Spiker for det nye året - Kvinner Tips

Foto: Woman Tips

Enten du velger en titt helt hvitt, gull eller med sparkles og gjøres negler garantere en drapsmann titt på nyttårs natt. Som de fleste mennesker velger toast som daterer seg på strendene, velger vi en grunnleggende spiker kunst alternativet, allsidig og svært holdbart.

Velge riktig nyanse av neglelakk for årsskiftet turen er en omsorg som må tas for å hindre at neglene blir gule og miste fargen raskere. Med sjøluft og direkte kontakt med saltvann, klor og sol, negler tendens til å få en annen farge. Et flott alternativ er å bruke en vanntett grunning før emaljering negler. Et annet tips er å velge nyanser av klarlakk, som de har en lengre varighet og ikke chip enkelt.

Spiker for det nye året - Kvinner Tips

Foto: Woman Tips

For å utføre utsmykningen av neglen til nyttår vil du trenge en lett kremet glasur til basen. Vi valgte Coco Beat Color Colorama (gjennomsnittlig pris R $ 2,50). Og en sølv emalje å gjøre det første laget av metall degraderes. Vårt valg var emaljen Party! Impala samling Partiet Krom (gjennomsnittlig pris R $ 3,00).

For den andre del av innredningen, velger en neglelakk med glitter iriserende. Vi bruker fargen Potion of Colorama Pearly Shimmer samlingen.

Du trenger også et stykke svamp, som kan være oppvaskmaskinen (gjennomsnittlig pris R $ 1.50 hver). Bomull, tannpirker og aceton for å rengjøre utskeielser og å fullføre og øke holdbarheten av dekorasjon på neglene, en ekstra glød seng.

Disse materialene er lett å finne i apotek, kosmetiske butikker og supermarkeder.

Det første trinnet er å bruke to-tre lag med klar neglelakk på alle neglene. Tørk med bomullspinne og aceton og la det tørke i minst én time.

Spiker for det nye året - Kvinner Tips

Foto: Woman Tips

Gjort at innskudd med børsten glasur Party! En liten mengde sølv emalje ender av svampen. Start nail art gi peke med svampen fra begynnelsen til midten av neglen, noe som skaper en gradient effekt.

Spiker for det nye året - Kvinner Tips

Foto: Woman Tips

La det tørke i omtrent en halv time og gjenta den samme prosedyren ved hjelp av emalje sølv glitter - drikk av Colorama. Tørk deretter av overflødig med tannpirker, bomull og aceton og la tørke i ytterligere tjue minutter. Med nesten tørre negler, bruke et lag med ekstra lysstyrke for å gi den endelige finish og øke holdbarheten av utsmykningen av nyttårs negler.

Spiker for det nye året - Kvinner Tips

Foto: Woman Tips

Du kan også utføre den samme dekorasjonen bruker andre metallisk neglelakk nyanser som: gull, metallic blå, rosa, bronse og andre nyanser av metalliske glasurer. Det er viktig å huske på at fargen valgt for bunnen av dekorasjonen, må ha en blek tone slik at gradienten er uthevet.