dyp rensing av huden - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Å være fri for urenheter, hudormer, kviser og forebygge tidlig rynker, gjøre en dyp hud rensing Det hjelper bekjempe disse problemene, og også stimulerer cellefornyelsen og bekjempe overflødig olje. Resultatet er en mer vakker hud og det aspektet av helse.

Huden vår produserer en naturlig sekresjon (sebum) og ikke rett å ta vare hver dag, hun ender svekket. Akkumulering av forurensninger forårsaket av forurensning og hyppig bruk av sminke også skader på huden.

Alle hudtyper trenger en dyp rengjøring. Men som hver av dem har sine spesielle egenskaper, må man være annerledes og å rengjøre, er det en viss tid.

Fet hud er i behov av ekstra omsorg og trenger en ryddig rengjøring hver 20 eller 30 dager. Har tørr hud og kombinert hud, få en større tidsintervall mellom ett hud rensing og andre.

I salonger og skjønnhetssentre florerer alternativer, men den gode tingen er at denne "rengjøring" i huden kan også gjøres hjemme. Den hjemmelagde oppskrifter hud rensing gi gode resultater.

Unntaket er tilfeller av akne, spesielt hvis det er for intens. Det ideelle er å ty til en dyp hud rensing av eksperter ikke å ta risiko for å bli infisert med ansiktet og arrete.

hjemmelaget dyp rensing av huden steg-for-steg

Kok en rimelig mengde vann, og deretter sette vann i en bolle og stå i gjennomsnitt 2 minutter med damp i ansiktet av vann, ca 25 meters avstand.

Dampen hjelper vann bidrar til å utvide porene tilrettelegging rengjøring av huden. Etter denne fremgangsmåte, gjelder en peeling krem ​​og en sirkulær bevegelse for å fjerne døde hudceller, hudormer, kviser og urenheter i huden, spesielt i ansiktet T området (panne og nese), fetere område. Til slutt, skyll ansiktet med veldig kaldt vann, noe som vil bidra til å lukke porene, og med en ren bomulls, bruke en ansikts tonic for all hud.

flere tips

  • Det er ikke tilrådelig å dyp rensing av huden på samme dag som ryddet eller barbert lo og ikke etter soling.
  • Gjør dyp hud rensing er bra, men uten overdrivelse. Ingen bruk terpe prosessen for å forbedre resultatene. Følg den gitte tid i henhold til din hudtype og ikke unnlate hydrering, alltid med bestemte produkter.
  • Velg en god makeup remover, fjerne sminke og vaske ansiktet før sengetid. Hver dag.
  • Fristelsen er stor, men ikke klem hudormer og kviser.

Husk at i tilfelle av spørsmål og problemer i huden, er det ideelle å finne en hudlege. Det kan løse problemet og ta mer spesifikke spørsmål.