Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Foreløpig er det svært vanlig at kvinner har liten tid til å investere i skjønnhet, som kommer til salongen ofte. Ofte arbeid, familie og alle de hverdagslige forpliktelser krever oss til å søke nye alternativer, raskere og enklere.

For å optimalisere tiden med skjønnhet ritualer, frisyrer syntes å gjøre før sengetid og våkne opp allerede klar. Dette er løsninger som sparer tid, for å kunne sove litt hver dag eller kan redusere tiden brukt på å få klar når du våkner opp sent å gå på jobb, skole eller universitet.

Disse frisyrer kan brukes til å krølle håret, for å rette dem eller å verd hårene som allerede er bufret. Det er flere triks for å holde sjarmen av nyvasket hår og føle deg fornyet hver morgen og bruke mindre tid mulig.

Her er noen praktiske frisyrer ideer med video opplæringsprogrammer som vil hjelpe deg å våkne opp klar for en ny dag:

1. krøller ved hjelp av en halv-tynn

Med håret delt på midten, bruker ben av en strømpe, slips bak hodet gjennom pannen. Separer håret i tråder tvunnet og passere alle veken til det halve, som om innpakning håret i to. Når du kommer til siste lås, passerer hele, før det er over håret.

Les også: 10 fine frisyrer ideer for brudepiker

2. brus å krølle håret

Del håret i midten, som om holder "grisehaler", og deretter vri håret til enden og går rulle i form av en bolle. Sats på mykere gummi band, ikke markere hår. Det kan være en spray brukt en fixer å forbedre resultatet.

3. Frisyre ananas for å holde krøllene

Hvem har krøllete hår vet hvor vanskelig det er å holde krøllene intakt etter en natt med søvn. Så et flott alternativ er å holde håret i ananas format. Ta alt håret på toppen av hodet og slips med en løs strikk. Det er en stor taktikk for klynger ikke kommer i kontakt med pute og ikke faller fra hverandre.

4. Cap å temme håret

Denne taktikken er gått fra generasjon til generasjon, men mister ikke sin effektivitet. Del håret og gå rundt hodet med sitt eget hår, tynt fest med klemmer for å holde ledningene på plass. Slutt knytte et skjerf rundt hodet for å sikre at håret ikke løsner.

5. Verdsetting krøllene

I denne opplæringen vil vi ha to ideer som kan gjøre en forskjell i hans krøllete hår. Gjør et normalt hår hale og bruke samme gummi band for å gjøre svinger på håret til slutten av halen, for å avslutte sikre med stifter partier gjenstår. I den andre frisyre, dele opp håret til strenger og dele i 2 deler, vikle en del i den andre, som et tau. Det er en fin måte å forlenge og krøllete hår.

Nå vet du taktikk å våkne ryddig å bruke mindre tid, kan du forbedre den naturlige stilen på håret ditt, blir glatt eller krøllete. Eller enda endre utseende ofte bufring og glatting ledningene.

Les også: Shampoo Pumpe: en blanding som lover mirakuløse hårvekst