Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

For å kjøpe en vakker og sunn hud, må du ta noen forholdsregler. Rush av dag-til-dag gjør oss glemme hvor viktig det er å sette bort minst noen minutinhos å ta vare på oss.

I tillegg til fuktighetsgivende masker for vakker hud, er det viktig å ha et sunt og balansert kosthold, bruk solkrem daglig selv om det ikke er sol og drikk rikelig med vann, som er alltid velkommen på "menyen" helse.

Det finnes ulike typer hjemmelagde oppskrifter for å lage en ideell fuktighetsgivende maske for din hudtype. Mange av dem er praktisk, økonomisk og et program i uken er nok til å holde huden vakker. Så det er ingen grunn til å klage over ørene, bein og slitne utseende.

Hva er den ideelle fuktighetsgivende maske for min hudtype?

Hvis du har normal hud, med bare $ 0,50 kan du lage en enkel fuktighetsgivende maske og gir gode resultater. Du trenger:

- en moden banan; 2 spiseskjeer () og en spiseskje av honning (suppe) av yoghurt. Etter separering av bestanddeler, mos bananer og bland med honning og yoghurt. Påfør på ansiktet i 30 minutter og skyll.

For tørr hud, trenger du en avocado og skje (suppe) av honning. Mos avokado med honning og søke på huden og etterlater den virke i 20 minutter. Skyll med varmt vann.

Kvinner med fet hud trenger 3 spiseskjeer (suppe) av babypudder eller maisstivelse; 1 spiseskje (suppe) av appelsin og sur honning, for å gjøre fuktighetsgivende maske. Bland ingrediensene under omrøring til kremen stokk med tannkrem konsistens. Søk om en time, og deretter fjerne med en svamp. Skyll med kaldt vann.

Blandet hud krever bare 100g knust ananas rørtråd og en hvit gelatin ark. Pisk ananas i en blander og bland med det oppløste gelatin. Påfør den kalde masken på ansiktet og la den i 15 minutter. Skyll med varmt vann.

For hud med kviser, er det også en oppskrift som hjelper og behandling. Dette fuktighetskrem oppskrift behov: 1 pakke persille; 2 spiseskjeer () av ​​rosmarinekstrakt og en kompress. Kna godt persille, og legger rosmarin ekstrakt. Bruk denne blandingen på gasbind. Tørk deretter ansiktet og dekke den med gasbind. La stå i en halv time.

Når du tar avfall, bruk vann og såpe som passer for din hudtype.

Alle fuktighetsgivende ansiktsmasker som er nevnt ovenfor kan brukes en gang i uken.