Avsløre skjønnhet hemmeligheter Jennifer Aniston - Kvinner tips

Foto: Reproduksjon

Hvem ser Jennifer Aniston kan ikke tro at den vakre har nettopp fullført 43 år. Siden det begynte sin karriere som den uforglemmelige Rachel den amerikanske serien "Friends", synes skuespilleren å ha alderen enda ett år.

Håret, huden og god form for Jennifer avslører at hun lever i fullstendig harmoni med kroppen din. Hun følger fortsatt en daglig skjønnhet rutine for å holde stillingen som en av de vakreste skuespillere og godt betalt Hollywood. Ifølge People magazine, blir skuespilleren å investere ca R $ 15.000 reais i måneden på skjønnhetsbehandlinger.

Tenker på det, forsket vi hvilke produkter og behandlinger som skuespilleren bruker for ansikt, kropp og hår i din skjønnhet rutine. Og tro meg, finne lignende produkter som koster mindre enn R $ 3,00. Han var nysgjerrig? Så finn ut alle skuespillerinne tips for å holde feilfri skjønnhet.

hårpleie

Eier av blonde tråder av misunnelse i enhver kvinne, deltar Jennifer Aniston den trendy Chris McMillan salong i Beverly Hills minst en gang i måneden for å ta vare på slusene. Colorist Michael Canale er ansvarlig for fargen på skuespilleren hår fra hans første vellykkede karakter, Rachel av "Friends".

Kjennetegnet av skuespilleren er løse hår med naturlige bølger. For å oppnå dette målet det vanligvis bruker en god mengde mousse før tørking håret med hår for å få mest klumpete garn. Den mellomstore krølltang er en uunnværlig redskap for å oppnå den tilsvarende håret med skuespilleren.

Skin Care

Den 43 år gamle skuespilleren viser tydelig at oppnådd det de fleste kvinner drømmer: bremse aldringsprosessen. Jennifer Sjekk ut noen hemmeligheter for å opprettholde sunn og ungdommelig hud:

  • Sove minst åtte timer hver dag. Ifølge Jennifer, søvn er en av skjønnhet hemmeligheter enkle, billige og effektive av alle.
  • Ta tjue minutter med sol til riktig tid hver dag. Skuespilleren sikrer at vitamin D gjør huden vakrere og brun.
  • Sunn mat er viktig for å sikre en vakker og sunn hud. Skuespilleren konsumere mye frukt, grønnsaker, magert kjøtt og hele korn.

For å unngå drastiske tiltak som kosmetisk kirurgi, Jennifer Aniston skapte sin egen daglige rutine for hudpleie som varer ca tretti minutter. Først bruker hun en ansikts dampbåt i ti minutter. Deretter vasker hun forsiktig ansiktet med såpe Neutrogena Ansiktsrens og toning huden med cetaphil fuktighetslotion.

Det gjøres, hun bruker ti minutter masserer ansiktet for å stimulere ansikts cellene og tone musklene i ansiktet. Da gjelder det Renova Retinol Behandling aktive sett, som er kapsler av vitamin A, i ansiktet og la handling i ytterligere ti minutter. I løpet av denne tiden gjelder det Renova tørr hud balsam, som inneholder vitamin E, ben og albuene. For å avslutte den passerer et lag av krem ​​Dr. LeWinn Ultra R4 Restorative og vaselin under øynene for å forhindre den fryktede rynker.

skjønnhetsprodukter

Lær om produktene som inngår i den daglige rutinen for skjønnhet skuespilleren Jennifer Aniston:

Pris R $ 7,50 i Mega-butikken Hall.

Pris R $ 94 i butikken Kutiz.

Pris R $ 94 i butikken Kutiz.

Pris US $ 124.99.

Pris US $ 124.99.

Gjennomsnittlig pris $ 49.99.

Gjennomsnittlig pris $ 49.99.

Pris US $ 65,85.

Pris US $ 65,85.

Pris R $ 2,90 i Butikk Live-Farma.

Pris R $ 2,90 i Butikk Live-Farma.

Diet Jennifer Aniston

Å erobre kroppen lean holder øynene til de menn og misunnelse av mange kvinner, følger Jennifer Aniston et balansert kosthold og gjøre fysisk aktivitet daglig. Skuespilleren følger en meny satt sammen av Carrie Wiatt ernæringsfysiolog. Dietten inneholder mange mørke grønne grønnsaker, belgfrukter, frukt, linser, quinoa og laks.

For å holde seg i form, kombinerer Jennifer Aniston aerob trening med vekt trening og yoga. Selv når det ikke er tid til å gå på treningsstudio, er hun streng og ikke en dag går uten syklet minst tjue minutter.

Makeup Jennifer Aniston

Naturlig og diskret er egenskaper som beskriver sammensetningen av Jennifer Aniston. Skuespilleren foretrekker en mer rent utseende og alltid satse på lys hud med fersken rødme, øynene litt merket med blyant og munn med glans.

7 skjønnhets lærdom fra Jennifer Aniston

Den amerikanske magasinet Allure, som spesialiserer seg på skjønnhet saken, løslatt hva vi kan lære av skuespilleren om å opprettholde skjønnhet dager. Hun, på høyden av 40-noe utstråler skjønnhet og strålende hud, er en modell som skal følges i denne forbindelse.

  1. Misbruk av nøytral sminke, naken. Sikkerhet toner som beige og brunt sørger for at sminken blir naturlig.
  2. Øv cardio øvelser. Kjører eller spinne i minst 20 minutter er Jennifer key til å opprettholde god form, i tillegg til å praktisere yoga og gjør mye strekk.
  3. Lær å verdsette kroppen din. Skuespilleren har vakre ben, og så vi alltid investere i sprekker og korte kjoler. Finn ut hva dine styrker og bruke klær som viser tydelig.
  4. Drikk rikelig med vann. Jennifer sier at å drikke opp til mer enn 12 glass vann om dagen.
  5. Bruk lyset i makeup. Pålydende av de viktigste punktene er også en teknikk som hun har mestret. Men skuespilleren lyser ansiktet med forsiktighet, unngå gi huden en oljeaktig utseende.
  6. Produserer og ryddig, men ikke for mye. Merk at selv i viktige tildelinger av kino, finner Jennifer en måte å gi et snev av letthet til utseende, enten med håret litt rotete eller en kjole ikke for prangende.
  7. Invester i hestehale. Hestehale er en rask og enkel frisyre og tilpasser seg forskjellige tider og hendelser. Rotete frisyrer er en favoritt av skuespiller.