Nail eneste datter - Kvinner tips

Utgivelsene dukker opp, innsamling av neglelakk i boksen vil øke og så nye, maling som tvil om hvilken farge å bruke først.

Slik ubesluttsomhet kan løses med en kreativ og stilig super løsning som har blitt moderne rundt: spiker eneste barn, kjent som "ringfinger manikyr" i USA, der den ble opprettet.

Navnet kan virke rart, men ideen er veldig enkel. Bare velg en annen emalje farge å bruke på ringfingeren og gjør det skiller seg ut fra resten. Du kan også spille med trenden og gjøre spiker eneste datter i lillefingeren eller indikatoren.

Selv den berømte allerede overgitt seg stilig å forlate en spiker med annen farge.

Sangeren Vanessa Hudgens var den som startet bølgen der ute. Og hun ser ut til å ha selv likte å leke med fargen på neglene:

Nail eneste datter - Kvinner tipsNail eneste datter - Kvinner tips

Beyoncé heller ikke ønsker å være ute og satse på en blanding av rosa med grønt.

Nail eneste datter - Kvinner tipsNail eneste datter - Kvinner tips

Bare bland!

den spiker eneste barn Suksess er der ute, og har alt å være moteriktig her. Og hvordan kan vi ikke stå ut av esmaltíscas nyheter, bestemte vi oss for å prøve også å skape våre versjoner:

En hipper og morsom versjon, blande Aviator, denne blå som har mer lilla ansikt og Leme, en fin liten rose på ringfingeren. De to glasurer er Impala.

Nail eneste datter - Kvinner tips

Tenker på de mer diskret kvinner og liker ikke å trekke for mye oppmerksomhet, oppleve en kombinasjon i svært nøktern toner og for dette bruker vi to av Impala glasur: Nude Classic på ringfingeren, og den andre Jackie, en nydelig farge, som det ser ut som en grå blanding med beige.

Nail eneste datter - Kvinner tipsNail eneste datter - Kvinner tips

Etter våre forslag ved hjelp av spiker eneste barn, nå er det din tur til å lage dine egne versjoner av favorittblandings glasurer. Hva med å bli enda dristigere og bruke en negl i hver farge?

Hva tror du? Lag din versjon av spiker eneste barn og fortelle oss på Twitter eller Facebook hvilke farger du har brukt!