lilla

Du er veldig livlig, utadvendt og selvsikker. Elsker dristig visuell og er alltid villig til å gjøre animerte programmer. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er lilla, fargen på tillit og besluttsomhet. Foto: Reproduction.Obsession (dristige) - US $ 2,40; Grape (Revlon) - R $ 18,90; Joy (Impala) - R $ 2,50.

Du er veldig livlig, utadvendt og selvsikker. Elsker dristig visuell og er alltid villig til å gjøre animerte programmer. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er lilla, fargen på tillit og besluttsomhet. Foto: Reproduction.

Obsession (dristige) - US $ 2,40; Grape (Revlon) - R $ 18,90; Joy (Impala) - R $ 2,50.

grønn

Du er veldig ansvarlig, elegant og praktisk. Jeg foretrekker å bruke klassisk utseende som aldri går ut av stilen. Hans feil blir altfor sjalu. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er den grønne, som bringer fred og ro. Foto: Reproduction.Smaragdgrønn (dristige) - R $ 2,40; Ocean Breeze (Revlon) - R $ 15,50; Endless Sea (Colorama) - R $ 3,99.

Du er veldig ansvarlig, elegant og praktisk. Jeg foretrekker å bruke klassisk utseende som aldri går ut av stilen. Hans feil blir altfor sjalu. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er den grønne, som bringer fred og ro. Foto: Reproduction.

Smaragdgrønn (dristige) - R $ 2,40; Ocean Breeze (Revlon) - R $ 15,50; Endless Sea (Colorama) - R $ 3,99.

orange

Du er intelligent, nysgjerrig og kommunikativ. Hans stil er mer avslappet, men du elsker å prøve nye ting, og ikke redd for å ta sjanser. Derfor farget glasur som de fleste passer deg er oransje, som er superalegre. Foto: Reproduction.Cone Orange (Colorama) - R $ 2,70; Orange Pop (Revlon) - R $ 15,00; Pleasures (Impala) - R $ 2,20.

Du er intelligent, nysgjerrig og kommunikativ. Hans stil er mer avslappet, men du elsker å prøve nye ting, og ikke redd for å ta sjanser. Derfor farget glasur som de fleste passer deg er oransje, som er superalegre. Foto: Reproduction.

Cone Orange (Colorama) - R $ 2,70; Orange Pop (Revlon) - R $ 15,00; Pleasures (Impala) - R $ 2,20.

sølv

Du er kjærlig, drømmende og emosjonelle. Det er diskret i tid for å kle, men ikke miste sjarmen. I kjærlighet, er vi svært hengiven til hverandre. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er sølv, som er synonymt med sjarm. Foto: Reproduction.Drøm (Impala) - R $ 2,20; Silver Dollar (Revlon) - R $ 15,50; Star (dristige) - R $ 2,99.

Du er kjærlig, drømmende og emosjonelle. Det er diskret i tid for å kle, men ikke miste sjarmen. I kjærlighet, er vi svært hengiven til hverandre. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er sølv, som er synonymt med sjarm. Foto: Reproduction.

Drøm (Impala) - R $ 2,20; Silver Dollar (Revlon) - R $ 15,50; Star (dristige) - R $ 2,99.

bronse

Du er kreativ, modig og engasjerende. Videre er det supervaidosa og elsker å følge motetrender. Ingen frykt for å våge, som alt som trekker oppmerksomhet. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er bronse, som viser sin styrke. Foto: Reproduction.Nude Gold (dristige) - R $ 2,40; Copper Penny (Revlon) - R $ 15,50; US $ 3,10; Feire (Impala) - R $ 3,80.

Du er kreativ, modig og engasjerende. Videre er det supervaidosa og elsker å følge motetrender. Ingen frykt for å våge, som alt som trekker oppmerksomhet. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er bronse, som viser sin styrke. Foto: Reproduction.

Nude Gold (dristige) - R $ 2,40; Copper Penny (Revlon) - R $ 15,50; US $ 3,10; Feire (Impala) - R $ 3,80.

rød

Du er ansvarlig, nyttig og organisert. Han liker å være alltid velstelt og slitasje fasjonable klær, uten å risikere for mye. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er rød, som er elegant og aldri ut av stilen. Foto: Reproduction.Merengue (Impala) - R $ 1.99; Bringebær (Colorama) - R $ 2,70; Desire (dristige) - R $ 2,40.

Du er ansvarlig, nyttig og organisert. Han liker å være alltid velstelt og slitasje fasjonable klær, uten å risikere for mye. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er rød, som er elegant og aldri ut av stilen. Foto: Reproduction.

Merengue (Impala) - R $ 1.99; Bringebær (Colorama) - R $ 2,70; Desire (dristige) - R $ 2,40.

nude

Du er sjarmerende, romantisk og forgjeves. Han liker å ta vare på og er sjelden uten neglelakk, fortrinnsvis en klassiker. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er naken, som er diskret og raffinert. Foto: Reproduction.Nude Classic (Impala - Hypoallergenic) - R $ 8,60; Sexy Nude (Colorama) - R $ 4,20; Creamy Nude (Colorama) - R $ 2,70.

Du er sjarmerende, romantisk og forgjeves. Han liker å ta vare på og er sjelden uten neglelakk, fortrinnsvis en klassiker. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er naken, som er diskret og raffinert. Foto: Reproduction.

Nude Classic (Impala - Hypoallergenic) - R $ 8,60; Sexy Nude (Colorama) - R $ 4,20; Creamy Nude (Colorama) - R $ 2,70.

rose

Du er forførende, modig og selvstendig. Hans stil kunne ikke være annerledes: som fet stykker og sterke farger. Gjennom som trekker oppmerksomhet. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er rosen, som er synonymt med forførelse. Foto: Reproduction.Cupid (Revlon) - R $ 18,90; Confeti (Impala) - R $ 2,20; 5th Avenue (Colorama) - R $ 2,70.

Du er forførende, modig og selvstendig. Hans stil kunne ikke være annerledes: som fet stykker og sterke farger. Gjennom som trekker oppmerksomhet. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er rosen, som er synonymt med forførelse. Foto: Reproduction.

Cupid (Revlon) - R $ 18,90; Confeti (Impala) - R $ 2,20; 5th Avenue (Colorama) - R $ 2,70.

svart

Du er optimistisk, godmodig og vennlig. Liker ikke å følge trender og foretrekker å kle komfortabelt. Trikset er å våge mer. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er svart, vil det la folk rundt vendinger. Foto: Reproduction.Svart Linger (Revlon) - R $ 15,50; Sort (Colorama) - R $ 2,70; Svart Sepia (dristige) - R $ 2,40.

Du er optimistisk, godmodig og vennlig. Liker ikke å følge trender og foretrekker å kle komfortabelt. Trikset er å våge mer. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er svart, vil det la folk rundt vendinger. Foto: Reproduction.

Svart Linger (Revlon) - R $ 15,50; Sort (Colorama) - R $ 2,70; Svart Sepia (dristige) - R $ 2,40.

blå

Du er ærlig, bestemt og observant. På tidspunktet for dressing er grunnleggende og liker ikke fancy klær. Dessuten er det sky og noe lukket. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er det blå som tiltrekker harmoni og balanse. Foto: Reproduction.Blå hortensia (dristige) - R $ 2,40; Blå Laggon (Revlon) - R $ 15,50; Søt Ocean (Impala) - R $ 2,60.

Du er ærlig, bestemt og observant. På tidspunktet for dressing er grunnleggende og liker ikke fancy klær. Dessuten er det sky og noe lukket. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er det blå som tiltrekker harmoni og balanse. Foto: Reproduction.

Blå hortensia (dristige) - R $ 2,40; Blå Laggon (Revlon) - R $ 15,50; Søt Ocean (Impala) - R $ 2,60.

neon

Du er kreativ, nysgjerrig og vennlig. Når det kommer til mote, er du den første til å snakke. Forstår alt om det og elsker å kle med originalitet. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er neon, som matcher dristige kvinner. Foto: Reproduction.Smiles (Impala) - R $ 2,90; Make Mine Mango (Revlon) - R $ 15,50; Club (Impala) - R $ 2,90.

Du er kreativ, nysgjerrig og vennlig. Når det kommer til mote, er du den første til å snakke. Forstår alt om det og elsker å kle med originalitet. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er neon, som matcher dristige kvinner. Foto: Reproduction.

Smiles (Impala) - R $ 2,90; Make Mine Mango (Revlon) - R $ 15,50; Club (Impala) - R $ 2,90.

grå

Du er romantisk, følsom og omsorgsfull. Som romantiske og feminine utseende,

Du er romantisk, følsom og omsorgsfull. Som romantiske og feminine utseende, "Lady Like" stil. På tidspunktet for passering av emalje, foretrekker det grunnleggende og liker ikke å våge. Derfor fargen på neglelakk som passer deg er grå, som er sjarmerende og gjør at du føler deg bra. Foto: Reproduction.

Mutt (dristige) - US $ 2,40; Gray Curinga (Colorama) - R $ 2,70; Pier (Impala) - R $ 2,20.