Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Mens noen kvinner bruker mye tid på å temme håret og sliter med å takle overflødig volum hår, som har svært tynne ledninger vet visnet hår og ingen bevegelse foreta noen visuelle. Men du kan ha en voluminøs hår og bevegelse følger noen tips.

Bruk og misbruk av mousse

Avslutninger, spesielt mousse, er ideelt for de som ønsker denne effekten. Ikke gå glipp av i mengde, vurdere lengden av strengene. Hvis håret ditt er kort, det samme som en valnøtt er nok, to ganger er sant for medium hår og tre porsjoner for langt hår. Mousse skal brukes til fortsatt fuktig hår og fra roten, bruk fingrene til å trekke opp endene og la lufttørke.

Spill på ustrukturerte kutt

Ettersom volumet av hår - Kvinner tips

Et annet triks som volumet av hår satser på kutt med kortere låser og andre lengre eller degradere.

Strimlet hår gir en illusjon av at det er flere ledninger og foruten å vinne den ettertraktede volum, ustrukturerte kutt er super fasjonable.

Bobs, baby liss og tørketrommel

For å få en fyldig hår, Dalen curl bobs eller bruk babyen Liss, alltid søker spray til "hold" til formålet. Nøkkelen kan også være veien å tørke slusene ved hjelp av gode gamle tørketrommel. Lær av videoen nedenfor steg-for-steg for å lage en pen pensel og volumet av hår.