Hvordan ta vare på rett hår - Kvinner tips

Selv om de fleste brasilianske kvinner har naturlig krøllete eller bølgete hår, en veritabel hærskare av skarp utkikk etter et rom, hver dag, som ønsker å glatte ledninger.

Men denne type hår krever litt omsorg mest, for eksempel investere i fuktighetsgivende og hver fjortende dag, på en daglig basis, i en glans spray eller serum for å gi lys til håret.

Den rett hår er en av de mest allsidige typer hår der, siden det gir et bredt spekter av utseende uten mye arbeid.

Hvordan har den perfekte leiligheten

For sine myke ledninger er alltid vakker og sunn er nødvendig å ta noen grunnleggende omsorg, sjekk.

Invester i sjampo og balsam som passer for din hårtype. Hår mange væpnede be produktlinjer for å få volum og så videre.

Gjør fuktighetsgivende hver fjortende dag. Den fuktighetsgivende maske med hår for å opprettholde helse og skjønnhet ledningene, unngå utseendet på tørre og flisete tupper, slik at håret skal se ut strukket.

Klipp håret regelmessig og foretrekker et kutt som forbedrer glatt hår. Gi preferanse til slagsmålet å gi bevegelse til håret.

3 forskjellige måter å fikse håret glatt

glatt gangvei

For ledningen blir drenert, tørke håret og gjøre en rask pensel for å gjøre de mest justert ledninger. Deretter passerer de flate jern låser. Avkjøl og dryss litt defrizzer midten skulle bygges forlate ledningene mindre skumle og få en perfekt glatt.

Glatt med en liten bevegelse

Dette er den ideelle typen for de som ikke liker for drenert glatt og foretrekker mer løse ledninger. Etter vel tørking håret ditt, dele den i to og lage to lave kokosnøtter, en på hver side. Slipp dem etter 20 minutter, men forsiktig på fingrene dine til å ikke la dem fet, da dette ville forlate dem drenert ledninger.

slående bølger

Hvis du har rett hår, og er lei av å være sammen med dem alltid, kan du velge en titt med bølger. Passere den gjennomsnittlige BABYLISS i tre fingre brede låser. Hold og slipp hver av dem etter ca 20 minutter. Pensle sakte å angre krøllene og de vil være vel soltinhos og klumpete.