6 hemmelige triks av de åpenbarte skjønnhet fagfolk - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Lag til en spesiell hendelse eller en tur med venner er noe som alltid kan bli styrket med en god del kreativitet og engasjement.

Lære nye måter å bruke sminke og fikse håret med tips av blogger og kvinners nettsteder gir nytt liv til kvinner som er lei av å alltid bruke samme utseende.

I denne forstand kan håret og makeup spesialister også hjelpe. Heldigvis noen comprtilham sine hemmeligheter og mest uvanlige triks for å vinne fantastiske utseende og her kan du se noen av disse verdifulle tips.

Da satt ut i praksis, må du passe på at det ikke alltid vil regne ut første gang, og det er noen ganger nødvendig å prøve mer eller endre litt teknikk for å glede din smak og oppnå de forventede resultater.

Her er noen verdifull informasjon fra frisører og makeup artister for deg som elsker å lage:

1 - Waves rotete

ekspert spiss Christina Buzas (den kjente frisør): Til soltinhas bølger, dele håret i to og holde i to haler. vri halen og bruke spray. Knyt en bun. Bruke tørketrommel med en diffusor for å oppvarme cola. Gjenta preocesso på den andre siden. Avkjøl og være klar med håret rotete bølger.

2 - mørkere rød leppestift

Expert James Boehmer (global direktør for artisteri Nars): Å la din rød leppestift leve mørkere, kan du blande det med svart eyeliner. Etter påføring rød leppestift, som skal være kremaktig, lett bruke eyeliner å skissere munnen. Deretter med en børste, bland slik at svart og rødt er basert og fargen blir en dyp rød.

3 - Tørk håret raskere

Expert Randi Petersen (av den berømte frisør): Når du blir forsinket og trenger å tørke håret raskt, regne med hjelp av et papirhåndkle. Hun suger og hår vann og bidrar til å tørke raskere enn håndkleet.

4 - Første Eyes

Tips spesialist Marina Gravani (den berømte makeup artist): Ved bruk av makeup, spesielt hvis du gjør en mørk eller glitter øye make øyesminke først og deretter gjøre resten av huden. Slik at du unngår å lage grå flekker på huden når du prøver å tinker med concealer.

5 - bølgete hår

ekspert tips Sabrina Michals (direktør i Bumble og Bumble): Del håret i to deler og lage en flette på hver av dem. Pass flatt jern i hver av flettene og avkjøl. Så håret ditt ser vakker med bølger. For å holde bølgen for lenger, kan du bruke en mousse før tørking.

6 - lyse lepper og klumpete

Expert Beau Nelson (den berømte makeup artist): For leppene dine ser vakrere, bruke lyset i midtre del, i sentrum av leppene (leppe som gjør et hjerte form). Så lepper er bedre definert og klumpete og er et viktig triks for alle som bruker sterke farger i munnen.