6 hjem rettsmidler for å styrke negler - Kvinner Tips

Foto: Thinkstock

Breaking spikeren: Dette er en av de mest irriterende tingene som kan skje med en kvinne. I tillegg til smertefulle kompromisser utseendet på hender og kan gå gale de som er opptatt av å holde perfekt hver detalj av kroppen, og hvis du ikke har et sandpapir rundt, er sikkert mange timer skru brutt spikeren på klær, stoppede av kontorstol, bilsete og på noen stoff overflate som deg nærmere for hånden.

Negler som brytes lett kan være et symptom på mange helseproblemer som bør tas opp direkte med en betrodd lege, men hvis problemet er bare med skjørhet, kan noen hjemmelagde oppskrifter som de nedenfor være svært nyttig.

1 - Behandling med olivenolje

Du trenger bare olivenolje. Hver dag, før sengetid, suge fingertuppene i en beholder som inneholder olje og hold for en periode på 15 til 30 minutter. Denne prosedyren fukter neglene og hindrer dem fra å bryte enkelt.

2 - Behandling med hjemmelaget krem

Du trenger en spiseskje av fersk makrell suppe, fire spiseskjeer vann suppe, en spiseskje kakao smør te og en teskje av lanolin. Kok vann med makrell. I en annen beholder, blander kakaosmør og lanolin i et vannbad. Tilsett vann sakte med kjerringrokk og bland alt til en kremet substans. Påfør som en fuktighetskrem.

3 - Behandling med nellik og olivenolje

Du trenger 30 gram nellik og 200 ml olivenolje. Stek blandingen i et vannbad i ca tre timer, deretter strai det. Masser neglene med produktet for en periode på ti dager.

4 - Behandling med mandel, jojobaolje, vitamin E og aprikos

Du trenger en jojobaolje skje, en aprikoskjerne olje skje, en skje av mandelolje og en ampulle med vitamin E - pæren kan kjøpes på eventuelle butikken kosmetikk. Bland alle ingrediensene i en container og bruke noen dråper av den rette på neglene to ganger om dagen. Massasje negler og deretter la den tørre middel alene.

5 - Behandling med egg, mandelolje og papaya

Du trenger en spiseskje av eggeplomme suppe, to spiseskjeer med papaya juice og en halv teskje av mandel olje suppe. Bland alle ingrediensene og søke på neglene, masserer forsiktig. La stå i 30 minutter og deretter vaske hendene med kaldt vann.

6 - Behandling med appelsin eller sitron

Du trenger en appelsin eller en sitron, en spiseskje sukker og mandelolje. Trekke ut saften fra frukten og bland med sukker. Sug neglene i væsken og deretter gni dem med en bomulls dyppet i mandelolje. Utfør prosedyren hver dag.

Hvis du oppdager at neglene er brutt med et anlegg som er større enn vanlig, bør du oppsøke lege.