Ved hjelp av vanntemperaturen i favør av sin skjønnhet - Kvinner tips

Vi kan ikke tenke på skjønnhet uten å tenke på vann. Tross alt er det til stede fra mengden av væske inntak daglig, selv i den kosmetiske blanding. Nesten alle de ritualer for skjønnhet og hygiene vi gjør hver dag er bare mulig med bruk av vann. Men har du noen gang stoppet for å tenke at ikke alle temperaturer er gunstig for vår skjønnhet?

Det er nødvendig, først av alt, vet din hudtype og prioritere produkter ideelt for deg.

kaldt vann

Om vinteren er det vanskelig å tenke på noen fordel med isvann til huden vår er det ikke? Men det er noen skjønnhets triks som er bare mulig hvis vannet er veldig kaldt.

Visste du at dip hånden i en bolle med kaldt vann akselererer emalje tørkeprosessen, spesielt mørke farger? Ja, vannet på en svært lav temperatur bidrar til å fikse emalje farger på neglene.

kaldt vann

Helse og ansiktshuden skjønnhet er avhengig av denne vanntemperaturen. Kaldt vann og såpe nøytral pH er mest egnet for den doble ansikt fjerne urenheter daglig.

I tillegg til å lukke porene og hindrer olje og utseendet av akne, fører kaldt vann også blodkar redusere rødhet stede i noen områder av ansiktet.

litt varmt vann

Denne temperaturen er ideell for skylling av hår. Hårfibrene fungere som våre ansikts porene, det vil si, de krever en lavere temperatur for å bli stengt. Og vet du hva er resultatet? Håret mer glans og mindre frizz. Olje fra garn også i høy grad avhengig av vannets temperatur. Jo varmere, jo større er sannsynligheten håret får fet og kapillærer vises dermatitt.

morna

Det varme vannet er ideelt for svømming fordi det hindrer huden tørr. Denne temperatur er også den mest egnede for å gjøre ansikts porer og hårstråene i neglene.

varmt vann

Det er den mest delikate temperatur for lange bad i vinter er det ikke? Men det er den som skader huden vår. Varmt vann kan avslutte vår naturlige beskyttende lag av huden og etterlater en tørr utseende hud og rødhet i enkelte områder av kroppen. Det er et unntak ved at høyere vanntemperatur favoriserer vår skjønnhet. For de som har for vane å bruke bladet å barbere, hjelper varmen å myke opp porene og dermed forlate banen mer nær.

I noen sesonger er det mer komplisert angi hvilken vanntemperatur bruk. Men husk en viktig regel: ansiktshuden er mer følsom enn kroppen, så gi preferanse til lavere temperaturer i ansiktet.