Husk de beste hårklipp av Débora Falabella. - Kvinner tips

Hva kvinnen har ikke drømt om å ha håret på såpe opera skuespillere? Alltid vakker, kjendiser diktere mote og skjønnhet trender gjennom sine opptredener på TV. Og når tegnene forlate scenen, deres klær, tilbehør og deres hårklipp fortsette å være en del av kvinners hverdag.

Débora Falabella, som bor hovedpersonen i "Avenue Brasil," han har hatt bemerkelsesverdig tegn i sin karriere. Og for å spille hver rolle, skuespilleren hadde lange og korte hår, rett og krøllete. For deg som er en fan av romaner, analyserer Kvinner Tips 5 hårklipp brukes av Deborah i ulike forestillinger.

Avenue Brasil

sterk personlighet er det som definerer den nye kutt på Nina, tegnet Débora Falabella i "Avenue Brasil." Den frisør av Studio W Iguatemi, J. Alvim, antyder at" batidinho håret i nakken med smell tillater Nina sende ulike meldinger. For eksempel med panneluggen til side, virker det mer søt. Nå smellene fremover, det formidler den fulle kraften av karakter. "

Håret går gjennom til Nina personlighet møte. Jenta ønsker hevn for enhver pris Carminha stemor (Adriana Esteves) som misbrukt i barndommen. For å oppnå sine mål, det nærmer seg ny familie av ex-kona til sin far som en søt og nyttig kokk.

For Deborah, er at håret sexy fordi hun har et ansikt med firkantede linjer. Men kvinner med rundt ansikt bør unngå dette kuttet, siden det kan markere denne funksjonen.

Brasil Avenue (første kapitlene)

Den glatte krøllete hår ved roten og tips, med frynser på haken er karakteristisk for romantiske og selvstendige kvinner. "Det beste av dette kuttet faller godt til nesten alle slags ansikt på grunn av lengden," sier hårstylist.

Den Mulher Invisível

I "The Mulher Invisível", er Debora Falabella håret litt lenger enn hun vanligvis bærer, i skulderhøyde. Selv å bli såret, kuttet toppet seg og falt. "Med dette håret, skuespilleren vant en luft strippet og løs kvinne, den typen som passerer en mousse på håret og forlate huset", sier J. Alvim, Studio W Iguatemi. Kuttet er indisert for lang ansikt kvinne.

Den krøllete håret garantert liberal personlighet til Clarisse (Deborah karakter i "The Mulher Invisível"). I komedien spilt skuespilleren kona til Peter (Selton Mello), en publisist som hadde en "kjæreste" usynlig heter Amanda (Luana Piovani).

Skrevet i stjernene

Kort og moderne. Disse ordene definere kutte Débora Falabella i "skrevet i stjernene". Den røde ledningen Orange Beatrice (Character skuespiller i denne romanen) er indisert for branquinhas kvinner, forklarer J. Alvim: "Hvem har mandel hud bør unngå røde toner som håret av denne karakter, ellers håret og huden vil svært like farger. "

Punktene mest favoriserte Deborah ansikt var utkant og luften strippet lengden på håret gitt.

Ti-ti-ti

For håret stylist J. Alvim, tegnet Débora Falabella med den vakreste frisyren er Isabel, Ti-ti-ti. "Den krøllet, krøllet hår på tips, klippehøyden vi kaller chanel forlot skuespiller med en engleaktig ansikt. Han ga henne et lykkeligere, naturlig utseende, "sier han. Dette kuttet gir kvinners valg for ulike anledninger og stiler.

Velg din favoritt. Hvilken av karakterene har sin egen personlighet? Bruk disse tipsene for inspirasjon for neste tur til frisøren.

Ti-ti-ti: Isabel

Ti-ti-ti: Isabel

Skrevet i stjernene: Beatriz

Skrevet i stjernene: Beatriz

Den Mulher Invisível: Clarisse

Den Mulher Invisível: Clarisse

Avenue Brasil: Nina

Avenue Brasil: Nina

Avenue Brasil: Nina

Avenue Brasil: Nina