Lær en enkel og rimelig oppskrift for å avslutte den mørke sirkler

Foto: iStock

Bare en søvnløs natt og klar: den andre dagen, våkner du opp med store og dype mørke flekker under øynene, avslører til hele verden at du har vært uten søvn eller annen grunn.

Men en natt utilstrekkelig søvn er ikke den eneste grunnen for utseendet på disse plassene. De som lider av mørke ringer vet at andre faktorer kan også forverre dem, som bruk av vasodilaterende medikamenter, allergi og selv trøtthet av hverdagen.

Faktum er at, uansett grunn, må du bruke en concealer bøtte for å skjule disse plassene, de forlater oss med en nedslått og enda mer alderen utseende.

Hvis du lider av mørke sirkler, er dette tipset spesielt for deg: Dette er en hjemmelaget, Cheap Trick og blir adoptert av hudleger fra den berømte, som Dr. Barbara Faria Correa Gomes, som tar vare på huden av sangeren Kelly Key.

enkel og effektiv blanding

Lær en enkel og rimelig oppskrift for å avslutte den mørke sirkler

Foto: iStock

Profil Instagram, Dr. Barbara lært et enkelt tips for å myke opp mørke sirkler som oppstår fra de vi er mer sliten. Hvis dette er tilfelle, skrive ned ingrediensene og hvordan de skal gjøre:

Les også: 6 oppskrifter kosmetiske behandlinger Hipoglós

ingredienser

  • Hirudoid salve eller gel
  • Hipoglós

Hvordan lage og bruke

Ved sengetid, bruk håndflaten til å blande en "finger" av Hirudoid og samme mål på Hipoglós. Påfør denne misturinha rundt øynene, med en sirkulær bevegelse fra innsiden og ut, og deretter dannelse av et lett slag. Unngå passerer produktet inn i øynene, fordi de kan føre til irritasjon.

Sov med blandingen på ansiktet og i morgen, vaske området, utføre alle sine ritual av hudpleie normalt.

Hvorfor dette trikset fungerer

Lær en enkel og rimelig oppskrift for å avslutte den mørke sirkler

Foto: iStock

Ifølge Dr .. Barbara, blandingen arbeider hematom på grunn av anti-Hirudoid egenskap og den fuktende og revitalisering egenskaper av Hipoglos, som kan mildne inntrykket av mørke sirkler.

Til tross bidra til å gi et dempet problem, påpeker hudlege ut at dette tipset ikke bør bli sett på som en definitiv behandling for mørke sirkler fordi den ikke erstatte et ansikt evaluering med legen og den tilsvarende behandling.

estetiske behandlinger for mørke sirkler

Lær en enkel og rimelig oppskrift for å avslutte den mørke sirkler

Foto: iStock

Hvis du lider med konstant mørke ringer, noen kosmetiske prosedyrer er tilgjengelige for å carboxiterapia, peeling, fylling og laser.

Les også: Konsekvenser av søvnløshet

Carboxitherapy er indisert for pasienter som har mørke ringer, fine linjer og sagging. Denne behandlingen består av subkutan injeksjon av karbondioksid for å øke blodstrøm og oksygenering av det mørke sirkler området.

Avrivnings er indisert for pasienter som har mørke sirkler som følge av det overskytende pigment, spesielt de som tar med en brun farge.

De mørke sirkler, i sin tur, kan behandles ved å fylle med hyaluronsyre, som gjør spylingen av hudens overflate og reduserer gjennomsiktigheten av vevet, mykgjørende farging.

Endelig er laserbehandling anbefales for pasienter med høyt pigment mørke sirkler, som ikke er glattet med bruk av kremer. Laserstrålen virker direkte på melanin i overskudd som samler seg i området, ødelegge pigment molekyler.

Før du velger en behandling for mørke sirkler, alltid konsultere en hudlege for å vurdere saken i person og viser de beste alternativene for deg.

Les også: Bepantol Derma: hydration løsning for din hud og hår