Ting å gjøre å hårfarge vare lenger? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Sunt hår og dermed vakre gjør hele forskjellen i skjønnheten av kvinnen, er det ikke? Og som valgte å male dem, uavhengig av den valgte tonen, vet du at ledningene trenger spesiell omsorg for å holde seg sterk, vakker og ønsket farge.

Det nytter ikke å investere i en ny hårfarge til å forbli vakker akkurat på tidspunktet for påføring av farge og noen flere dager, og begynte å miste glans og tone i sekvensen.

Men de fleste kvinner som maler ledningene vet det, faktisk, oppstår hvis håret ikke få ekstra omsorg. For hver dag, er det naturlig at fargen begynner å falme, og effekten har en tendens til å bli enda mer synlig i tilfelle av mørke eller rødlige toner.

Men den gode nyheten er at du kan utvide resultatet av en intens og lyse tone, akkurat som ønsket, lenger. Sjekk ut noen viktige tips til dette:

1. Care før maling ledningene

Før passerer noen form for farge på sine ledninger, sørg for at de er "forberedt" for det. For eksempel, hvis håret er veldig skadet - på grunn av noen kjemisk prosedyre gjort før - snakke med en profesjonell du stoler på om behandlinger som kan bidra til å gjenopprette den pulserende av dem.

Men avhengig av situasjonen av ledningene, kan en hydration gjøres hjemme selv allerede hjelpe. Ta enkle forholdsregler for å sikre at håret ditt er sterk og vakker før dye programmet er veldig viktig for å sikre tilfredsstillende resultater.

2. Care valg av produkter

Etter bruk av fargestoff, er det viktig å investere i gode og konkrete produkter for å ta vare på ledningene.

Sionara Flag, teknisk koordinator for Keune, forklarer hva andre gjør håret mister fargen er en blanding av overskudd av ammoniakk oksidering og forvitring. "På grunn av dette, mer sure condition-produkter bidra til å lukke skjellaget laget slik at fargen blir lengre. Derfor er kvaliteten en forskjell, "sa han.

Professional legger til at "solamer" og "silke protein" til stede i enkelte produkter er ingredienser som tar vare på de ledningene som gir beskyttelse mot UV-stråler og hjelp tilstand ledningene slik at fargen varer evig mer.

3. Et øye for retusjering og helse av trådene

Flag Sionara påpeker at den som velger å male ledningene må være klar over at det er nødt til å gjøre en månedlig justering, fordi roten av håret vokser en centimeter til en centimeter og en halv per måned.

"Det er viktig å vite at fargen holdbarhet er nært knyttet til hår helse. Det vil si, hvis personen bare bruke en månedlig farge, respektere innslag, riktig anvendelse og bruk en vedlikehold for farget hår, vil fargen har en stor sjanse til å legge ned på håret ", sier den profesjonelle.

Ting å gjøre å hårfarge vare lenger? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

4. Med fokus på de spesielt for hvert av hår

Sionara forklarer at hvis håret har mange lys, vil den trenge behandlinger eller mer fuktighetsgivende produkter for å kompensere for mangelen på garn på grunn av overdreven fukting bleking.

Også i henhold til profesjonelle, når en person bruker blekk, for eksempel for å dekke grått hår, og som regel alltid bruke samme farge etter første farge (hva som må gjøres rundt håret), må det være enkle trinn hvordan du bruker produkter for farget hår. "Når du trykker opp, du må bruke farge i den voksende rot, la stå i 20 minutter. Resten av blekk (og rester av røtter), blander med vann og påføring av lengder og ender for å gjenopplive den eksisterende farge (som går i 10 minutter). Hva folk flest gjør er å bruke fargen globalt hver måned, glemmer at ammoniakk av ammoniakk vil skade håret, og dette gjør falmer fargen, "sier han.

Hvem farger og har også lys på ledningene må huske at lysene må bli rørt opp minst annenhver måned, anvendt bleking eller bleking maling bare ved roten. "Etter å ha fjernet roten, er det nødvendig å anvende semi farger (fargetone uten ammoniakk) over hele håret. I dette tilfellet, er malingen uten ammoniakk fargen ... Ved ikke å ammoniakk, gir farge og lyser ", forklarer Sionara.

5. Care nødvendig med kjemikalier

Profesjonell Sionara forklarer at kvinnen som liker å farge, bruk låser, glatt, eller til progressive, må være forsiktig med ledningene tredoblet. "For disse tilfellene har behandlet hår ikke holde fargen på grunn av den store eksponering for kjemikalier sammen. Dem, slik at fargen varer, trenger mye fuktighet, restrukturering, blant andre behandlinger, slik at håret blir behandlet og lett å pakke, "sa han.

6. Betydningen av tonere

Sionara legger til at mer porøs håret er, jo mindre holdbarhet av farge.

Det er bemerkelsesverdig at den porøse håret gå utover reseksjon. I dette tilfelle er trådene også sprø og uelastiske. En spiss for å bestemme om håret er porøs det er: holde dem og strekke dem. Med tommelen og pekefingeren tang format, kjøre fingrene gjennom ledningene ... Hvis vi finner eller enda en "areiazinha", er et tegn på at neglebåndene er åpne og hår, porøs.

"I dag har vi mange behandlingstilbud. I tilfelle av ekstrem porøsitet, må du unngå å holde endre fargen på håret og helst melde deg av tonere uten ammoniakk, "sier Sionara.

"Mange tror at toners ikke vare lenge. Dette er bedrag, jo mer du bruker farge vask, pluss fikser farge og håret behandles ", sier den profesjonelle.

Mer viktige tips for fargestoffet vare lenger

Ting å gjøre å hårfarge vare lenger? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

  • Varmt vann angriper wire og akselererer tap av pigmentering, så en må være svært forsiktig mens du bader. Et tips er å raskt vaske håret og påfør balsam, setter deretter en vanlig plasthette på hodet for å holde badet. Minutter før du slår av dusjen, bare fjerne hetten og skyll garn.
  • Ikke overdriv sjampo, selv om produktet er egnet til håret for å hindre uttørking. For dette, ikke helle sjampo direkte på hodebunnen. Plasser en liten mengde på håndflatene, gnir mot hverandre og bare deretter passere sjampo på ledningene.
  • Hydrat ledningene kort tid etter påføring av fargestoff. De fleste av produktene kommer med en skikkelig krem ​​for det, noe som bidrar til å fikse fargen. I de fleste rommene kan du også finne fuktighets som bør gjøres umiddelbart etter male håret.
  • Beskytt håret mot sollys til det, satse en leave-in med solbeskyttelse, spesielt når stranden eller bassenget.
  • Unngå radikale endringer. Selvfølgelig må du endre utseende når du føler for, dette er flott! Men prøv å lysere eller mørkere ledningene etter hvert som de prosessene som trengs for en stor endring bare veldig angripe ledninger, forlater dem sprø og tørr.

Til slutt, alltid snakke med en profesjonell før du satser disse fargeendringer, som det sannsynligvis vil viktige tips om stell du trenger å ha med håret etter inngrepet.