spesiell voks sikrer en 60% reduksjon av smerter i hårfjerning - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Hårfjerning har alltid vært en smerte for de fleste kvinner. Tross alt, de mest effektive metodene for fjerning av alltid var også den mest smertefulle. Men det virker som kvinners ønsker ble møtt med en nyhet som lover å endre det. Det er et hårfjerningsvoks med et bedøvende stoff, som lover for å redusere til 60% prosedyre smerte.

Stoffet er eugenol, også kjent som nellikolje, som er hentet fra nellik og kanel likevel funnet og myrra. Det har blitt innført i hårfjerningsvoks for å lindre smerten ved tilbaketrekking av, fordi den fungerer som en bedøvelse.

Selv om lite er kjent av folk flest, har substansen blitt en viktig element i fremstillingen av enkelte voksarter, spesielt fungere som et analgetisk, anti-inflammatorisk og antiseptisk naturlig. Det er også en måte å øke antall kunder, siden kvinner er alltid på utkikk etter effektive og minst smertefulle metoder.

Den kommuniserer med det sentrale nervesystemet nevrotransmittere og bevirker en form for lokal anestesi, mykning følelsen av smerte ved tidspunktet for den fryktede trekking av hårfjernings voks.

"I tillegg til å redusere smerte, som har tiltrukket mange kvinner, er det også det faktum at huden forlot allerede hydrert uten inngrodde hår, noe som gir en større følelse av komfort og velvære på den tiden, og etter voksing," sier epilatoren Solange Lemos, Hall Beach, i Rio de Janeiro.

Stoffet har imidlertid noen kontraindikasjoner. Det kan ikke, for eksempel, brukes ryddig på huden. Det må fortynnes i andre for ikke å forårsake noen irritasjon og til og med brannskader. I tilfelle av gravide kvinner, bør eugenol unngås, da det kan føre til muskel og livmor sammentrekninger. Den mest sensitive hud, irritert og skadet også bør ikke bruke produktet.

Viktigere, ikke voks med bedøvelse ikke ende smerten. Det tar bare noen også avhengig av følsomheten for hver kvinne, som det varierer. Noe av det enestående ansiktstrekk av denne type voks er alltid Lisa (R $ 89,00 kit med pre-barbering lotion med bedøvelse, talkum, voks og beroligende lotion gel) Epiler Plus (R $ 33,00 potten 2,5kg ), og Depilnutri (R $ 30,00 pot 500 g). De kan finnes på hjemmesidene til de merkene.

Bedøvelsen tilstedeværelse i voksen endrer ikke resultatet av epilering. Så hudpleie bør holdes så eksfoliere dagen før, unngå soleksponering i minst tre dager, samt kontakt med sand fra stranden eller bassenget klor.