodebunnen, masserer forsiktig. La stå i en rekke på 15 til 20 minutter, og deretter vaske håret som normalt. Gjenta bare en eller to ganger i måneden.

4 - Rosemary

Ingredienser: to teskjeer av tørkede og knuste rosmarinblader og 300 ml vann. Bland alt og massere håret fra tips og til røttene. Søknaden kan gjøres etter sjamponering eller med tørt hår, én til fire ganger i uken, avhengig av type hår og resultatene observert.

Hvis du mener at håret vokser med en hastighet under det normale, ta kontakt med en frisør du stoler på, og i mer alvorlige tilfeller, en hudlege. Forstå årsakene til at din ledninger ikke vokser er viktig og kan hjelpe deg med å håndtere problemet. hjem behandlinger kan være billig og effektiv, men ikke alltid den mest hensiktsmessige.