børsting progressive - Det absolutt Complete Guide - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Foreløpig temaet "progressive børste" reiser mange spørsmål på grunn av den store variasjonen av navnene som kom opp med nesten samme formål: å glatte ledningene.

Smart Brush, sjokolade, marokkansk, melk er noen av de mange varianter. Nøyaktig slik det er vanlig å ha spørsmål som: Hva er forskjellen mellom dem? Hva slags progressiv børste til?

Tatiana Rocha, frisør Nilcéia Rock Coiffeur, forsterker at det finnes flere typer progressive børster. "Er jordbær, sjokolade, honning, marokkansk, melk, frukt og tvil om den reelle forskjellen mellom dem og hvordan du velger den mest passende også florerer", sier han. Et annet tilbakevendende spørsmål gjelder bruk av formaldehyd i det progressive pensel og de problemene som den kan tilby til helse.

Tenke på alt dette, under kan du se viktig informasjon om hvordan du velger det beste alternativet å børste håret:

Hva er progressiv børste?

Sonia Nesi, frisør og eieren av Studio Beauty Sonia Nesi forklarer at de progressive fungerer som en kjemisk reaksjon som endrer strukturen av ledningene, slik at dem glattere.

Frisør Tatiana Rocha påpeker at den progressive pensel, og la håret glatt, bidrar til å redusere volumet av ledninger. "I tillegg, det gir varig praktisk enn andre behandlinger for samme formål," sier han.

Ifølge Tatiana, varer metode for opptil fire måneder på ledningene. "Etter den gang har håret vokst nok for volumet av roten begynner å bry seg igjen," sa frisøren.

Den bemerker at teknikken ble døpt med dette navnet fordi effekten har en tendens til å øke med hvert program.

Bruken av formaldehyd i den progressive børsten

børsting progressive - Det absolutt Complete Guide - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Den store bekymringen rundt emnet "progressive børste" refererer til bruk av formaldehyd. Frisør Tatiana Rocha forklarer at dette er den viktigste kjemiske element av mest progressive og som er overvåket av helseovervåking Agency (ANVISA).

"I overkant i formlene, siden det fører til hårtap, forgiftning, brenner i hodebunnen kan skade personens pust. Derfor er forsiktighet for å velge den beste typen progressive hår, "sa frisør Tatiana.

Sonia Nesi forsterker at formaldehyd er dårlig for hodebunnen, er bra for huden, kan svekke puste ... "The persons hår kan falle eller enda verre ting kan skje. Vi har sett flere tilfeller i media som det er dårlig for helsen, "sa han.

Sonia frisør fremhever imidlertid at det allerede progressive børster som ikke bruker formaldehyd. "The tioglykolat og hydroksyd, for eksempel, har ikke noe formaldehyd. Er de jeg bruker og anbefaler til mine kunder, "forklarer han.

Hvordan velge den beste typen progressive børste?

Som allerede nevnt, det er forskjellige typer progressive pensel, og det er ikke alltid enighet hever den reelle forskjellen mellom hver av dem - noe som gjør det svært vanskelig å velge den kvinnen du ønsker å rette håret.

I det som gjelder bruk av formaldehyd, er det klart at i dag de mest progressive børstene ikke lenger inneholder denne bestanddel i komposisjonen.

Ifølge Tatiana Rocha, den beste måten å velge som er best egnet til å børste din hårtype er å snakke med en profesjonell som kjenner håret.

Sonia Nesi påpeker at det er viktig at kvinnen, før du velger en bestemt type børste, spørre om legalisert produkter ledninger og ikke falle i samtale "falske frisører". "Da hun skulle snakke med et godt faglig, som forstår rette. Håret må gå gjennom en nøyaktig vurdering: se om du har farge, bleking ... Hvis du har gjort en annen kjemisk må informere den profesjonelle. Alt dette er veldig viktig. Så etter denne analysen, vil det indikere det beste for deg ", forklarer frisøren.

progressiv børste med formaldehyd x børste progressiv uten formaldehyd

børsting progressive - Det absolutt Complete Guide - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Men gjør børsting progressive uten formaldehyd tilbud, faktisk, de samme resultatene som tilbys av progressiv pensel med formaldehyd?

I den oppfatning av profesjonell Sonia Nesi, børste progressiv uten formaldehyd har ingen ulempe i forhold til den progressive pensel ved hjelp av formaldehyd. "Tvert imot, det gjør ingen skade på helse og fukter håret," sier han.

Talita Novaes, 27, sier han har gjort de to typer progressive pensel, med og uten formaldehyd. "Akkurat som den progressive pensel ble vellykket, gjorde jeg en som hadde formaldehyd. Håret mitt, som allerede var flat, men gikk gjennom 'opprører', tørket, var helt flat, 'steinet' selv uten volum og uten frizz ", sier han.

Talita konto helt rett hår forble i mer enn fire måneder. "Men jeg merket etter en stund at mengden hår jeg hadde sterkt redusert, håret mitt var også svakere på grunn av den progressive børste med formaldehyd," sier han.

For ikke lenge siden, Talita besluttet å gjøre en børste progressiv uten formaldehyd. "Håret mitt var ikke helt 'steinet', som før, men bare bruke tørketrommelen er perfekt, superlisinho med et naturlig utseende. Jeg tror jeg har fått mer glans og er mye mer hydrert. Samlet likte enda mer resultatene av denne andre børste uten formaldehyd, "sier han.

Jéssica Messias, 23, også nylig investert i børsten progressive uten formaldehyd. "Håret mitt er veldig bølgete og har ganske frizz. Med børsten føler jeg meg mye bedre. Vask håret, bare bruke tørketrommelen, og det er glatt, og svært vakker, "sier han.

Nedenfor kan du se noen betraktninger om to typer progressive børste slik at du kan lage dine egne sammenligninger:

progressiv børste med formaldehyd

 • Etterlater håret med en meget jevn og naturlig utseende;
 • Lav håret volum;
 • Generelt, gjør håret ikke trenger eller bruke tørketrommel (for å holde jevn og vakker etter vask);
 • formaldehyd bruke svært helseskadelig;
 • Formaldehyd fremmer hårtap,
 • Formaldehyd kan fremme skalering av hodebunnen;
 • Formaldehyd innvendig skade på håret.

børste progressiv uten formaldehyd

 • Etterlater håret med en glatt, naturlig utseende;
 • Lav håret volum;
 • Fukter og gir glans til håret;
 • Noen kvinner rapporterer at etter vask, trenger bare bruke tørketrommelen slik at den er helt glatt;
 • Den inneholder ikke formaldehyd, gjør ingen skade på helse og ikke forårsaker allergi;
 • Det ikke irritere hodebunnen;
 • Det trenger ikke føre til hårtap.

Gjør børsting progressive house er trygt?

børsting progressive - Det absolutt Complete Guide - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Et annet spørsmål som mange kvinner har, er "jeg kan gjøre meg en progressiv børste hjemme?". Spørsmålet som styrkes ytterligere av det faktum at det kan kjøpe i dag, selv på internett, ulike produkter for dette formålet.

Det er imidlertid verdt å merke seg at gjøre børsting progressive house uten veiledning av en (a) faglig anbefales ikke. Ifølge Sonia Nesi, er den største risikoen kjemisk føre til at håret faller. Så er det hint: progressive pensel er et alvorlig inngrep som bør gjøres av en kvalifisert fagperson for dette!

Her er noen produkter til den progressive børste som er lett selges over Internett. Det er imidlertid verdt å merke seg at det beste alternativet er alltid på jakt etter et godt faglig og gjøre inngrepet på en pålitelig skjønnhetssalong.

Brush Progressive Alltid Ingel Maxx for $ 139,90 på Shop of Hair

Brush Progressive Alltid Ingel Maxx for $ 139,90 på Shop of Hair

Salvatore Progressive Blå Gold Kit for $ 420 i Sweet Beauty

Salvatore Progressive Blå Gold Kit for $ 420 i Sweet Beauty

Inoar Brush Progressive marokkanske av R $ 198 i Søt Beauty

Inoar Brush Progressive marokkanske av R $ 198 i Søt Beauty

Progress Progressive Beauty pensel for $ 230 om Sweet Beauty

Progress Progressive Beauty pensel for $ 230 om Sweet Beauty

Hvordan progressive pensel vare lenger?

For den progressive effekten varer lenger, råder Sonia Nesi kvinner til å alltid bruke en god sjampo, balsam og la i. "For de som lager kjemiske i håret er det avgjørende. Bruk helst produkter som indikerer den profesjonelle. Fordi salongen håret ditt ser fantastisk, men hjemme ikke alltid fortsette med samme resultat. Dette oppnås ved å ikke bruke den riktige kosmetikk frisør sa. Bruke 'svake' produkter, åpner skjellaget i håret som ble lukket i hallen ", forklarer frisøren.

Frisør Tatiana Rocha understreker at det er viktig å unngå å gjøre detox behandlinger eller skrubber i hodebunnen. "Unngå med bruke antirresíduos sjampo og unngå å gjøre behandlinger som ikke samsvarer med progressive" sier han.

Så nå tar notat av tipsene for progressive Outlast:

 • Bruk en god sjampo, balsam og la inn;
 • Fortrinnsvis er de produkter som dens (vann) Hair (a) tilstand;
 • Ikke detox behandling eller scrubs i hodebunnen;
 • Unngå å bruke sjampo antirresíduo;
 • Ikke gjør behandlinger som ikke samsvarer med progressive (så alltid snakke med en profesjonell før du tar noen beslutninger).

Kontra av progressiv pensel

børsting progressive - Det absolutt Complete Guide - Kvinner tips

Foto: Thinkstock

Et annet vanlig spørsmål er: alle kvinner kan gjøre børsting progressive ledninger eller det er kontraindikasjoner? Tatiana Rocha påpeker at gravide kvinner ikke kan gjøre progressive pensel.

I tillegg til denne tilstanden, vil alt avhenge av kvinnens hår, som frisøren forklarer Sonia Nesi. "Hvis kvinnens hår er også ødelagt uten næringsstoffer, elastisk og uten kraft, sikkert det kan ikke gjøre den progressive. Vil først gjøre en innsats på en rekke gjenoppbygging og fuktighet ", sier han.

Som for bivirkninger, forteller Tatiana Rocha at progressive børsten er avhengige av formaldehyd, kan oppstå hårtap, pusteproblemer og allergier.

"Men hvis børsten er legalisert, slik som tioglykolat, vil ikke ha noen negativ effekt", avslutter Sonia Nesi.

Nå vet du det, blant så mange valg av progressive børster, er den beste måten alltid å snakke med en profesjonell du stoler på, for å lære om produktene han vil bruke, velge en alternativ, og ikke inneholder formaldehyd, beste kamper din hårtype og kan gi de resultatene du ønsker!

[Full-poll ID = 94835]