Hva skal jeg spørre hudlege i en spørring? - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Det skjedde med deg ut av en konsultasjon med din hudlege og innse at du har glemt å ta et kurs med ham? Vit at du ikke er alene. Det er fordi når spørsmålet er ikke den viktigste årsaken til søket, ender du opp med å bli distrahert og glemme det. Tenker på det, oppført jeg alt som er verdt du spør din dermatologi. Første tips: føler ikke noen skam, legen er der for det - slik at du trygt og til slutt i sine bekymringer.

Lag en liste

Fra det øyeblikket du har planlagt avtalen, er det verdt å gjøre en kort liste å gå hjem med sine encanações. Og ikke lagre notatene: kan spørre om negler, hår, hud, kviser, føflekker, og selv på kosmetikk som du har for vane å bruke. Dermed under samtalen med legen din du ikke risikerer å la noe gå.

Ikke bli skremt: hvis legen din synes å være i et travelt og utålmodig etter å svare på dine spørsmål, kan du endre din lege. Å ha et tillitsforhold med denne profesjonelle er det første skrittet for å sikre bedre helse.

Under konsultasjonen

Hvis det er første gang at samråd med hudlege, er riktig prosedyre at det evaluerer all sin hud, så mange ber deg om å ta av deg klærne og undersøke selv de mest skjulte områder. Ingen sjenanse, he! Det faktum at han tar denne tilnærmingen allerede signaler som er en bekymret profesjonell om deres trivsel.

Hva bruker dere på huden: Legen din bør også spørre ham om kremer og solkrem du har for vane utgifter, så det er verdt å ta alt anotadinho, hvis du husker hodet.

ekstra omsorg

De fleste hudleger som spesialiserer seg på noen kosmetiske området. Så det er verdt å stille spørsmål om behandlinger som vil gi en oppgradering i sin skjønnhet. Du kan velge å:

  • Laser behandlinger: redusere rynker og blemmer, etterlater huden oppfrisket.
  • Hårfjerning: du kan velge hårfjerning laser eller pulserende lys, som eliminerer ganske forsinke fødselen av disse.
  • Behandlinger mot cellulitter, lokalisert fett og slapphet: i dag, kan man kombinere flere teknikker som til sammen bidrar til å myke nok alle disse problemene. Derfor er det verdt å bytte en idé med legen.
  • Skreller: de kan bli dypere eller mer beroligende og la deres lisinha hud og full av liv. For ikke å nevne at er gode allierte til å sende bort merker for kviser og rynker lettere.

Utover det du ser ...

Mange hudleger kan tyde på at du gjør avtaler med ernæringsfysiologer og videresende den til treningssentre for å trene. Er at mange hudproblemer og hår har å gjøre med god mat, dessuten er det med fysisk aktivitet også hjelper deg å fjerne cellulitter og sagging. Så ikke bli overrasket om komme unna med behovet for å planlegge andre avtaler.

vaner endring

Det er vanlig at du må endre rutine for de produktene du bruker. Og ingen tvil: er supernecessário adlyde legen din, ellers behandling har ingen effekt.

Gjør mer, ta minutter til hudlege og få ut av det uten bekymringer, kombinert?