Ta vare på kort hår - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

den kort hår Det er flott for de som ønsker å delta i praktiske og stil. Vakker og elegant, er et godt alternativ for de som ønsker å endre utseende og holde fasjonable. Men ikke bare det. Hvis du har noen spørsmål om hva som er de beste måtene å ta vare på de korte tråder eller tenker på å flytte, være oppmerksom på tips skille og ta notat.

Langt hår generelt har alderen tips på grunn av disse overgrepene. Dette skjer ikke med kort, de er alltid med nye, sunne tips, som forenkler vedlikehold og gjør håret vakkert, praktisk og lettere å gre. "Retten er også stor for å fjerne uønsket volum, lindre tegn på alder og har en moderne og forynget ansiktet til kvinnen:" Extol frisører Mauritius og Roberto Martins MR Martin Hair and Beuty.

En annen stor fordel er den økonomiske faktoren. "Fra et økonomisk synspunkt, krever kort hår mindre utgifter til sjampo, balsam, kremer, fargestoffer og andre prosedyrer gjort på salongen," sier Charbel visagista den Visage salong i Belo Horizonte, Jefferson Roberts.

Og hvis vil velge en utkant å følge kuttet, velge den beste som passer ansiktet ditt. "De må alltid respektere den type ansikt og tilskjæring muligheter. I dette tilfellet også er det ingen inntekter, som vanligvis er mer determinant er den type ansiktsform, "lære Martins brødre.

Og hvis du tror du vil bli et gissel for dobbel tørketrommel og flatt jern, du tar feil. Noen kutt og produkter gjør magi ekte. "Den som trenger kan velge for termisk restrukturering som endrer tråd tekstur. Bruk og misbruk av hans fantasi og dyktighet av fagfolk som er i markedet, "sier tvillingene.

grunnleggende omsorg

For å holde godt på linje klippe, klippe endene av to måneder. Så du kan fortsatt unngå flisete tupper og overdreven tørrhet. Et godt tips er også å velge produkter som passer til din hårtype. I tillegg til å følge de verdifulle visagista Jefferson Roberts tips.

Bølget eller krøllete - Det ideelle er å vaske to eller tre ganger i uken, og bruker sjampo, balsam og riktig behandling maske. Gre bare etter badet, håret fortsatt er vått. ukentlig fuktighetsgivende er også indikert.

african - Med denne type hår må du fordoble seg. Som har krøllete tråder lider av volumet og mangel på klarhet. Vi må investere i hydrering og gode produkter. For de hår uten form, indikerer definere og forbedre krøllene gjennom afrikanske permanent. For å redusere volumet og fortsette med krøllete hår, er det best å satse på avslapping.

glatt - For å opprettholde en jevn kort hår, unngå å bruke flatt jern fordi det kan øke ledninger. Den mest hensiktsmessige er å satse på tørketrommelen for å gi en mer naturlig bevegelse. Hans største fiende vil frizz. For å avslutte problemet ved å bruke en god repairman tips. En annen, er at kort og rett hår skitne raskere. Derfor er det ideelt å vaske dem hver dag med mild sjampo, lav Ph ikke å angripe både ledninger. Skal ta vare på denne type hår gjøre en hydration hver 10. dag.