7 danser å gå ned i vekt - Kvinner Tips

Zumba. Foto: Thinkstock.

Det er flere måter og ulike teknikker for å trene og riste skjelettet, men for de som ikke liker å møte kamper eller liker å komme nær vekt maskiner og mangel avsetning for en tur eller løpe, kan løsningen være dans, en avslappet måte å bevege kroppen, mister kalorier og gå ned i vekt.

Hver type dans har en vanskelighetsgrad og en annen intensitet, men de mest intense og koreograferte danser kan bidra til å eliminere mange om 500 kalorier per time.

Nedenfor lister vi noen av dansene som mer bidrar med vekttap. Velg ditt foretrukne tempo og spille av sporet.

1 - Ballroom Dancing

Dansen hall er et veldig demokratisk sport. Det kan praktiseres av unge mennesker, av folk med høyere alder, som er med alt på og også hvem som er ute av form.

Under dansen, par på tvers av rommet fra den ene siden til den andre med koreograferte trinn og spinn, noe som forbedrer fleksibilitet, holdning, styrke og koordinasjon av de som praktiserer.

2 - Street Dance

Gaten dans blander elementer av jazz, hip hop og street dance, noe som gjør denne modusen er mer praktisert av unge mennesker både mannlige som kvinnelige. Dansen beveger hele kroppen, spesielt nakke, skuldre, hofter og knær og høyere utøverens erfaring, jo høyere vanskelighetsgrad av koreografien som kan inneholde opptil akrobatiske bevegelser. Det er et utmerket alternativ for de som ønsker å brenne caloridas, bedre kondisjon, smidighet og motorisk koordinasjon.

3 - lambaeróbica og Samba

Hvem liker Brazilianized rytmer foretrekker kanskje å øve danser som samba og lambaeróbica, modaliteter, og bidra til å brenne opptil 400 kalorier per time av klassen, også bidra til å forbedre kroppens vralte, lindrer stress, fornye energi og fortsatt hjelpe tone ben og rumpe av en vakker, glad og veldig sensuell måte.

4 - Salsa

I tillegg til samba, har en annen Latin takt vunnet et stort antall fans på brasiliansk jord er salsa, en dans som hjelper forme ben og rumpe og bidrar til forbedring av kroppsholdning. Hans koreografier har sekvenser av tiltak som øker vanskelighetsgraden i henhold til utviklingen av utøveren.

5 - Belly Dance

Magedans er en av de mest komplette danser, fordi det fungerer kroppen eksternt og internt, og krever konsentrasjon, siden deres koreografi, samt en representasjon trenger for å opprettholde tempoet og forførelse.

Den forbedrer holdning og koordinering, samt arbeids hofter, bryst, skuldre, armer, rygg og buk massere de indre organer og forbedre pusting. Koreografien er preget av hip ujevnheter, torso, armer og hender og en tid til å øve kan hjelpe brenne opp til 400 kalorier.

6 - Indian Dance

Også kjent som Bhangra, deres bevegelser er å skuldertrekning og heve god form for kneet høyt, noe som favoriserer balanse, koordinasjon og kondisjon samt å være utmerket for å lindre stress. På én time klasse kan brenne opp til 500 kalorier.

7 - Mix Rhythms

Dette modalitet har blitt stadig mer vanlig i treningssentre og danseskoler. Det er en sammenslutning av ulike rytmer som øks, funk, forró, elektronisk musikk og andre latinske rytmer. På én time klasse er mulig å tape opptil 500 kalorier.

I tillegg til å gjøre godt for kroppen, er dans en sunn måte å engasjere sinnet, slappe av stress i hverdagen, møte nye mennesker og lære forskjellige ting. Alene eller sammen, dans, moro er alltid garantert.