plastisk kirurgi sammen med CS? Kan? - Kvinner tips

"Dr. vil gjøre et keisersnitt og ønsket å ta for å gjøre en plast og har rette magen!"

Dette er en av tvil nesten alle kvinner som ser kroppen deres endres etter ett eller flere svangerskap. Angst og forventning om å ha kroppen før graviditeten så snart som mulig, sammen med bekvemmeligheten av "Nyt den samme operasjonen" De gjør dette spørsmålet en nesten logisk spørsmål. For å svare på det, må vi se på noen fakta:

Først er den beste tingen å gjøre under en graviditet å fete det nødvendige minimum. I svangerskapet, huden er strukket med en svært høy hastighet. I ni måneder, lider hun en strekning der liv noensinne har lidd. Dette fører til avbrudd av elastiske fibre, noe som resulterer i de fryktede strekkmerker.

Så det beste å gjøre er å minimalisere det meste av denne strekningen, slik at huden lider mindre, er mindre skadet. En sunn vekt for mor og barn gain under svangerskapet er 10 kg. Dette innebærer blant barnets vekt, morkake, fostervann, svellende, utgjorde nesten 8 kg, og etterlater en to fett venstre.

Så etter fødselen, er det lett å gå tilbake til forrige vekt på graviditet, da det i praksis, moren fikk 2 kg bare. og fukte huden av buk og bryst gjør huden mindre utsatt for brekkasje av elastiske fibre, og derfor strekkmerker. All vektøkning i tillegg til de 8 kg (i en normal graviditet) er rent fett, som ikke bidra til utvikling av barnet og bare påvirke moren. En stor overvekt kan øke mors blodtrykk, økt blodsukker og med føre til eklampsi, en svært alvorlig komplikasjon.

Dessverre er det få som har vanskelig vilje til å kontrollere vekten og når slutten av ni måneder med mindre enn 10 kg gevinster. De fleste delene 15 kg, dvs. 50% mer enn nødvendig. Å miste disse uønskede overskudd kjemper er langt større, blir vanskeligere hver måned for å gå. Det er som om det legeme som brukes til den nye formen og tar overvekt og normal vekt. Så det er viktig å gå tilbake til pre-graviditet vekt så snart som mulig, helst innen to måneder.

omtrent Association of abdominal plastisk kirurgi og gynekologisk (Det inkluderer C-delen, hysterektomi, andre), må vi vurdere noen faktorer. Det er kjent at risikoen for trombose og infeksjon er større i kombinasjoner av disse.

Trombose er dannelsen av en blodpropp, vanligvis i beinet årer, som er dannet under eller etter kirurgi, ved manglende sirkulasjon. Hvis dette blodpropp stopper lungene blir kalt emboli, en potensielt dødelig komplikasjon.

En annen viktig faktor er utvinning av en mageplastikk krever omsorg, som ingen tunge løft, ingen gjøre en innsats, være litt buet, noe som ville gjøre amming svært vanskelig og ubehagelig. Muskulaturen i magen etter levering er også mer skjør og slapp på grunn av belastning, noe som gjør det vanskelig å vurdere omfanget av bruksområde ( "sy") muskelen skal utføres.

som mage~~POS=TRUNC er kirurgi for å fjerne huden og sagging magen, har bedre resultater hos pasienter i den ideelle vekten uten overflødig fett eller hevelse. Minner om at det store flertallet av pasientene ikke når levering med idealvekt, men i overkant. Derfor kommer man til den konklusjon at disse pasientene ikke vil ha best mulig resultat, hvis de velger å gjøre plastisk kirurgi i barsel.

Derfor ser jeg ingen rimelig grunn til å knytte mageplastikk og / eller fettsuging til keisersnitt, fordi risikoen vil være høyere og det verste resultatet enn om mageplastikk ble utført til forskjellige tider, med pasienten i idealvekt.

Jeg tror det er bedre å vente med å gå tilbake til vekten før graviditeten, gjenopprette fra fødsel, slutte å amme og dermed fungere mer sikkerhet, komfort og best mulig resultat. Husk at kostnadene for den tilhørende operasjonen ikke ville være svært forskjellig fra de separate operasjoner, siden plast dekker ikke samtykket, ikke en del av sykehuset.